![]() |
|
Imargam to jest szmata pavodi osobisicie mi mowil jaki ty kolega jestes :) pisal do ciebie na 6 lvl to ty juznie odpisywales pies jestes... tlyko lvl sie dla ciebie liczy =.=
Edit Pavodi 16:03:27 chcialem zebys jeszcze ich wyzwal odemnie Pavodi 16:03:43 niech ssa od pavodiego ; p.. Pavodi 16:03:51 dopisz zobaczymy co napisza @down Przyznam offtopic zrobilem ale chce uslyszec co imargam na to powie nie reszta forum P.s Na jakiej podstawie uwarzasz ze jestem noobem? P.s2 Moj char ma 1 dzien . A z to palladyn na non pvp to wiadomo ze extremalnych efektow nie bedzie. |
up
Wez idz sobie kupke strzel do kibelka bo zes blady, jak nic nowego/normalnego nie wprowadzasz do tematu to sie nie odzywaj. (zeby nie bylo to tez nic nie wprowadzilem do tego tematu ale wqrwiaja mnie takie noobki) |
Cytuj:
kredki* @Vision Chyba juz chlopaki zapomnieliscie jak sie expi bo widze ze potworki skladaja was perfekcyjnie:) |
Cytuj:
@down Spałeś cała zime? |
Hmmmmmm... Temat: Wydarzenia z Furory... A Wy tu Pieprzycie o Hokeju i jedziecie po starych w tej sytuacji Gratz ! Pkt.1 Szkoła podstawowa radze wrócić niektórym...
Pytanie do Imargama: Kto Hacknoł Magramiego i Caltusa? Może powiesz że wpisywałeś różne passy :D I tu nagle BINGO! Magrami Hack :baby: Pozdro. |
Hmmm... Może i jeden z Imargamów ma 19 lat ale większość z nich nie ma chyba więcej niż 14 xD
Skończcie już pierdolić o tej żałosnej polskiej piłce bo mi się nie dobrze robi -.- |
Cytuj:
i ownuja serva to dla kogo jest wiekszy "wstyd" ? dla taifa 20 + lat czy imy etc ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
P.s bije o 74 ek na novej ze powie ,ze nie pamieta |
O jak sobie przypomne to walke na hydrach. Wtedy to były czasy :D Hydry były praktycznie cały czas wolne bo wszyscy wiedzieli że Dead Rose jest na nich wylogowane :D
|
Przeszłość się nie liczy... Liczy się tylko Teraźniejszość. Jest wojna i serwer czeka zagłada , chyba że Duski dadzą rade... Czego bym chciał. Ale w teamie Vision są Hackerzy i tylko tu mają przewage...Pieprzone nooby ;sX(
|
@offtopic
Masz racje milten.. stracilismy szanse na awans, bo z wami wygraliśmy ;] KTO DZISIAJ WYGRAŁ? JASNE ZE GDAŃSKA LECHIA! |
Cytuj:
A tak ogolnie to nick spoxstera na tym forum to Mroczno, o ile dobrze pamietam wiec sie zamknij w koncu 3vul pr0 pwnz0r f4kerze |
Slovik wyjdz najlepiej zmień forum żal mi cie.
Pozdro. |
Cytuj:
btw. i tak nie awansujecie xD @down spoko kończmy ten temat ale nie obrażaj tutaj innych klubów bo my też nie obrażamy Cya |
K***A Zmieńce forum żal albo sobie wzajemnie gg podajcie i się jarajcie waszymi nędznymi klubami... Śląsk Wrocław Rox xDDDD. Nie no koniec o piłce Tu jest Szarlatan (tibia)
|
Katrila 165 Royal Paladin
Zwidek 140 Master Sorcerer Yeetro 130 Royal Paladin :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |
|