![]() |
|
eee.... czy ty nie jesteś teraz online Maciek ?? xD
Gdzie na te mino ?? Mintwallin ?? Nie sądzę :) Mino Tower?? Więcej już nie znam... cyce są ciągle zajęte... powinienes o tym wiedzieć...No tak... ty tylko na PACC area xD Doradż coś lepszego... aktualnie jestem w Kazz xD P.S.- I ROX U Sux xD |
No to hmm idz na kopalnie dwarfow
albo na mino pod thais |
Która kopalnia jeśli wolno spytać?
|
Jest ich mnóstwo, wybierz według Ciebie najlepszą. A twój podpis jest paskudny-.-
|
No właśnie po to pisze na forum żeby mi ktoś doradził co mam wybrać...
A podpis zmienilem :P No to odpowie ktoś ?? |
Mili panowie/panie xD doczekam się odp :)?
|
Witam
Ziomale Gdzie mam Expic 55 RP Pacc 82/69 skille 15mlvl nie wiem gdzie rzeby duzo exp/h szlo ;p
|
Odbędzie się bez wywodów.
Slimy z knifa padają po 2 hitach, monki po 4. Facc, na czym skillić? |
Cytuj:
2. Z X-bowem (kusza) do 25 lvl'a, poźniej Royal speary :P 3. Mogą byc jesli nie padniesz... Dobrze by było isc tam z x-bowem ale jesli zamulisz i 2 cie otocza to lezysz... Ze spearami podobnie tylko ze tam masz szanse sie wykaraskac... Cytuj:
Cytuj:
|
Dzięki za odp...
Takie pytanie czy można by walnąć mapke z pohem? Chciałbym sie rozeznać :) |
27 palladyn 75dis (pacc)
gdzie expic?? 20sorc(pacc) gdzie expic? prosze od odp Pozdrawiam |
Cytuj:
|
larvy, roty, tomby -1, mino tower
i tak trzeba sie meczyc do 33 lvl >.< ew. najmniejszy camp barbow/jakies frost gianty, ale ostroznie |
2xup
Moge expic w kazdym miescie :) @up Dzieki ale poczekam zawsze i sie zastanowie narazie pójde na larvy i pojdeyncze scaraby :D |
Witam ! Dwa dni temu straciłem pacca i niestety teraz nie wiem gdzie moglbym expic na facc area, zeby exp byl dosyc dobry, a zysk w miare, moze byc nawet niewielki waste.
Mój lvl to 46 sorc z nastepujacym eq: 1. crown helmet, b robe, b legsy, medusa shield, scarf, WoI (mlvl 40) 2. HoTM, spirit cloak, b legsy, medusa shield, scarf, WoI (mlvl 42) Proszę tez o podpowiedz czy lepiej z wyzszym mlvl a slabsza obrona expic czy na odwrot. P.S. do tej pory expilem na guardach i szlo b. dobrze, ale teraz bez exori, nie wiem czy sobie z kilkoma naraz poradze. |
up
Lepiej z lepszym mlv'em ,przynajmniej mi sie tak zdaje :P |
To juz jedna odpowiedz znam :D a teraz prosilbym jeszcze kogos o podpowiedzenie gdzie expic tym moim sorkiem 46 lvl i 42 mlvl ;)
|
Gdzie Moge Expic 30 MS'em z 30mlvl'em na paccu?
najlepiej aby niebylo waste i szybko exp lecial. eq blue robe k-legs crusader helmet beho shield @Edit A Wlasnie Jak Myslicie Zmienic?: Beho Shielda Na Spellbook of Enlightenment B-Robe Na Spirit Cloak Crusader Helmet Na Hat Of The Mad Wtedy 3+ Mlvl |
up
jakis tomb ;P |
mozesz ale i tak na 30 lvlu te 3 mlvle róznicy duzo ci niezrobią
|
A ja bardzo proszę o miejscówkę gdzie mogę expić na 37 pallu ze skillami 75/62) FACC). I aby było nie za duże waste
|
@up
guardy w kopalniach... |
Pacc I Facc
Mam Knighta(CANDIA) Level 28 ,
EQ:k-set,crusader helmet,v-shield,fur boots,p-amulet,FS SKILLE:60/60 Sorca(FURORA) dopiero co wyszlem z rooka czyli wiadomo tylko okolo 2-3k w depo i eq te co dostajemy jak wychodzimy ;) ;) prosil bym o odpowiedz gdzie moge expic knightem zarowno facc jak i pacc area chodzi mi o zdobycie jak najwiecej expa kasa sie nie liczy ;) ;) A sorcem tak zeby zarowno byla kasa jak i DUZY exp i gdzie chodzi malo ludzi (furora to pvp) na sorcu tez jest pacc ;) ;) (pacc mam od paru dni wiec niewiem co i jak nieznam zadnego miasta) ;) ;) Z GORY DZIEKUJE ZA INFO ;) POZDRO |
@up
knight - larvy, dworce (tutaj niezła kaska) sorc - roty darashia albo liberty bay |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam ~~SzaDok~~ |
Cytuj:
|
Wiem że może nie odpowiedni temat ale spytam :
Chodzi o kinę kolegi lev 35 skill 57/54 eq: c arm, k legi, crus, p ammy, towerka. Chce on expić na dragach był nie raz ale bs+towerka a teraz znalazł blacsteel sworda i nie wie z czym ma iść co wy na to? Czekam na sensowne odpowiedzi i nie mówcie że ma skillować bo i tak tego nie zrobi. |
Blacksteel według mnie bo słaby i tak shielding ma.
|
za 20 skilli mozesz pomyslec o dragach, teraz nie masz co sie na nie ruszac
|
2x up
niech wbije 85/85 i mozna pomyslec nawet o pohu takie skille to h*junia |
37 ek
20 dni pacca dsm,rh,b legs,bohy,tak z 50k,p ammy,noble axe, wszystkie spelle interesuje mnie gdzie najszybciej wbije 40 lvl i ile to około zajmie mi czasu??? Może być małe waste PS: próbowałem małpy i żółwie ale chce spróbować coś innego z GÓRY THX:cup: |
@up
cycopilis, obozy barbów, scraby, frost gianty |
Czasami małe respy dragów, wyvki, no to co kolega up.
|
11 knight
27/21 mlvl 1 PACC spike sword, strange helmet, plate set, dragon shield świat pvp Gdzie expić, gdzie zarabiać? |
Cytuj:
|
pyta sie to odpowiedz, lol
wszystkie rodzaje trolli (ab, thais itd) roty z troche lepszymi skillami np. na fibuli , w thais elvenbane |
czy to dobry pomysł żeby expić w mount sterum knightem 30lvlcrown armor,tower shield,knight legs,dragonbone staf oraz warior helmetem ze skilami 65+/65+?(tylko na cyclopach zwyklych chyba że da rade drony i smitchy nie wiem)
|
Knight 53-51
K set, dragon shield, crimson sword GDZIE EXPIĆ?? PODAJCIE MAPKI PROSZĘ!!! |
28 knight
Siemka!
28 lvl Knight 4mlvl 62/62 (sword) eq: Leather boots, k-legi,k-armor,vampire shield, warrior helmet, wyvern fang (kupiony juz bright sword) FACC Gdzie mogę szybko wbic do 30 albo więcej? wiem ze na EF i Mt(tylko mam wasta na smithach) Nie chodzi o kase tylko o exp. Skillowac mi sie nie chce |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37. |
|