![]() |
|
A 20 level z PACCem. Larvy?
|
Witam.
Jestem knightem FACC 18lvl (skile 46/38-podniose niedługo) Mlvl 3:( Prosze o jakieś miejscuwki z małym ryzykiem pk (gram na pvp). Chciałbym expić i robić lootbaga (lootbag 1k/h wystraczy). Prosze o jakieś miejscuwki. |
Cytuj:
|
34 sorc(facc) k armor meduse shield wand of inferno p legs 38 m lvl gdzie expic bez waste mf oprocz guardow(duzo pk na servie[40~lvle])
|
tylko mi nie mówcie, że było, bo 510 stron czytać mi sie nie chce :p
Nie gralam nigdy pallem wiec nie wiem czy jeszcze skillować, czy expić.. skille 35/28.. 10 lvl i 1 mlvl.. a jak expić, to gdzie? jestem w Thais :) |
dzieki teraz siedze na pojedynczym respie mino guarda w zamku kolo ab.
wlasnie zainwestowalem w kluczyk na fibule, ktos powie mi jak sie tam dostac xD |
38 EK, 75/75, 5 mlv
pset, chelmet, medusa, fire axe gdzie moge expic? |
Witam, proszę o szybką pomoc
Gdzie expić 58 palladynem skils 84/64 w miare bez wastu, FACC Eq: Bohy, p-set |
Nie wiem gdzie expić
Witam.
Mam Sorc 26 lvl 26 mlvl Eq: Knight Armor, Drag Shield, P legi, Steel Helmet, bootsy,wszystkie wandy. Gdzie moge dobrze poexpić?? Nie mowie ze jakis hardcore ze 25k/h Tylko moze do 10k/h i nie mam pacca . Ale kupie wiec miejscówki mogą byc takze dla pacca. |
Cytuj:
No i mino ;). Na darashi. |
31 ED gdzie mozna expic mlvl 24 sux eq p set
|
Moje skille Knight
Knight
8lvl wbilem skile 30/30 12lvl wbilem 44/39 14lvl skilluje narazie 45/40 tak do 60/~55 (jak zabijam skillując zdobywam exp tak zdobyłem 13lvl skillując na 12lvl :P) A skilluje na drodze do mintway (czy jakoś tak) nie chodze za daleko :P A koło ab inną postacią w zamku |
gdzie expić sorkiem na 20 lvl z eq:
-c helmet -b robe -k legi -c boots -v shield -p ammy -all różdżki gdzie expić żeby było łatwo i przyjemnie (bez hardcoru np. ghoule, rotwy) P.S. mam PACC'a |
Knight
Więc mam Knighta 25 lvl 5mlvl Skille: 70/70 Eq: Warrior Helmet,Platinum Amulet,Golden Armor, Knight Legs,Fire Axe, Demon Shield, Pirate Boots.;)
Prosiłbym o podanie expowisk dla mnie i podanie informacji ile expa/h co wziąść itp. Z góry dziękuje za odp. :] Pozdrawiam Mango |
Sorkiem idz na cyklopy do 25 A JAK bedziesz mogl summonowac to na dragi.
|
Gdzie mam expic mam 23 sorca z paccem,28m-lvl,eq b-robe,p-legi,c-helmet,wandy,leather boots,dwarven shield, mam bardzo duzo kaski
|
Mam palka 9lev skille 37/29 i sie zastanawiam czy poskillowac jeszcze troche czy expic a jak expic t ogdzie? Najlepiej jakby bylo w okolicach Carlin :P ofkoz FACC
|
@ kastor
larvy, scaraby albo tomb... od 28 lvla 2 monki na tombie i wand of dragon~ |
Cytuj:
|
rozumiem ze na ghostlandzie ze strzalami? jakies runy wziac? i bedzie sie zwracac chociaz?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:37. |
|