![]() |
|
Cytuj:
@Imargam Odpowiedz mi na posta ;s |
Flows wez wyjdz z tego forum...
|
Cytuj:
@Milten Jakbyśmy mogli tu pisać o piłce to byśmy sobie popisali ;> |
Name: Vicko Samiz
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 58 World: Furora Comment: Hail Vision and Na Wspolnej Banished: until Apr 02 2007, 21:28:15 CEST because of excessive unjustified player killing Zieef :P Cóż najwyraźniej widać że czas popierdolić Furorę i poczekać na nowe serwy... Pr0 evul mastah hackerowi życze GL :) Chociaż myślę że to raczej ktoś z rl. Dziękuję za grę Joohny'Cage ;* Wampir Nitu'sho ;* Nevie Nabu ;* Cat Nabu ;* Diabllord ;* Vaxard ;* Życze powodzenia Duską. Skopcie dupę Vision :) Pozdro od 'starego' Raaella Nabu hehe :P Legend NEVER die. |
Cytuj:
|
Dlatego Vision wygrywa... Hackerstwo to ich specjalność...
Pozdro. |
Cytuj:
|
|
i tak sie nie dowiecie , kim jestem dla furory , wy moje placki :>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
no , a ty zawijaj do tematu o titanii |
Cytuj:
|
Cytuj:
gowno wiesz o mnie , to sie nie wypowiadaj mkay? |
Cytuj:
|
Cytuj:
A teraz wypad na swoją berylie.Po co tu piszesz?? |
Cytuj:
Tak naprawde Vision Hackuje a Duskiness traci ludzi. Dziwisz się? A że Magrami był noobem troszke to inna sprawa. @Grzegol Niestety gdyby nie hacki to Vision mogli by już zapomnieć o Furorze x] A co do tego co było ostatnio to nie nazwałbym tego Open Battle. Dusk~ byli już znacznie osłabieni a przecież Open Battle nie polega na wcześniejszym wybiciu wroga w trapie a następnie uganianiu się za nim na pustyni. Polejcie mu dobrze gada. Pozdro |
Cytuj:
pozdro |
[quote=Rev'ico;1323450]taa duski były w osłabionym sqadzie ? człowieku zastanów sie troche , duski maja 2 sorcow jeden 190 prawie a drugi 280 , sęk w tym ze takie postacie tez tzeba umiec dobze wykorzystac... a jak oni nieumieja to juz inna bajka...
moze ty bys umial??po co ja sie glupio pytam przeciez ty jestes fajny to napewno bys umial sorki za zle zacytowanie :P |
Ja bym umiał B)
Dusk czy chcecie tego czy nie to był Open Battle i dostaliście w dupę, mogło być jeszcze wyżej więc się cieszcie. A poza tym ubolewam nad hackiem Magramiego, bo nie ma kto tak ofiarnie padać ;/ może teraz kolek? Dobrze mu idzie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:20. |
|