![]() |
|
@Rayza już nie trzeba głupi suberzy zrobili sobie żart i zamiast normalnego odcinka dali Kagami z Lucky Star tańczącą -.-, już mam prawidłowy odc.
|
ta cala cenzura w kodomo no jikan ssieeeeeeee
JA CHCE UNCENSORED!!!!! pe es kiedy koncza sie fillery naruto? :p |
Skończyły się już, w następnym tygodniu jest na podstawie mangi.
|
Może za rok się doczekamy
Ukryty tekst:
(spoil Naruto) |
@Pacz
Gurren Lagann oglądaj. Świetna seria o mechach. Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
Cytuj:
|
@DDoS
ale ocb? xD ja znalazłem ost. ep. bez problemów :p Ukryty tekst:
|
kodomo no jikan [x]
wszystko git.. mialem troche na koniec podejrzenia o koncowke jak w school days hah ale jednak cenzura... jak ktos powiadal, pozostawia niedosyt :x |
Cytuj:
Dopiero teraz udało mi się znaleźć prawidłowy ostatni i nie mam czasu go obejrzeć :P |
lol skąd ty je masz? xD ja w necie znalazłem, all bez błędu i głupich piosenek [ang suby ; p]
|
Ma ktos jeszcze jakis dobry cosplay z wybielacza?
http://blog.sanriotown.com/nanao_cha.../10/image4.png http://images.cosplay.com/photos/15/1520722.jpg |
ale chodzi ci o bardziej loli czy normalne xD
|
@up
Heh. Pomyślałem dokładnie to samo. |
Hmm, Black Lagoon zaczyna się fajnie. Zobaczymy jak będzie dalej : )
|
@Koszyk
Dalej będzie lepiej ^^ Clannad AS w połowie obejrzany. Narazie całkiem nieźle, taka mieszanka komedii i dramatu. @Que Może nie loli, może nie bleach, ale i tak kawaii! http://img220.imageshack.us/img220/7...4ab3ce27fe.jpg Chii! @DDoS już działa Nipah~! Frizz-kun |
Hrhr ściągam K-On, najpierw okazuje się, że torrenty grupy Chihiro są prywatne, zacząłem więc ściągać CoalGuys, ale teraz widzę, że im brakuje 9 odcinka -.-.
@Corgar - 404 - Not Found |
|
@Up
lol :p Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Narutomanga
Ukryty tekst:
|
@Corgar
Rotfl :D @topic Black Lagoon - jestem na 8 ep już, wciągnąłem się ;D |
@Koszyk
Black Lagoon jest zajebisty!! Tyle w tej kwestii ; P @Xantro Ukryty tekst:
|
Ukryty tekst:
|
@Naruto
Ukryty tekst:
Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
Ugly-Whore-a |
@Arcan
Naruto Ukryty tekst:
|
Naruto@
Ukryty tekst:
|
z 30 rozdziałów temu..
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
up@
Naruto Ukryty tekst:
|
Cześć wszystkim. Dziś pokonałem wstręt i zrobiłem sobie tutaj konto. Po co? Aby besztać z waszego znastwa mang&anime&naruto. No i jeszcze, żeby udzielać się w tematach. Niektórzy mnie tutaj kojarzą. "Myszka" z torga.
Naruto spoiler Ukryty tekst:
|
@Naruto
Ukryty tekst:
@topic Ogladal ktos Ikki Tousen? ;) |
@edom
Ossu!! Nie wiem jak na torgu ale tutaj spoilery i takie tam dajemy w "hide" ;) |
Dość głupie. Poza tym to było tylko przemyślenie, hipoteza. Spoiler charakteryzuje się tym, że zapowiada co będzie w następnym chapterze na pewno. Takie gdybanie to jest tylko.
|
A teraz pomyśl, że oglądasz Anime, a nie czytasz mangi. Nagle trafiasz na taki według ciebie nie spoiler. Co robisz? W*****asz się oczywiście. Już rozumiesz?
@Edit żeby nie było posta pod postem Czytał ktoś Mahou Sensei Negima ? Nawet spoko, od twórcy Love Hina, więc tym którym Love Hina sie podobało (w tym mnie) to polecam xD. Sporo więcej akcji niż w Love Hinie, ale też taka haremówka. @edit2: Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 6, gości: 0) Xantro, Corgar Frizz, Otakuma, MALLuś, Rayza, eerion Lol, tylko ktoś z torga sie pojawił to odrazu ekipa sie pojawiła ^^" |
Cytuj:
Poza tym co jest w tym głupiego? Że ci co mają ochotę poczytać temat, ale nie chcą tracić przyjemności z oglądania przez spoile (niektóym to przeszkadza) nie muszą się niczym przejmować? Po prostu omijają hide. A co do ciebie... Jeśli przyszedłeś tutaj z torga, tylko po to by prowokowac flame... To lepiej idź sobie stąd. Nie potrzeba nam tutaj takich "znawców" (nabijając się w pierwszym poście z tutejszych "znawców" sam na takiego się przecież wykreowałeś). |
i tak dostałęś warna za spoiler x3 welcome on our battleground ...
|
@Edom
Ohayou Gozaimasu myszko ^^ @Reszta Ale wy cięci na torga jesteście ;p @Pacz Ja oglądałem. Nic szczególnego, raczej strata czasu. Razem ze School Days i Tenjou Tenge najgorsze anime jakie widziałem. @Clannad AS Ukryty tekst:
Nipah~! Frizz-kun |
@Corgar
Pfff. Tenjou Tenge stawiać na równi z School Days(w twojej skali) nie skomentuje tego bo nie chcę używać niecenzuralnego słownictwa. Chociaż anime daaaleko do mangi. |
Jakoś dorwałem 1 epa Tengen Toppy z directu. Póki co, najwyraźniej dosyć płytkie, kolorowe anime. Może później zaskoczą czymś poważniejszym, ale na razie średnio.
Lubię oceniać anime po pierwszym odcinku ; p. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:47. |
|