![]() |
|
Cytuj:
coraz bardziej zastanawiam sie nas sensem wypowiadania sie tutaj bo 3/4 ludzi co tu pisze to albo nie maja pojecia o grze albo dawno juz w nia nie graja i tylko wyzywaja, pisza bzdury i sa noobami i glupkami a pozostala reszta to kidler klucacy sie z kilkoma osobami i bardzo mala reszta to Ci co wiedza co sie dzieje na tym serwie |
Cytuj:
|
No to przynajmniej nie pi*rdol CO BY TO TRZEBABYLO ZROBIC ZEBY WYGRAC ETC. bo niemasz o tym pojecia.
edit. sam jestes pajacem pier*olonym. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Masz racje nic nie wiem o tym serverze i nawet tu nie grałem : ( Tylko odpowiedz mi na 1 pytanie: Dlaczego jeżeli FAG wygrywa openki to np 20:16 , 28:20 etc a jak ROM wygrywa openki to np 30:4 , 25:1 etc Nie chodzi mi o to kto expi albo kto jest wiecej online. A fragi no to raczej maja znaczenie no bo jaki jest inny cel wojny jesli nie wyłonienie zwyciezcy?? A poprzez co to wyłonisz? FRAGI !!!! |
Śmiem twierdzić, iż nie zawsze. Czasem strona A przegrywa we fragach, a przykladowo to strona B nie ma kasy, wiec sie wykupuje, i tak sie lamie team po kolei.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przykro mi kochanie ale to nie jest ani Bekas ani Garo ani zaden z tych 15 ownerow ktorzy grali na Stingu od 110 lvla w gore =/ @Tomek A kogo tu to kurwa obchodzi co ja w tv ogladam? Ty ogladasz Mode na Sukces ale sie tym na forum nie chwale ;> |
chciales chyba powiedziec od 50 lvla w gore ;)
|
Raksu ale to Ty świrujesz z żydówką xDDDD
NO sting do ~~100 gral sam w tym problem : ( A ja juz wbilem 100 i to duzo razy na OTSIe : ( Tak jestem dzieckiem OTS i nic nie wiem o pvp ani o Aurea kurde wydało sie ; / |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bekas, radek, garo grali. Do tego therrax, ja i pare innych osob passy mialo ;) i widzisz na czym to sie skonczylo |
Cytuj:
|
Sting oglada mode na sukces, a Raga oglada szanse na sukces xD
|
Cytuj:
Zeratul, pochwal się co Ty ogladasz :D Na wspólnej? 8o |
Cytuj:
Zeratul? Hmm, ja tylko Tile Tequille ogladam =P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
niech wielki bekas powroci i niech poprowadzi FAG do zwyciestwa :D
btw. [CHAR]Ponkowaty Rycerz[/CHAR] pierw zaplacil MPA, zaczal spamowac exori gran, ROM przyprowadzil noobow, wbil rs'a, zabili go i polecialo: DH, MMS, Royal AXe, Bohy, Softy, g-legi ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:32. |
|