Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

viov 25-12-2009 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antonioo (Post 2709753)
A Ty może kim w grze jesteś jak nie paziem? W rl nie wiem, bo Cie nie znam i nie śpieszno mi do tego

Gdybym miał wyższy lv na morganie to takich ludzi jak kamba bym z miejsca wypi3rdalał z respa

Kaliber_ 25-12-2009 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamba (Post 2709695)
AHahahh czlowieku ja nikomu nie lizalem i lizac nie bede dupy w przeciwienstwie do ciebie pojebany tibijczyku :)

--- kamba dodał 1 minut i 8 sekund później ---

Bo kurwa nigdy z domu nie wyszedles !

Jak by to nie byla prawda to bys sie tak nie bronil ;)
Wsadzasz jezyk wiszowi, nie ma co ukrywac, bylo jest i tak bedzie, wiem prawda boli ;)
P.s Uwazaj bo sie gównem zachłysniesz :)

kamba 25-12-2009 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez allcado (Post 2709709)
Dobra chłoptasiu skończ płakać bo aż żal dupę ściska. Jesteś paziem i w grze i na rl co widać choćby po twoich postach (jak i stylu ich pisania). Masz pewnie z 12-15 lat a wymądrzasz się jak stary weteran walk ulicznych (które pewnie widujesz tych na filmach typu Hooligans). Chcesz lizać rowa Wieszakowi? Proszę bardzo, ale zachowajcie to dla siebie. Normalnych ludzi takie zabawy zniesmaczają...

~Alor

Przyjedz do mnie ziom to cie naucze grac w piłke to jest lepsze niz siedzenie 24/h przed komputerem i na*******anie w tibie i odpowiadanie na pojebane komenatrze na dorum;<, mysle co jak co ale ty jestes najwiekszym paziem na tej swojej 45 :)

Btw. lat mam 19 przykro mi

--- kamba dodał 3 minut i 6 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kakej92 (Post 2709762)
Dla mnie to jest ewidentne lizanie dupy, moze zle interpretuje tekst, ale coz. :)

A kim jest wiszu przepraszam ze musialbym mu dupe lizac? Pomyslcie troche

--- kamba dodał 2 minut i 3 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez viov (Post 2709779)
Gdybym miał wyższy lv na morganie to takich ludzi jak kamba bym z miejsca wypi3rdalał z respa

Takie lamusa jak ty to ja bym wyjebal na szybkosci wiec nie wiem o czym ty do mnie gadasz :)

--- kamba dodał 1 minut i 6 sekund później ---

Okej koncze ten temat bo do niczego niedojdziemy wy dla mnie jestescie skonczeni i prosta sprawa

Wiecznyodpoczynek 26-12-2009 01:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamba (Post 2709788)

A kim jest wiszu przepraszam ze musialbym mu dupe lizac? Pomyslcie troche

Jak to kim? Zakasaj rękawy i wyciągaj rodzyny! 8o

Bez kitu, ludzie, miałem tu już nie pisać, ale wy naprawdę potrzebujecie albo jakiejś dupy, albo ostrego wpierdolu od starych i zakazu używania kompa...

Co więcej, zaczyna mnie martwić wasza fascynacja moją osobą - jeden pałuje się przy moim profilu na nk, drugi chce mi wylizywać dupę, trzeci non stop o tym pisze...

Ja chyba nie chcę wiedzieć co będzie za miesiąc...

Inrzynier 26-12-2009 10:50

thumedan probuje expic po nocach ale ... TAKI CHUJ !!!

allcado 26-12-2009 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2709953)
[...]ostrego wp***dolu od starych i zakazu używania kompa...

Widzę, że miałeś ciekawe dzieciństwo. Nic dziwnego, że wyszło co wyszło...

~Alor

Gonzo 26-12-2009 15:26

Antek podoba się prezent na święta? Fajny masz nowy nick!

http://img130.imageshack.us/img130/3699/85222413.jpg

Im_Buck_i_came_to_fuck 26-12-2009 16:18

wiszu, skoncz sie lepiej wypowiadac bo jestes idiota jak chuj. nie wiem kogo ty udajesz , probujesz jakiejs slawy tu nabrac na tym serverze czy ki chuj a i tak pozostajesz jebanym zerowcem ktory chuja zrobil i z ktorego wiekszosc osob na vt ma polewe. twoje kurwa smieszne wypowiedzi i admin za znajomosci w gildii na vencie mowi sam za siebie. byc zrzuconym przez ciebie na kanal to jest kurwa wstyd, ale nie no sorry , ty przeciez zrobiles kilka tematow na tibia.com, jestes wazny ! Wez ty sie najlepiej rzuc w gowno bo i tak nikt cie nie lubi.

Aha, i samo za siebie mowi zreportowanie przez ciebie tematu z filmem kopengas vs flow. po chuj to reportowales kapiszonie ? idz kurwa inne rzeczy reportuj, a nie sie kurwa zajmujesz gownem, ktore ludzie akurat chetnie obejrza. A ja wiem co cie do tego sklonilo - to ze kurwa chyba cie na tym filmie za bardzo nie widac, co pokazuje ze jestes kurwa gowno warty i to cie boli. ale niestety prowadzenie mulow na inq i zrobienie tematow na tibia.com nie zrobi z ciebie jebanego bohatera i nie da ci szacunku ktory probujesz wokol siebie wytworzyc. W skrocie - wy*******aj.

Dziekuje pozdrawiam.

Antonioo 26-12-2009 16:39

Ta moze byc, dzieki :)

@up
mnie tez zbytnio nie widac, fraga na mnie nie ma :( ale widzialem na paru akcjach "mój widok"

viov 26-12-2009 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Im_Buck_i_came_to_fuck (Post 2710184)
wiszu, skoncz sie lepiej wypowiadac bo jestes idiota jak chuj. nie wiem kogo ty udajesz , probujesz jakiejs slawy tu nabrac na tym serverze czy ki chuj a i tak pozostajesz jebanym zerowcem ktory chuja zrobil i z ktorego wiekszosc osob na vt ma polewe. twoje kurwa smieszne wypowiedzi i admin za znajomosci w gildii na vencie mowi sam za siebie. byc zrzuconym przez ciebie na kanal to jest kurwa wstyd, ale nie no sorry , ty przeciez zrobiles kilka tematow na tibia.com, jestes wazny ! Wez ty sie najlepiej rzuc w gowno bo i tak nikt cie nie lubi.

Aha, i samo za siebie mowi zreportowanie przez ciebie tematu z filmem kopengas vs flow. po chuj to reportowales kapiszonie ? idz kurwa inne rzeczy reportuj, a nie sie kurwa zajmujesz gownem, ktore ludzie akurat chetnie obejrza. A ja wiem co cie do tego sklonilo - to ze kurwa chyba cie na tym filmie za bardzo nie widac, co pokazuje ze jestes kurwa gowno warty i to cie boli. ale niestety prowadzenie mulow na inq i zrobienie tematow na tibia.com nie zrobi z ciebie jebanego bohatera i nie da ci szacunku ktory probujesz wokol siebie wytworzyc. W skrocie - wy*******aj.

Dziekuje pozdrawiam.

o kurwa, jaka bomba xD

allcado 26-12-2009 17:20

Im Buck - dobrze ku**a powiedziane.

~Alor

siuter 26-12-2009 18:12

mekkron jestes ****em

:baby: no wiec tak. jestes kurwa plebs. jebia ci piety . a flow jes do dupy

xBardolekx 26-12-2009 18:26

Dec 26 2009, 18:14:59 CET Killed Smiedzace skarpety at Level 38 ok
Dec 26 2009, 18:13:07 CET Killed Lerdth Vulaton at Level 61 unjustified
Dec 26 2009, 18:11:00 CET Killed Sir Zielo at Level 80 ok
Dec 26 2009, 18:10:15 CET Killed Tjockiniho at Level 74 ok

@edit
foch na flow, znowu kurwa nikt nie powiedział, że akcja -.-' i na koniec przybiegłem

siuter 26-12-2009 19:07

DO FLOW
Akon Yode- Mr Solara,jebana pizda nad pizdami, wez czlowieku skoncz z ta gra i ta swoja grupa cba aka flow.Uwazasz sie za "dyrektora naczelnego" a jestes smiec, pizda, nieogar i boisz sie wojny ze stracisz swoja AKA "wladze" na servie.

Victeron- Aka wielka Glowa. Masz takie wodoglowie ze sie dziwie ze wchodzisz przez drzwi bez uzycia masla.

Arcano Vampire- Ty pierdolony skurwysynu, jestes jebanym plebsem ruchalem twoja stara w kapsko. Jestes pierdolona (jedna z wielu) kurwa z flow. Na forum placzesz do akona ze jakis noob cie wyzywa, sam nieumiesz tego zalatwic ? pozdro i pocisk ci w twarz.

Mekkron- Myslisz ze jestes pierdolonym tibijskim Krzysztofem Ibiszem ? mylisz sie cwaniaczku bo jestes pierdolonym 0 ktore dostalo sie do flow za lizanie dupska (jak wiekszosc).

Rosi Thern- Rośi aka plebs za dyche, jedna z wielu kurw. Tez myslisz ze jestes kozak a jestes smiec. Kazdy ci cisnie, i smieja sie z ciebie na vt, a admina dostales za wylizanie rowka.

Fuurel- Aka Szmata Pod*******acz i Farmazon Armagedon.

Prizwyn- Jedyna osoba z flow o normalnym zachowaniu (same +) pozdrawiam i caluje:D

Eter Rael- Kupilem twojej mamie elektryczna koniobijke, powiedziala ze miala 3 wytryski z kija.

Wiecznyodpoczynek 26-12-2009 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Im_Buck_i_came_to_fuck (Post 2710184)

Dziekuje pozdrawiam.

Podpiszesz mi sie na klacie, ziom?

--- Wiecznyodpoczynek dodał 4 minut i 15 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez siuter (Post 2710277)
DO FLOW
Akon Yode- Mr Solara,jebana pizda nad pizdami, wez czlowieku skoncz z ta gra i ta swoja grupa cba aka flow.Uwazasz sie za "dyrektora naczelnego" a jestes smiec, pizda, nieogar i boisz sie wojny ze stracisz swoja AKA "wladze" na servie.

Victeron- Aka wielka Glowa. Masz takie wodoglowie ze sie dziwie ze wchodzisz przez drzwi bez uzycia masla.

Arcano Vampire- Ty pierdolony skurwysynu, jestes jebanym plebsem ruchalem twoja stara w kapsko. Jestes pierdolona (jedna z wielu) kurwa z flow. Na forum placzesz do akona ze jakis noob cie wyzywa, sam nieumiesz tego zalatwic ? pozdro i pocisk ci w twarz.

Mekkron- Myslisz ze jestes pierdolonym tibijskim Krzysztofem Ibiszem ? mylisz sie cwaniaczku bo jestes pierdolonym 0 ktore dostalo sie do flow za lizanie dupska (jak wiekszosc).

Rosi Thern- Rośi aka plebs za dyche, jedna z wielu kurw. Tez myslisz ze jestes kozak a jestes smiec. Kazdy ci cisnie, i smieja sie z ciebie na vt, a admina dostales za wylizanie rowka.

Fuurel- Aka Szmata Pod*******acz i Farmazon Armagedon.

Prizwyn- Jedyna osoba z flow o normalnym zachowaniu (same +) pozdrawiam i caluje:D

Eter Rael- Kupilem twojej mamie elektryczna koniobijke, powiedziala ze miala 3 wytryski z kija.

Elinta gz, i to pisze człowiek, który mało się nie popłakał jak dostał hunta - żal mi cię. Ciekawe, czy na rl też mi to powiesz w twarz? ;)
Czy nie będziesz miał jaj żeby to zrobić? Tak jak zabrakło ci jaj na vt?

siuter 26-12-2009 19:35

ja sadze ze poprostu huj ci w dupe. i niezwracaj sie do mnie elinta bo czuje sie obrazony. jestem śiuter i niema na mnie huja a ty jestes plebs ktorego zdejme na combo hita z kija. bb

Wiecznyodpoczynek 26-12-2009 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez siuter (Post 2710296)
ja sadze ze poprostu huj ci w dupe. i niezwracaj sie do mnie elinta bo czuje sie obrazony. jestem śiuter i niema na mnie huja a ty jestes plebs ktorego zdejme na combo hita z kija. bb

Pizda jesteś, bo posiedział byś z nami na kanale jeszcze chwilę i płakał byś do monitora, HAHAHA

allcado 26-12-2009 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2710300)
Ciekawe, czy na rl też mi to powiesz w twarz?

A Ty co taki kozak jesteś na rl, że ludziom jakieś "wyzwania" rzucasz? Bo z tego co na NK widziałem to najzwyklejszy z Ciebie gostek.

~Alor

siuter 26-12-2009 19:57

mow do mnie jeszcze. sram ci na jaja. nietrafiles co do elinty. a tak wogole ktorys z postow wlasnie dokladnie o tym mowil ze pa3ysz na te forum i inne pierodly jak pierdolona plotkara bo myslisz ze wszystko bedziesz wiedzial. a tu huj, kupa malyna. chcesz dowodu ze niejestem elinta to lapaj vt vt.dreamspeak.pl 3785 kanal public room 13* (nieproszeni dostana bana o.O)

--- siuter dodał 2 minut i 35 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez allcado (Post 2710309)
A Ty co taki kozak jesteś na rl, że ludziom jakieś "wyzwania" rzucasz? Bo z tego co na NK widziałem to najzwyklejszy z Ciebie gostek.

~Alor

i tak moze mi lache

Wiecznyodpoczynek 26-12-2009 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez allcado (Post 2710309)

~Alor

Tu nie o moją odwagę, czy kozaczenie chodzi, tylko o jego, głupcze. ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:00.