![]() |
|
A boję się zapytać skąd...
|
Cytuj:
co do goscia ( jesli to jego zdjecie ) to gratulacje wytrwałosci |
Po prostu Leo dba o siebie, a nie 'zajada czpisy' przed kompem... Z drugiej strony napinka sux :S
*Gelt Robisz mi konkurencje! |
Zawsze można poświęcić trochę czasu na wżeranie chipsów przed kompem, a trochę na ćwiczenia. ;p
|
Cytuj:
sprawdz znowu moje foto A co do wieku .. to tak.. zwałowany.. na faze napisałem 13 xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
A ty skad wiesz naco dziewczyny leca skoro jedyne jakie znasz to female z tibi która jest tak naprawde kolesiem na rl... |
Cytuj:
Przykro mi, lecz Lasooch ma całkowitą rację. Przesadnie "rozbudowane" mięśnie, które prezentujesz, wręcz odpychają kobiety. |
Cytuj:
P.S: A skąd ten "jednostrzałowiec"? To określenie nijak się ma do mojej osoby. |
Cytuj:
|
Kurwa też kobieta co wy chcecie panienki na jedną noc też są fajne.
|
Po prostu jak w zyciu sie nie udaje, lub cos nie wychodzi. To trzeba sie dowartosciowac tym, ze to wina tych pustych, glupich, brzydkich i nie fajnych dziewczyn, a nie wlasna. PR godna Hitlera.
|
Cytuj:
@Dr.Unknown widziałem Twoje foto z rl |
Cytuj:
Cytuj:
Bardzo się pomyliłem? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
i to bardzo |
Cytuj:
Tak, chodzę w glanach, tak, gram na gitarze, tak, utożsamiam się z subkulturą, którą tY nazywasz 'brudami'. Ale tak naprawdę niewiele o tychże 'brudach' a tym bardziej o mnie wiesz. : ) A włosy myję pewnie częściej od cIEBIE. @MikeRoyal: enjoy your STDs btw. |
Cytuj:
Cytuj:
@ Cytuj:
Jeżeli wsmarowywanie we włosy paczki żelu, stanie pod blokiem i puszczenia 'zajebistej' muzyki z komórki jest super i dorosłe to gl&hf póki nie staniesz przed czystym lustrem. @Xr3: Świetna mina. |
Powiedział człowiek, który uprawiał seks może 1 w swoim życiu i nie wie jak to jest bo Tibia zjebała mu mózg, 15 latki wyprawiają lepsze rzeczy niż nie jeden dorosły.
|
Cytuj:
@down z Toba w ogole nie mam ochoty zaczynac rozmow bo i tak jestes najmadrzejszy co widac po Twoich wypowiedziach w innych tematach,btw nie,nie uzywam zelu, mam raczej dluzsze wlosy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |
|