Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

GargoinX 12-12-2008 23:59

A boję się zapytać skąd...

Mazur199 13-12-2008 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 2373549)
@MistrzLeo
Epic fail.

spojrz na siebie - oceniaj innych jednostrzałowcu

co do goscia ( jesli to jego zdjecie ) to gratulacje wytrwałosci

Voniek 13-12-2008 00:18

Po prostu Leo dba o siebie, a nie 'zajada czpisy' przed kompem... Z drugiej strony napinka sux :S
*Gelt
Robisz mi konkurencje!

GargoinX 13-12-2008 00:28

Zawsze można poświęcić trochę czasu na wżeranie chipsów przed kompem, a trochę na ćwiczenia. ;p

MistrzLeo 13-12-2008 12:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca (Post 2374085)
Coś chude nóżki mistrzu ;p pod spodenkami też chudo? ;)
Nie no, tak serio to naprawdę przydałby ci się trening na nogi.

Cos mistrzuniu słaby jestes xd

sprawdz znowu moje foto

A co do wieku .. to tak.. zwałowany.. na faze napisałem 13 xd

Lasooch 13-12-2008 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur199 (Post 2374222)

A tY się ogarnij i zauważ, że nie żyjemy już w epoce kamienia i są rzeczy istotniejsze niż siła fizyczna, bo dziewczyny nie lecą na zatrzymanie bawoła jedną ręką ;/

MistrzLeo 13-12-2008 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2374670)
A tY się ogarnij i zauważ, że nie żyjemy już w epoce kamienia i są rzeczy istotniejsze niż siła fizyczna, bo dziewczyny nie lecą na zatrzymanie bawoła jedną ręką ;/

A ty skad wiesz naco dziewczyny leca skoro jedyne jakie znasz to female z tibi która jest tak naprawde kolesiem na rl...

Slythia 13-12-2008 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzLeo (Post 2374703)
A ty skad wiesz naco dziewczyny leca skoro jedyne jakie znasz to female z tibi która jest tak naprawde kolesiem na rl...

@na co

Przykro mi, lecz Lasooch ma całkowitą rację. Przesadnie "rozbudowane" mięśnie, które prezentujesz, wręcz odpychają kobiety.

Dr.Unknown 13-12-2008 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur199 (Post 2374222)

co do goscia ( jesli to jego zdjecie ) to gratulacje wytrwałosci

Nie mam problemów z samooceną. Za to potrafię zobaczyć, jeżeli coś jest z kimś nie tak. Dysproporcja mięśni na tym zdjęciu jest powodem do śmiechu i pożałowania. Syndrom Johnny'ego Bravo?

P.S: A skąd ten "jednostrzałowiec"? To określenie nijak się ma do mojej osoby.

Lasooch 13-12-2008 12:44

Cytuj:

Zauważ, że mówię o dziewczynach, a nie wypudrowanych i nadmiernie opalonych pustogłowych przyrządach do utylizacji nasienia. A tY chyba oba te terminy utożsamiasz.

MikeRoyal 13-12-2008 12:49

Kurwa też kobieta co wy chcecie panienki na jedną noc też są fajne.

Exo2 13-12-2008 12:55

Po prostu jak w zyciu sie nie udaje, lub cos nie wychodzi. To trzeba sie dowartosciowac tym, ze to wina tych pustych, glupich, brzydkich i nie fajnych dziewczyn, a nie wlasna. PR godna Hitlera.

Mazur199 13-12-2008 13:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2374670)

idz lepiej popykac na gitarce w swoich zayebistych glanach,dziewczyny wolą przytulic sie do kogos kto jest troszke wiekszy,niezaleznie czy to sadło czy miesnie,maja wieksza pewnosc majac kogos takiego obok siebie niz bruda w glanach z przetłuszczonymi włosami,gl w rl dude, zreszta z tego co widze nie masz rl life, Twoim rl life jest forum o tibii
@Dr.Unknown

widziałem Twoje foto z rl

Lasooch 13-12-2008 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MikeRoyal (Post 2374759)

Nie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur199 (Post 2374793)
idz lepiej popykac na gitarce w swoich zayebistych glanach,dziewczyny wolą przytulic sie do kogos kto jest troszke wiekszy,niezaleznie czy to sadło czy miesnie,maja wieksza pewnosc majac kogos takiego obok siebie niz bruda w glanach z przetłuszczonymi włosami,gl w rl dude, zreszta z tego co widze nie masz rl life, Twoim rl life jest forum o tibii

Stereotypy ftw. Jeśli idziemy według nich, to jesteś umięśnionym, ogolonym na łyso facetem z kompleksem małego wacka, którego jedyną ambicją życiową jest wyrywanie 'lachonów' jadąc golfem trójką na zimnego łokcia do remizy, a jedynym hobby picie jednego browara w dwunastu pod klatką schodową na dzielni (oczywiście przy okazji robiąc zaj*bisty syf poprzez wypluwanie naokoło pestek słonecznika). Ponadto masz gdzieś policję, bo jesteś wychowany na ulicy i strasznie dużo przeszedłeś. No i oczywiście gdyby ze słownika wywalić pewne słowo na k to w ogóle przestałbyś mówić. I masz ciuchy takie, że jak za 30 lat przybędzie cI 50 kg sadła, to dalej się w nie będziesz mieścić.

Bardzo się pomyliłem?

Gelt 13-12-2008 13:14

Cytuj:

Fajny jesteś \m/ Lubimy Cię.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur199

Jesteś kobietą? Jedne wolą misia, drugie wolą koks, inne atletę a jeszcze inne chudego. A jeszcze inne wolą bruda w glanach pijacego wino marki wino. I co Ci do tego koleś?

Mazur199 13-12-2008 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2374799)
Nie.

Stereotypy ftw. Jeśli idziemy według nich, to jesteś umięśnionym, ogolonym na łyso facetem z kompleksem małego wacka, którego jedyną ambicją życiową jest wyrywanie 'lachonów' jadąc golfem trójką na zimnego łokcia do remizy, a jedynym hobby picie jednego browara w dwunastu pod klatką schodową na dzielni (oczywiście przy okazji robiąc zaj*bisty syf poprzez wypluwanie naokoło pestek słonecznika). Ponadto masz gdzieś policję, bo jesteś wychowany na ulicy i strasznie dużo przeszedłeś. No i oczywiście gdyby ze słownika wywalić pewne słowo na k to w ogóle przestałbyś mówić. I masz ciuchy takie, że jak za 30 lat przybędzie cI 50 kg sadła, to dalej się w nie będziesz mieścić.

Bardzo się pomyliłem?

i to bardzo

Lasooch 13-12-2008 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur199 (Post 2374808)
i to bardzo

Tak samo jak tY co do mnie. Zadowolony?

Tak, chodzę w glanach, tak, gram na gitarze, tak, utożsamiam się z subkulturą, którą tY nazywasz 'brudami'. Ale tak naprawdę niewiele o tychże 'brudach' a tym bardziej o mnie wiesz. : )

A włosy myję pewnie częściej od cIEBIE.

@MikeRoyal: enjoy your STDs btw.

Voon 13-12-2008 13:21

Cytuj:

ziąą, ale zagiołeś, serio

Cytuj:

powiedział piętnastolatek ; )

@
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MikeRoyal (Post 2374829)
Powiedział człowiek, który uprawiał seks może 1 w swoim życiu i nie wie jak to jest bo Tibia zjebała mu mózg, 15 latki wyprawiają lepsze rzeczy niż nie jeden dorosły.

win \o/\o/
Jeżeli wsmarowywanie we włosy paczki żelu, stanie pod blokiem i puszczenia 'zajebistej' muzyki z komórki jest super i dorosłe to gl&hf póki nie staniesz przed czystym lustrem.

@Xr3:
Świetna mina.

MikeRoyal 13-12-2008 13:24

Powiedział człowiek, który uprawiał seks może 1 w swoim życiu i nie wie jak to jest bo Tibia zjebała mu mózg, 15 latki wyprawiają lepsze rzeczy niż nie jeden dorosły.

Mazur199 13-12-2008 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2374818)
Tak samo jak tY co do mnie. Zadowolony?

Tak, chodzę w glanach, tak, gram na gitarze, tak, utożsamiam się z subkulturą, którą tY nazywasz 'brudami'. Ale tak naprawdę niewiele o tychże 'brudach' a tym bardziej o mnie wiesz. : )

A włosy myję pewnie częściej od cIEBIE.

@MikeRoyal: enjoy your STDs btw.

wiem duzo o tych 'brudach' bo sam przez 3-4 lata w tym siedzialem,co z tego mam? góóóównooooooo

@down

z Toba w ogole nie mam ochoty zaczynac rozmow bo i tak jestes najmadrzejszy co widac po Twoich wypowiedziach w innych tematach,btw nie,nie uzywam zelu, mam raczej dluzsze wlosy

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21.