![]() |
|
Cytuj:
..dyplom :D |
Cytuj:
"pocioł" przenosnia. lmfao. Bot, nie nolife. |
|
Weźcie wklejajcie zdjęcia bo już na 2 strony są 3 zdjęcia a 15(nie liczyłem) bezsensownych postów o cięciu się o płakaniu i o tym jebanym emo. screena dam wieczorem
|
Super , wbijam na chara patrze nie ma eq , wbijam do depo nie ma nic , nawet składników do orientala. Daje se spokój do wakacji. Thx wszystkim za gre , gra z wami to była przyjemność. Ogólnie jakieś 1,2 - 1,4kk poszło sie jebać.
http://img207.imageshack.us/img207/8666/hackme6.th.jpg |
Klientce wybijaliśmy beholdery :D:D
11:31 Kamcia Guildenstern [15]: kurwo 11:31 Kamcia Guildenstern [15]: raported 11:31 Kamcia Guildenstern [15]: sec 11:31 Kamcia Guildenstern [15]: :) 11:31 Tomaszewski Paladynek [18]: cry 11:31 Kamcia Guildenstern [15]: GM Mati of honera rl qmpel :D . ;( |
http://img81.imageshack.us/img81/161/1stcy5.jpg
jaram sie ;D |
Odchodze z honery pewnie zaraz beda teksty w stylu "nie bedziemy plakac" ale mam to w dupie. Chcialbym podziękować cipą za moje dead i bana oraz kumplom ktorych zapamiętałem najlepjej : Alex Gonzales , Palladyek , Letoni i jeszcze wielu innych :)
Pozdro Harry Roksayer Ps (Nigdzie na hydrach nie będzie tak ciekawie jak na honerze)I jak sie ban skonczy world trade me honera your refugia. |
Ja słyszałem ze kickow juz nie ma ale nie bylo mnie tydzxien wiec nie wiem
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No ja tez myslalem ze niema juz freezów i kicków...
Feb 10 2008, 17:39:09 CET Died at Level 74 by a dragon lord Feb 10 2008, 12:35:30 CET Died at Level 75 by energy |
Cytuj:
|
|
Jeśli ktoś chetny gram na refugi i jeszcze raz dzięki palladynkowi wie za co :P i alexowi za troske ale honera jak serwer suxs sporo fajnych ludzi i takich niedojebów tez co mnie wkurwjają swoimi postami i nieiwiem czy to ma byc smieszne czy plakac patrz Niebieskoki cos tam.......... ( za bledy nieodpowaidam)
|
Cytuj:
|
@UP
Moze lubi? xDD |
Głodnemu cheb na mysli :D
|
|
EEE no gratki (a wiesz że znam kogoś, kto sie pod ciebie podszywał??)
P.S. 12 left |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:52. |
|