![]() |
|
Cytuj:
2.Każdy Ci pyskuje i spamuje i nic nikomu nie możesz zrobić. 3.Są kolejki po 400 typa + 4.Nooby często blokują respa 5.Nie możesz zorać kolesia jak np. wyciula Cie na pacc,questa |
Jak ja uwielbiam , z was , tępych polaczków o żadnym poszanowaniu innego myślenia beke robić; *
|
Cytuj:
Jest to dość specyficzny rodzaj serverów, gdyż mają wyłączoną możliwość atakowania innych graczy. Ten typ serverów jest odpowiedni dla graczy zaczynających grę, aby odrazu się nie zniechęcali po przygodzie z tzw. PK Jadnak na dłuższą metę gra na takim serverze staje się dość nudna, a niekiedy i uciążliwa. Spójżmy na naszą jakże uwielbianą Furorę. Rozruchy ostatnich kilku dni pobudziły jakoby server do życia. Pobudzenie na forum, tak jak na tibia.com jak i na tibia.pl jest dość duże, a napewno większe niż przed ''rozłamem''. Co do plusów takich serverów to jest ich kilka: *spokojna gra (w pewnym sęsie) Ale jest gama minusów: *niemożność prowadzenia jakże ekscytujących wojen *brak możliwości ukarania złodzieji, blokerów respa *brak możliwości skillowania na summonie Z kąd niechęć graczy z PVP do graczy z non-pvp? Nie mam pojęcia. Aczkolwiek może być to uzasadnione typ, że jak by nie patrzeć na non-pvp łatwiej jest osiągnąć wyższy level i łatwiej jest ''czyścić questy''. Uważam, że przedstawione argumenty przekonają was, że servery non-pvp może i nie są gorsze od pvp, ale są jak by dla dzieci i emerytów. #edit Cytuj:
|
Cytuj:
"Nie podoba się?! To wypi*rdalaj!!!" |
Mądrze prawisz, ale jednak używaj słownika, jak piszesz posty.
|
Cytuj:
Wnioski dość trafne. Ortografia mierna :P @bioooly gościu proszę cię... przestań pisać rzeczy jak "Polska to ścierwo". Masz chłopczyku może z 15 lat, a próbujesz być mądrzejszy od wszystkich innych, którzy na tym forum, więcej lub mniej, się udzielają :| Co do rodziny w Niemczech. Jak myślisz dlaczego oni tam sobie wyjechali, a ciebie zostawili w tym "ścierwie"? To by w sumie wyjaśniało twoje zachowanie i wypowiedzi na tym forum. Przypuszczam, że brak akceptacji ze strony rodziców jest przyczyną twojej agresji i braku stabilności twojej psychiki :< Z wyrazami smutku i współczucia, Still _/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Yakky
myśle, że takich ludzi nie lubi się dlatego, że również luruja potwory na gracza wiadomo w jakim celu i mówią, iż są fajni najlepsi itd. a na tsie nie wiedzą co sie dzieje ( jest pare przykładów ) |
Cytuj:
yyyy z jakiej to telewizji ja to znam yyy a juz wiem Vision Television |
Cytuj:
W Niemczech już napewno na ciebie czekają8o8o Ale jak patola w domu to wyp*****ajB) |
Cytuj:
Uwierz,że Polska staje się co raz lepszym krajem,może tego wszyscy nie dostrzegamy,ale uwierzcie,że tak jest a ,że Polsko to zuo zuo i jeszcze raz zuo to też po częsci stereotyp.A teraz dzięki i wyp.erdalaj |
Ale wy pierdolicie glupoty, omg :|
|
bialy jedz, stan sie kolejnym "volksdojczem" i nie obrazaj Polski i Polakow.
Tolerancja jest dla ludzi bez zasad. |
@ Biooolyy
"start na opuszczenie ścierwa jakim jest Polska" Nazywasz tak miejsce w którym się wychowałeś na dodatek pewnie w tym miejscu wykształtowała się twoja osobowość. Jak widać zero poczucia jakiejkolwiek wdzięczności wobec narodu. Ehh matura międzynarodowa ;] w carlin ją zdawałeś? |
@Tucz
Pawełek ? :D |
Cytuj:
dopiero zauwazylem ze z no pvp. Nie dosc ze na Polske wrzucasz to jeszcze z no pvp jestes? Zamilcz. gra na no pvp nie uczy kultury. |
@up
Tibia nie jest od uczenie kultury więc mówienie typu "jesteś z non pvp to milcz" jest aczkolwiek głupie. |
Czytając te forum wynika z tego ze, ludzie z No-pvp sa o niebo mądrzejsi od tych Pro Pvp
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a czesia gra na galanie
|
Tomkooo, tak to ja we własnej osobie ;]
pvp non-pvp, co kto lubi o gustach sie nie dyskutuje ... :S |
bijcie sie geje i łobuzy na tej furorze bo nuda jak 150 !!!!!
ARMAGEDON !!!!! :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul: |
Cytuj:
|
Jak wam się podoba solufka peji ?
Ktoś chce link do rapida to pw to zarzuce;p |
Cytuj:
Nikogo nie obchodzi, że masz rodzinę w Niemczech, ja też mam rodzinę za granicą. To, że zdajesz za kilka lat maturę miedzynarodową nie daję Ci żadnego prawa by wywyższać się nad kimkolwiek. Z polską maturą zdaną z dobrym wynikiem bez problemu można się dostać na wszelkie europejskie uniwersytety, problemem jest tylko i wyłącznie hajs, bo nie każdego z nas stać by je opłacać. Nie wynika to z tego, że Polacy są głupi, bo porównując edukację i inteligencję stoimy o stopień wyżej od wieeelu innych narodów w Europie. W Polsce jednak, przed jak i po 1989 rządziła i nadal rządzi banda macherów, złodzieji i wszelkiej innej maści oszustów. Dlatego też trudno jest się wybić, a mimo, że zdobyło się niezłe wykształcenie, trudno zdobyć kasę. Wiem, że wszelkie polityczne rządy jedyne co dotąd zrobiły to tylko pomogły ten kraj rozkradać. Wiem, że policjant może mnie wziąć na komendę, za to, że siedze sobie w nocy w parku. Wiem, że toalety publiczne śmierdzą moczem. Ale to wszystko nie jest ważne... Polska to państwo i ludzie, przepiękne krajobrazy i ponad tysiącletnia historia, kultura z której możemy być dumni, swojski klimat i drużyna piłkarska, której będziemy kibicować mimo tylu porażek. Polska to nadzwyczajna uroda kobiet, to zapach w lesie i w górach, język i kuchnia, rodzina i ludzie harujący w hipermarketach w pracy za marne grosze, literatura (polecam czytać książki, po pewnym czasie robi się mniej błędów ortograficznych:D) i miliony innych spraw, które można kochać i nienawidzieć... Ale jeśli w naszej historii niezliczona ilość osób oddała swe życie i krew, tylko po to żeby Polska była na mapie i żeby ich dzieciom (czyli nam) żyło się lepiej, będziesz Bioooly w stanie im powiedzieć, że ciebie to i tak pier... i ty stąd wyp...? Ja i tak wolę polskie gówno w polu, niż fiołki w Neapolu i nic tego nie zmieni. - wiesz w ogóle kto to powiedział? Pozdrawiam, G. |
Cytuj:
Czy ja napisałem że wyjechali tam z Polski?+) @up Dębiec?;o @Co do ludzi pokroju Poula Nie sądziłem że nawet wy, jesteście tak prostymi ludźmi, 'BIERZMY BEJSBOLA I GO ZAJEB*Y - To my polacy, czyż nie? |
Cytuj:
Płytka mnie nie powaliła. Kilka ciekawych numerów, ale coś mi tam brakuje. Powiedzmy, że za długo się czekało na końcowy efekt, który nie powala na kolana. Jak dla mnie najlepsze płyty [PL rap] tego roku to: *OSTR - ''Ja tu tylko sprzątam'' *Molesta/Ewenement - ''Molesta i Kumple'' *Zeus - ''Co nie ma sobie równych'' #edit Cytuj:
|
zaczekaj na pdg... _/
|
Cytuj:
Bo już mnie rozczarował Tede i Fokus. Dge jeszcze w sumie fajną płytke wydał. Ale teraz to czekam na Eldo. 12.12.08 :p |
Cytuj:
|
@up
Kto padl Sheff czy jakos tak Fanquin czy jakos tak i ?:D |
Cytuj:
ps. 12.12 odbedzie sie koncert Gurala w Opolu w klubie cina jezeli ktos jest z opola lub z okolic to zapraszam chetnie poznam ludzi z forum :D |
KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA
|
Azared'Blade own3d ;/
http://www.***********.com/946978285.html |
@2up
polaczek? polak |
@Bioooly
S*******aj do tych swoich niemiec , sznyclu jebany o/ |
pl?..........
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42. |
|