![]() |
|
36 palek, 71/58 eq typowe dla palka (brak bohów), rsy. Gdzie expić ?
|
Mógłby ktoś zapodać ,jakiś poradnik ,SS'y z dojściem na mino tower obok kazo?
I knightem z jakim eq/lvl/skille i czym jeszcze tam expić? Dzieki ,pozdro ;) |
Gdzie:
1. Dla kasy 2. Dla expa Paladin, 50 lv, skille 80/65, 13 m lvl. eq: Paladin armor, Blue legs, Demon shield, Royal helmet, BOH, Platinum Amulet, RS'y Proszę o jakieś porady, szczegółowe. Mile widziane expowiska dla FACC (chociaż tutaj wiem co powiecie - Guardy/Dlair) jak i dla PACC (zamierzam kupić) Licze na expa 35k/h conajmniej. Pozdro. |
Cytuj:
|
87RP
89dist assassin stary/rs bez waste |
Cytuj:
|
ponawiam
gdzie expic żeby fajnie kasa leciała 20 druid harmonia dwarfy czy roty lub coś innego nie muszą być lootbagi tak żeby było z 1-5k/h |
Ms
Gdzie moge expić MSem 34 lvl 35 mlvl zeby nie bylo waste (a nawet zeby przynajmniej 2k+) i dobry exp ? na paccu
|
Witam! Mam pytanie mam 29 pallka ze skilami 70 na Harmoni. Postać znajduję się w this. Gdzie mam nią expić?
P.S. prosił bym też o mapkę. Z góry dziękuje |
Gdzie ma expić 31rp [pacc] ze skillami po lewo? Eq: crown helmet, vampire shield,bohy, blue legs,platinium amulet, belted cape + rsy
|
@UP
OF, czasami wyvki, cyce, kazo. |
Cytuj:
|
1.of/orcland
2.of/orcland pacc dragi, hero, necro, tomby, malpy, piraci, gsy, cyclo, hero cave, bogi, ancienty, drefia ogolnie, mino tower, wyrmy, culty za pianinem, bb island moze, male frosty pasi? z odrobina szczescia wszedzie zarobi ; p a najlepiej dworki/chakoye. |
jakas alternatywa dla 44 palka (71/52) eq w miare dobre (ofc bohy) mile widziany profit lub zeby chociaz sie zwracalo (nie mam obsidiana)
do tej pory siedzialem na orc landzie. tomb pod mt odpada za duzo luda/boterow :/ tak samo jak zreszta guardy cyce troche wolne dodam jeszcze ze wrocilem do tibii po okolo 2-3 latach przerwy i nie za bardzo jeszcze wszystko ogarnalem Facc ps. od ktorego mniej wiecej lvlu moge startowac na drag lair pod thais (chodzi bardziej o dla) z gory thx |
Co dp dla to powinienes moc go ubic od 50-55 lvl ale moze byc waste jesli chodzi o exp to polecam gsy na pohu z time ringami i co jakis czas zagladac do wyvern.
|
Cytuj:
|
dobry z lekkim waste?
stone tomb -4, necro, hero cave, ancienty, culty... spokojnie 50k/h+ wyrobisz, a wszystko zalezy od szczescia ;] kasa? piraci, malpki, cyclopolis, mino tower lootbagi, barby |
Ms
Ponawiam!
Gdzie moge expić MSem 35 lvl 36 mlvl zeby nie bylo waste (a nawet zeby przynajmniej 2k+) i dobry exp ? na paccu |
Cytuj:
|
PONAWIAM sprzed 2 tyg
36 ek prawie 37 EQ: RH,DSM,B LEGS,BOHY,DEMON SHIELD,NOBLE AXE SKILLE: cieńkie 67/66 Info: lvl 36 , 4.6 mlvl , ek , pacc 15 dni ;( interesuje mnie dobicie 40 lvl jak najszybciej może być lekkie waste |
Ghost polecam ci tomby jesli masz ten 60 dyst a tak to coz z nizszymi ic klepac roty bo nie ma co robic slabymi skillami pallem.
|
40palek
Czy 40 ryckiem dam radę na mintwail? Skile moje to 75/74 :)
|
na of nie powinieneś mieć większego problemu. musisz jedynie uważać na wieksze grupy orców. w szczególności berserkery, leadery i warlordy
a na mintwalin możesz mieć lekkie waste chyba że masz postmana :P a jak nie to pilnuj loota :D |
odpowie ktos?
PONAWIAM sprzed 2 tyg 36 ek prawie 37 EQ: RH,DSM,B LEGS,BOHY,DEMON SHIELD,NOBLE AXE SKILLE: cieńkie 67/66 Info: lvl 36 , 4.6 mlvl , ek , pacc 15 dni interesuje mnie dobicie 40 lvl jak najszybciej może być lekkie waste |
@UP
Żółwie, wyvki, czasem dragi, małe dl i normalne małe dragi, ..., itp. |
Cytuj:
Spróbuj na Tombach poza ankrahmun weź sporo manasów. A jak grasz na PvP to weź więcej :) |
22 knight
52/52 3mlvl Pacc Gdzie expić żeby szybko wbic lvl? |
@up
z takimi skillami to Ci pozostają Roty na Darashii/Edron/Liberty Bay Larvy ew. Chakoye |
Rp Skille: 80/60 pacc lvl 65
Gdzie radzicie expic na pacc arena chodzi glownie o szybkie wbicie expa i zarobienie sporej sumki Tek kto wie niech napisze gdzie/ile expa na h /ile k golda na 1h |
palek 40lvl 12 mlvl skile 70/55
Mam do wykozystania 110k ;] Eq; Boh,p legi,b robe,crusader helmet,vampire shield i oczywiscie royal speary.... Gdzie expic ? Szybko do 50lvla moze byc waste xd Niechce na of,guardach,dragach ani wyvernach tymbardziej gsach... Chcialbym exp 30-50k/h BEZ PACC JESTEM! |
Cytuj:
Poradzisz sobie :P jak możesz to powiedz na jakim servie grasz bo jak na Non-PvP to ogromny spawn (może się taki zdarzyć) najprawdopodobniej został już wybity (Lepiej dla ciebie mówie ci), a jak na PvP to weź troche DUŻO Life potków i trochę mana potków. Pozdro Neve :] |
60 sorc FACC? gdzie expic?
ew gdybym mial pacca to gdzie? |
Cytuj:
Nie wiem ile expa i golda ale może Bog Raidery na Edron (Pewny nie jestem więc nie miejcie do mnie pretensji). |
Cytuj:
Jakbyś miał Pacc'a to Venore Dragon Lair waliłbyś z Exori Frigo ale waste by było najprawdopodobniej. :p |
Cytuj:
|
@up
na takich wymaganiach to nigdzie -,- |
jak nie chcesz na w/w expowiskach to nie graj na facc...
of to najlepsze expowisko.. idz na draconie lub hellgate >.< ew. ghostland, isle of the kings jak lubisz waste... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lista potworów to:
- Skeleton‚ - Ghoul‚ - Stalker‚ - Demon Skeleton‚ - Monk‚ - Banshee‚ - Ghost‚ - Witch‚ - Slime‚ - Scorpion‚ - Mummy‚ - Giant Spider‚ - Dragon Lord - tylko w Final Roomie Banshee Questa‚ - Warlock - występuje podczas wykonywania piątej części Banshee Questa. Poziom występowania potworów: -Poziom 0 Spotkamy tylko psa. -Poziom +1 Brak. -Poziom +2 Monki. Jeżeli nie chcemy mieć problemów‚ lepiej tam nie zagladać. -Poziom -1 Szkielety. -Poziom -2 Szkielety‚ Ghoule. -Poziom -3 Ghoule. -Poziom -4 Ghoule‚ Szkielety‚ Demon Szkielety‚ Stalker. -Poziom -5 Ghoule‚ Stalkery‚ Demon Szkielety. -Poziom -6 1: Demon Szkielety‚ Ghoule‚ Monki‚ Stalkery. 2: Stalkery‚ Ghoule. 3: Ghoule‚ Demon Szkielety. 4: Demon Szkielety‚ Ghoule. 5: Ghoule‚ Demon Szkielety. 6a‚ 6b‚ 6c: Ghosty‚ Skorpiony‚ Demon Szkielety. 7a‚ 7b‚ 7c: Skorpiony‚ Demon Szkielety‚ Ghosty‚ Stalkery‚ Slimy. -Poziom -7 1: Monki‚ Skorpiony‚ Ghoule‚ Stalkery. 2: Ghoule‚ Monki. 3: Stalkery‚ Ghosty‚ Demon Szkielety. 4: Demon Szkielety‚ Ghoule. 5: Stalkery‚ Demon Szkielety‚ Monki‚ Ghoule. 6: Ghoule‚ Slimy. 7: Demon Szkielety w ilościach sporych‚ Szkielety‚ Stalkery‚ Beholder. 8: Stalker‚ Giant Spider. 9: Monk‚ Demon Szkielety. 10: Demon Szkielety‚ Ghoule. 11: Monki‚ Stalkery. 12: Demon Szkielety‚ Skorpiony‚ Ghoule‚ Monki. 13: Demon Szkielety‚ Monki‚ 1 Witch‚ Ghost. 14: 2 Giant Spidery naraz. 15: Ghosty‚ Stalkery. 16: Ghosty‚ Demon Szkielety‚ Stalkery. 17: Demon Szkielety‚ Stalkery‚ Ghosty‚ Mumie‚ sporo Banshee. 18: Ghosty‚ Stalkery‚ Demon Szkielety. 19: 4 Banshee‚ Mumia. -Poziom -8 1: Mnóstwo Demon Szkieletów. 2: Final Room Banshee Questa - Dragon Lordy‚ Banshee‚ Giant Spidery. 3: Banshee‚ Ghosty‚ Mumie. 4: Podczas wykonywania Banshee Questa - Warlocki: 2 Warlocki na każdą osobę. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:10. |
|