![]() |
Cytuj:
zal i zenada No coz, do wszystkiego trzeba dorosnc. m owisz ze 100 burstow 2k?:O nie sadze. Spokojnie mozna kupic bursty po 10gp, a przewaznie sa tansze. bp sd 5k? hmmm....duzo mozna sie dowiedziec od ciebie. jakos ten zarcik tez ci sie nie skleil. jak sobie zyczysz: makaveli nup!", "wyjdzi nie wracaj...", "myslisz, ze jak powiesz 'rozumiecie dżołka' to jestes fajny?". I nie bede sie powstrzymywal zey wyrazac swoje mysli twoim kosztem. |
Cytuj:
|
Chlopcze daj sobie spokoj, brak mi juz do Ciebie slow... Raz lizesz dupe CO, raz EM... chcesz byc *rwa gwiazda na forum ? Moze myslisz ze juz nia jestes ? Nikogo nie obchodza juz Twoje posty i kazdy sie z Ciebie smieje...
APELUJE DO WSZYSTKICH ABY POPROSTU LEKCEWAZYLI POSTY MAKAVELIEGO POZOSTAWIAJAC JE BEZ JAKIEGO KOLWIEK KOMENTARZA uwierzcie mi - naprawde szkoda klawiatury ... |
O ile wiem, to, to jest forum i kazdy ma prawo sie wypowiadac, a, ze pan Knox uwaza sie za wielkiego arcymistrza, to juz nie moj problem...
Dawaj! Zabron mi pisac w tym temacie na forum! Na rl mlodsi koledzy cie bija i musisz sie dowartosciowac na forum. ŻAL... |
Zlekcewaze Twoj post smiechem :D :D :D :D
BTW nie zabronilem Ci pisania na forum tylko prosilem aby inni Cie lekcewazyli... A co do "arcymistrza" to przelej swoj kompleks na kogos innego... TYLE !! |
Cytuj:
|
Knox sam mówiłeś żeby ignorować jego posty to zrób to ,a nie dalej kłucisz sie z debilem...
Nie gadaj z debilem,bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu ,a później pokona doświadczeniem... |
Kto mi powie jaki jest aktualny stan wojny...???
P.S. Tylko bez farmazonów...nie wiesz nie pisz....... |
@up 46 - 31 dla EM
|
Nie gadaj do dupy bo cie osra. Czy ty naprawde nie widzisz ze kazdy sie z ciebie smieje?? Ale nie, ty nadal twierzisz, ze jestes najmadrzejszy, a reszta jest gorsza i ma problemy na rl.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie gadaj do dupy bo cie osra. <rotfl>
Człowieku zal mi ciebie, jak bedziesz w moim miescie to nie wchodz mi w droge, bo ci potne tą skur***yńską dupe. P.S. Mam juz was dość, obiecuje, ze juz koncze... Tylko blagam nie gadajcie juz nic na moj temat. Mozecie mnie: okrasc, pobic, a nawet zabic, tylko nie zanudzajcie jakim to jestem kretynem... KONIEC! PEACE! Sorry for all... |
Witam, was szanowni gracze Aldory.
Poruszony działaniami wojennymi EM chciałbym zrobić film ***** o tej gildii, tak za tydzień, max. dwa powinien być już wypuszczony do użytku, ale mam pewien problem - brak materiałów pod klienta 7.9 - zaledwie 11 fragów mam z 40~ które zrobiło EM. Trochę szkoda, że film Ceglawa z opena tak mało pokazuje ;) /Lovah |
Hehe @up fajny filmik treningiem hehe
|
B) PEKEY ;d "Jakby nie było... się narobiło " <- zgadzam sie ;D :baby: :baby: :baby: :baby: [CHAR]PEKEY[/CHAR]
|
heh
Co do wojny to sprawa jest jasna Zecik czyli Nemtor i jego ekipa wygra to:) zreszta tak jak i zawsze^^
|
Cytuj:
|
@up
Jakimś dziwnym trafem :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08. |