![]() |
Cytuj:
|
ahahahah ale update zajebisciev :))
daje ss i spadaaam!!!!!!!!!!!!!!!!evul
http://foteka.pl/min/10385.jpg srry ze taka jakosc ale zawsze cos :D <to moj noobchar> ;p |
wiecie co, przez przypadek znalazłem na roku przejście na pacc land, bez bariery
|
Cytuj:
|
LOl mam buga dostalem jakis niebiski przedmiot BLue cos tam otwieram i dostalem swiecznik LOL ale zamazny na czarno jest looknicje
http://img240.imageshack.us/img240/9...uggggggqa8.jpg |
robie rookstayera
|
lol co to daj na to looka :D
|
nie chce mi się, jak masz pacca to poszukaj zupełnie nowego wejścia do jaskiń na północy
|
Cytuj:
|
Dobra sory ale to jest temat o update a nie " kłóćcie się która profesja gorsza" bo te dialogi dzieci , które myślą, ze błyszczą bo zamiast przecinków używają różnych "innych słów" juz się nuuuudne robią ...
|
|
omg
Kto wreszcie wytłumaczy Cip'om żeby wyrównali profesje!? Zamiast tych pierników i czapek mikołaja ulepszyli by choćby palla..
<hail cipsoft team> -.- Im Playing In Memory Of Cipsoft Team WIELKIE POZDRO DLA WAS -.- |
Witam
Używa ktoś Tibie pod Linuxem ? Bo są jakieś błedy przy instalacji i wyskakuje "Floating point exception" Pomocy |
haha ekstra się grało gdzieś o 20:10 gdy na valorii dosłownie nikogo niebyło, normalnie jakbym gm był hah że nikogo w dp niema itp, na rooku to do 20:30 śmigałem sam na mapie... :] szkoda dużo nowości nima, trzeba zbierać na pacca...
|
Cytuj:
GRAJA W TIBIE Cytuj:
Stary 83 lvl ma 45% graczy tibi i 1 % to takie napki jak ty....Wystarczylo by podtrenic te skille z 60 na 80 i od razu by ci sie srednia zwiekszyla...Po drugie kogo obhodzi srednia uderzenia w czlowieka jak gadka sie rozchodzi kto szybciej expi:)Wiec proslibym cie>> www.tibia.com>>Sing Up>>Spisz numer konta>.Jak nie masz maila to sobie zalatw>>I zapraszam na RL tibia Play:) Thx uwielbiam takich napkow;) |
Cytuj:
Ulepszyc trzeba knighta a nie pala. Pal i tak jest od kngihta duzo lepszy. (ale gorszy od magow ktorzy w ogole totalnie wymiataja przez tą tania mane i rozdzki -.-) |
taa... to sobie poskilluj
konto zablokowane na 5 minut lol zalosne ;/ |
Mam pytanie, jak zrobić obojętnie jakie ciasto? Próbowałem nalać mleko na mąke, ale niestety wylewa się na glebe... jak komuś się udało to proszę napisać jak to zrobić...
|
Jest cos nowego dla knightow?NIetak myslalem
Chyba ze ktos cos znalazl bo nowy wyglad liny brass shielda i odglosy zarcia mnie nie interesuja:P i jeszce te glupie ludzikowe ciastka w prezencie :P |
Up:
Mąke na melko trzeba :D |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:09. |