Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   SoF Done! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=113291)

Mopsmaster 02-02-2007 05:51

Pozyczylem passy od kumpla i zrobilem ssa z dowodem
Ukaze go temu kto bedzie zainteresowany zamiana informacji na temat znikania spike...

Over&Out

- Prodigy - 02-02-2007 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mopsmaster (Post 1240010)
Ukaze go temu kto bedzie zainteresowany zamiana informacji na temat znikania spike...

Over&Out

SS to gówno a nie dowód ^^ Mam SS na którym stoję z MLS w miejscu hełmu, chętnie zamienie go za 50k na Xerenie.
Widzę, że brakuje Ci już pomysłów jak zdobyć info o Spajku ;]

Jackal 02-02-2007 17:14

Szczerze zrobiłem sobie Rookstayera na świecie Isara (zero szacunku ;/) Rookguardian Sai Stinger, no i dzięki wam Prodigy, Instykt zmieniłem zdanie o Rookgaardzie... przedtem było: "OMg musze wbic te je*ny 8 lvl..." a teraz ma. już 7 i Rookgaard jest jedynym miejscem nietkniętym przez najbliższe updaty... oznacza to że jest to najlepsze miejsce z klimatem.

-Per- 02-02-2007 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mopsmaster (Post 1240010)

Over&Out

Jak nikt nie chce powiedzieć jak znika SoF, to się go czepiasz, a sam nic nie chcesz powiedzieć. Tak samo się czepiałeś Coraya, że najpierw żebrał, a jak już wie to nie powie... Przemyśl to, robisz tak samo.

@up
Racja rookgaard to teraz najlepsze miejsce ze starym klimatem Tibijskim. Szkoda, że Cipki na mainie całkiem zepsuli klimacik i,że już tego nie naprawią. Teraz liczy się kasa, kasa i kasa.

seksowna_druidka 02-02-2007 18:26

Wedlug mnie tworzenie qesta na ss jest zgodne z polityka CIPow. Od zawsze sa oni przeciwni istnieniu rookstaylerow. A jaki sens ma zycie rookstaylera mosiadajacego SoF? Rotworm-2 hity Minotaur-3 hity Orc Spearman-2 hity Co to za zycie... Jaki sens miala by taka gra. Toz to prawie niesmiertelnosc.

Jackal 02-02-2007 18:55

Niekoniecznie, SoF to nie Giant Sword albo inne cacko które zadaje obrażenia b.duże SoF jeżeli ma 21 ataku (albo 24) będzie jechał minosy ze skillem sworda: 20 po 34-44 hitów, poza tym, SoF TO LEGENDA, każdy chce ją miec po prostu by powiedzieć "mam go :-)" ja już bym wolał Poison Dagger niż SoF bo jeszcze mnie n00bki by ztrapowały, shakowały itd. Na pewno ktoś z Rookstayerów ma SoF to jest pewne na 100% ale nikt się nie chce przyznać ze względu hakerów.

Mopsmaster 02-02-2007 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez - Prodigy - (Post 1240367)
SS to gówno a nie dowód ^^ Mam SS na którym stoję z MLS w miejscu hełmu, chętnie zamienie go za 50k na Xerenie.
Widzę, że brakuje Ci już pomysłów jak zdobyć info o Spajku ;]

Ty jestes gowno i zapewniam Cie ze nie dostaniesz tego ssa :) :baby:

Mopsmaster 02-02-2007 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Per- (Post 1240610)
Jak nikt nie chce powiedzieć jak znika SoF, to się go czepiasz, a sam nic nie chcesz powiedzieć. Tak samo się czepiałeś Coraya, że najpierw żebrał, a jak już wie to nie powie... Przemyśl to, robisz tak samo.

@up
Racja rookgaard to teraz najlepsze miejsce ze starym klimatem Tibijskim. Szkoda, że Cipki na mainie całkiem zepsuli klimacik i,że już tego nie naprawią. Teraz liczy się kasa, kasa i kasa.

Chyba mnie z kims mylisz nie czepialem sie Coraya za to ze nie chcial pokazac czegos tutaj i juz pisalem wczesniej (czytaj uwaznie) dlaczego nie pokaze :)
Tylko dla tych wybranych jest ten ss

-Per- 02-02-2007 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mopsmaster (Post 1240811)
Chyba mnie z kims mylisz nie czepialem sie Coraya za to ze nie chcial pokazac czegos tutaj i juz pisalem wczesniej (czytaj uwaznie) dlaczego nie pokaze :)
Tylko dla tych wybranych jest ten ss

A któż to jest tym wybrańcem? :P:P Przestań, robisz teraz jak Coray. Chwalisz się, ale nie chcesz wszystkim pokazać, nierozumiem tego.

@edit
Nie porównuje Cie do Coraya bo to by była zbyt wielka obraza.

Jackal 02-02-2007 19:44

@Up

Są 3 możliwośći:

1. Tylko gdy ktoś znajdzie jakiegoś buga i Gm mu da SoF
2. Po zdobyciu 200 lvl na Rookgaardzie
3. Po wrzuceniu do wody Magic Light Wand.

- Prodigy - 02-02-2007 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mopsmaster (Post 1240809)
Ty jestes gowno i zapewniam Cie ze nie dostaniesz tego ssa :) :baby:

Oh, szkoda, a tak mi na nim zależało =/ Mogę się jeszcze jakoś zrehabilitować i zobaczyć ten SS? Bo jak nie, to sam sobie będę musiał zrobić, a czasami może mi się coś krzywo wkleić do obrazka i nie wyjdzie (W końcu Paint to zawodne narzędzie). Nie powiedziałem ci na Xerenie jak sprawić, by Spike zniknął, to przeniosłeś się lamić na forum? ;) Boli, że ktoś wie i nie powie? :< Cóż, nie wszyscy są tacy sprzedajni, a na pewno nie tak głupi, by wymieniać się takim info za fake ;d. Na szczęście...

Cytuj:

@Up

Są 3 możliwośći:

1. Tylko gdy ktoś znajdzie jakiegoś buga i Gm mu da SoF
2. Po zdobyciu 200 lvl na Rookgaardzie
3. Po wrzuceniu do wody Magic Light Wand.
Wyślesz mi na PW link do tego generatora teorii o SS?

frecio 02-02-2007 22:20

a Więdz...

Ojoj pomieszałem strasznie ok... a więdz mówicie że to nie koniec Questu? k. tylko jak masz już SoF to przynajmniej Pokaż go... ;] i będzie Gites ;D

-Per- 02-02-2007 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez frecio (Post 1241183)
Ojoj pomieszałem strasznie ok... a więdz mówicie że to nie koniec Questu? k. tylko jak masz już SoF to przynajmniej Pokaż go... ;] i będzie Gites ;D

Pisze się "a więc", a nie "a więdz". Nikt teraz nie mówił, że ma SoF'a. Bo nikt go nie ma.

PS. Nie rozumiem o co Ci chodzi. Napisałeś haotycznie i bez sensu.

Jak Mopmaster nie da jakiegoś screena z dowodem, że wie gdzie pojawia się SoF, lub ktoś nie powie jak zrobić, żeby SoF zniknął, ten temat za kilka tygodni odejdzie na 5-6 strone, a wtedy to już go nic nie uratuje.

Gallar 02-02-2007 23:25

Imo, to jedyne, na co można liczyć to to, że w końcu ktoś się wygada jak dojść do dalszej części questa. Tak jak zrobiono ze 'zniknięciem' sofa.
Wszak SoF znika już od tibii ~7.4 spokojnie..
I jak wiele osób znikało go przypadkiem, tak wiele zapewne robiło to celowo. I czyż przez te parę lat, nie odkryli oni dalszej części tej zagadki?
Bo mi się wydaje, że ktoś już jest dalej.
"Wydałoby się" powiecie. A patrzcie jak długo tajemnica o znikaniu miecza pozostawała tajemnicą. Tak samo może być z dalszą częścią questa, który bądź co bądź - jest pewnie dość, uhm, trudny. Jeśli nie powiedzieć że bardzo trudny, i szczerze mówiąc mam nadzieje ze ta dalsza część nie opiera się na tak bezsensownych rzeczach jak te, które trzeba wykonać by zniknąć sofa; )

Deszcz 03-02-2007 17:33

Jestem zdiwiony ze to polacy rozwiazali quest z Sof a nie jakis tam Sunriuse czy jak on sie tam wabi B) ale jezeli SoF zniknol po 1 udezeniu to Cip Soft do k...

Ameriov 03-02-2007 17:38

@up
Dlaczego tacy ludzie są na ziemii, dlaczego?!

Fpitolony w sprawe 03-02-2007 17:58

Bo inaczej swiat bylby nudny :P

Rodziomonder 03-02-2007 19:25

Jesli ktos jest zainteresowany zamiana informacji znikanie spike sworda na informacje gdzie sie pojawia prosze pisac pod nr gg 5776129.
Ofiarowuje jeden dowód a potem oczekuje odpowiedzi na to jak zrobic zeby zniknal spike sprawdzam to i udzielam dalszych informacji co zrobic aby sie pojawil.

Zapraszam tylko ludzi zainteresowanych i z wiedza na ten temat :)

Zlataneq 03-02-2007 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Deszcz (Post 1242862)
Jestem zdiwiony ze to polacy rozwiazali quest z Sof a nie jakis tam Sunriuse czy jak on sie tam wabi B) ale jezeli SoF zniknol po 1 udezeniu to Cip Soft do k...

Czlowiek, ktory nie wie, kim jest Sunrise, w ogóle nie powinien zaglądać do działu "Tajemnice Rookgaardu"...

- Prodigy - 03-02-2007 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodziomonder (Post 1243087)
Jesli ktos jest zainteresowany zamiana informacji znikanie spike sworda na informacje gdzie sie pojawia prosze pisac pod nr gg 5776129.
Ofiarowuje jeden dowód a potem oczekuje odpowiedzi na to jak zrobic zeby zniknal spike sprawdzam to i udzielam dalszych informacji co zrobic aby sie pojawil.

Zapraszam tylko ludzi zainteresowanych i z wiedza na ten temat :)

Daj sobie już siana, Mops~ ;) Myślisz, że jak pokażesz komuś ten swój fake-dowód, to wszyscy rzucą się i dadzą Ci info. Get a life...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33.