![]() |
:P pewnie to że mam brata :P
|
Jeszcze dodam Elfik ze na Wloclawek thread nie siedzisz na biezaco, jesli dobrze pamietam na samym poczatku cos napisales, a teraz nagle jak wbiles rekord, który mialem na 140 lvl przypomnialo Ci sie ze thread istnieje i bez zadnego ss-a jedno zdanko napisales, aby sie pochwalic. I tak jak Kozaqos napisal z pytaniem "ilu ownerów" zartowalem wiec nie denerwuj sie tak :(
Btw. odswiez sobie staty w profilu :) |
wbiles rekord, który mialem na 140 lvl przypomnialo Ci sie ze thread istnieje i bez zadnego ss-a jedno
7 milionow wbiłeś na erig.net pisze ze 3 miliony wbiłem to z bratem we 2 a ssa nie dawałem bo zbytnio nie chciało mi sie poprostu chciałem sie pochwalic |
Cytuj:
ludzie którzy znaja herva wiedza jaki mial rekord (; |
Okolo 7,5kk ale niewazne, juz sie przygotowuje na taki rekord który napewno wszyscy zauwaza :), z powodu nowo powstalego thread Gildii opuszczam ten thread. Narazie
|
tak jak muwisz to ja wbiłem z 12 milionow
ale 7 milionow moge udowodnic a ty 3 wienc wiesz ja tez cos prubuje zobaczymy komu sie uda więcej wienc powodzenia |
Dobra koniec bezsensownych gadek!
Jedziemy z ssami :) |
Cytuj:
|
ok niech bendzie ja ci powiem jeszcze kiedy co i jak bo teraz nie mam staminy a muj brat ma treningi i on nie gra juz zabardzo
|
:):):):):):):):):):):):)
|
Cytuj:
Cytuj:
Zamiast przesiedzieć dwa ssy w tibi przejdź się do szkółki. |
Cytuj:
btw.bimber ty jestes rl radka kaczki i rudego:> :P? |
Polsky Stalker i jego trap
|
No, ssy ładne ^^. Ale w Włocławku macie takie chealrederki Anwilu, że mmmm 8o :D
|
\o/
takie tam granie na zamulanie :D
http://img134.imageshack.us/img134/9969/126su9.jpg Pozdro dla Wloclawka i innych :P :D:D |
@up
co to za fejk , przecież jak sie używa softow to takie iskierki lecą z nich nieprawdzasz? |
|
Cytuj:
btw.adamek GrAtZ!!!!! :D |
Dora ey koniec ??
Po czesci Elf ma racje i poczesci wy macie racje :D Elf znam juz ladnych pare lat :D z rl jak i z tibi bo sam jakis czas temu ralem na Shivera :D I troszke wiem co to znaczy moc rac a niemoc np. wyjsc z depo bo przed nim stoji 30 typa z innej gildi. A ze elf wbil 7 mln to sie niedziwie :D za czasow mojej ezystencji ja mialem wieksze rekordy niz on. A elf bije sie w wojnach od jakis 2 lat :D Ja sie mu niedziwie ze przykacil :D Bo byl spragniony expa :D dziwne ??:DBynajmniej elf siedzi przy kompie :P :P :P AA Herv :D moglbys sie duzo nauczyc od Elfa :D A TY pRZYBYSZ ODRAZU ILU OVNEROW ?? BO CI DUPE SCISLO ?? A TY ILE BOTOW ??:D kAZdY mA cOS zA sWOiMI USzAMi :D Stat Elf Total time online during 2008 is 1022h 15m. Rank is 34062. Sat Herva Total time online during 2008 is 3071h 0m. Rank is 308. Wiecej pytan?? Bo ja niemam zadnych :D Lyso Ci ?? PozDrO Xd Your's Mr. Nervi |
Cytuj:
Pan zapomnial ze ja nie sharuje :)? O pisownii juz nic nie wspomne :) ale ok popierasz kumpla z ktorym przegadales i przesiedziales 500x wiecej h niz ze mna wiec looz Pozatym ilosc godzin gry niema znaczenia gdy potrafie stac przed depo kilka h bo mam lagi albo kicki :) I tak jak pisal juz poprzednik rekordem 7 kk expa mozesz sobie dupe obetrzec ;) I ostatnia rzecz jakich botów? a o ownerach nic niemow bo sam nie jestes lepszy :) Wiadomo ze na PVP ciezej sie gra niz na non-pvp ale uwierz u nas jest jeszcze wiecej sk******nów i potrafią jeszcze bardziej denerwowac niz na PVP Powiem jedno 100 czy 200 to juz jest nic, byle kto potrafi wbic, pozatym Tibia zamienia sie pomalu w najwiekszy OTS na swiecie. I zakoncz ten temat bo to Thread od wstawiania ss-ow Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12. |