![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
gratki
Gz Marco FULL SUMMONERA :]
a to może i ja bym na szybko zrobił lizard urn i orc powder i z wami się zabrał na calasse :D :D jak pozwolicie :P :P ^^ Pozdro for all i gratki all tak jak wy to mówicie Pozdro i Poćwicz ;] |
Gz full sumonner outfit nice zdjecia
|
Cytuj:
dla mnie jest zagadka po co dodawales to bez urazy. przeciez on cie nie pobije =l gz marco gon greame grinder i bedizesz wymiatal jol |
Więc jest tu jeszcze jeden fan macia oprócz mnie!!11one Załóżmy fanklap macio gissa i jego axa a dostaniemy po pro elo p-secie.
|
Cytuj:
Niema takiej potrzeby zeby zakladac "fanklap" |
Tez bym chetnie dodal jakies foto rycka... :( ;(
No ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo prawda? Pozdro Lost Warriors and Wizzard of Glory :D |
Cytuj:
EKM rox ;] ; p |
o.0 chcą zakładac fanklub Macia i mi nie powiedzieli : ( Macio by mój boss ; o nawet jeżeli mi nie da eful pro mega p seta (o co wam chodzi z tym p-setem? -.-')
Zeby zbyt dużego offtopa nie było gz Marco summonera, i innhym też gz ; o |
Marco jakbys chciał poprawic best hity z meele to sproboj bic na przebite odrazu zobaczysz efekt;p
np; exp z sumonami na hydrach quarach albo dla'ch;] pzdr |
Święto - dzień bez masskicka
To sobie poexpiłem: http://img440.imageshack.us/img440/1155/87lvlsz6.jpg |
Placki co z tymi atakami hajkerów?
Cytuj:
P.S. BUY SOFT BOOTS :O @Lord-Jacko Marco wie o tym xD wiemy, że chciałeś służyć pomocną dłonia i za to dzięks (xD), ale nie słyszałem o expieniu z sumonami na quarach ;o |
Cytuj:
moge pojsc z wami pod wode ? :( :( :( grzebien plx <ness on> :* p0zdr0 dawaj Szlose 100 lvl 2 left :* dziubek <ness off> |
@Up
Dziubasku ale włoski sobie przemoczysz nie możesz iść pod wodę :* Zapytaj się ładnie Marco gwiazdeczko :* @Botrex Pięknie :* @Down Szefunciu poproszę o dokładną dateczke i godzineczke :* No i Donik (Don kichot Dwa czy jakos tak xd) Chciał też isc :) |
Team pod wode:
[CHAR]Stonek[/CHAR] - bloker [CHAR]Barmanek Pall[/CHAR] [CHAR]Botrex[/CHAR] [CHAR]Don Kichot Dwa[/CHAR] [CHAR]Dziki Ryjkowiec[/CHAR] - pomoc [CHAR]Elder Druid Du'Dzio[/CHAR] [CHAR]Naatalka of Harmonia[/CHAR] [CHAR]Rolx[/CHAR] [CHAR]Vonius[/CHAR] [CHAR]Wizaq[/CHAR] Msg w grze. |
Gzzz Botrex i całą reszta :)
Vonius łapki niedzwiedzia Ci sie zmocza jak wejdziesz pod wode ;) |
a kiedy idziecie pod wode może też sie przelece
|
@Icegacus
Napisałem to ,,bez urazy Macio xDDD" bo znam go w tibi i wiem że czasami potrafi się wkurzyć :) Też bym poszedł pod wode ale nimam explorera... |
no raczej wystarczy sioher i mozna knightem z tym skilem...:P lekko kitrac quary moze poza predatorami:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:11. |