![]() |
Cytuj:
|
No mnie ciekawi parę charów:
Piąty~ - pewnie to nie Piąty na nim gra, ale ciekawe czy nowy owner zaangażuje się w wojne po którejś ze stron Hellah - erig odnotował plusa w expie, - char sprzedany czy nie ? (aukcja zakończyła się bez rezultatu) Deeco - wysoki lvl zobowiązuje, pewnie ten char przyłączy się prędzej czy później do wojny Mariel Zori - flimon, czy nie flimon ? Endrox - wielka zagadka i kilka innych, których teraz sobie nie przypominam... |
@Sesef
Nie odróżniam hiszpańskiego od portugalskiego co więcej pewnie pomyliłbym te języki z wieloma innymi obowiązującymi w róznych krajach ale nie jestem taką lamą jak niektórzy tutaj (vide elo....) i wiem jaki jest język urzędowy Brazylii :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zabijesz go ? |
Cytuj:
|
Ktoś poruszył kwestie Piątego, dorzuciłem kilka charów o których chciałbym nieco więcej wiedzieć - to jest dziecinne ? Jak tak to przepraszam T.T
żal... |
Cytuj:
a pytanko ciekawe, ciekawe bo na przkład postać taka jak Hellah nurtuje co z nią jest :P Bodajże ktoś z FAGu na tymforum pisał że jest to char stracony bo "Zevs Mighty Thunder" ma na nią jakieś tam listy, co jak co szkoda było by takiego maga : ) |
Jedziemy spam od nowa?:D
W ogole dziwie sie, ze nie usunal mojego zdjecia z gg, ale coz moze sie spodobalo:D Chociaz ludziom z mojej listy nie za bardzo (jakkolwiek sie ten wyraz pisze) :P @Topic Dzisiaj Hellah wbil troche expa 14 May 2007 +4,900 10 142 45,961,435 BRAWOOOOOOOOO |
Cytuj:
Endrox - New owner, noob jakich malo... cos w stylu Elom Tika. |
Cytuj:
Coś w stylu Lord of Sorccer Który się wyminił za Thor Arteva i myśli że jest pro .. a an pohu bał się pz'ta zrobić. |
Cytuj:
@up twoja gra tutaj już się skończyła więc się nie odzywaj. PS. Skończenie już ten spam bo nam temat zamkną i będzie po ptokach. |
Cytuj:
Ej no...wiesz...to ty jestes tu traktowany jako najwiekszy noob. Zostales slusznie mianowany na nooba numero uno i nie ma do tego watpliwosci.... Jezeli ktos pisze o tobie noob, to znaczy ze ma racje. Jezeli ty piszesz o kims noob to znaczy, ze albo ma 8 lat, albo ty sie mylisz. Nie wiem kto to Barrek, ale raczej Vesza ubil, a ty bys z cala pewnoscia tego nie zrobil-.- @EDIT Prywatne 14-05-2007 21:29 13-06-2007 21:29 1 offtopic + wyzwiska Dwimenor Ten skurwysyn punkt mi dal-.- |
Cytuj:
@up2 Ty lepiej nic nie pisz. Zal mi takich ludzi jak Ty |
Cytuj:
|
KIedy ja pisalem , ze on sie nie zmienil ?
Tylko zadalem pytanie kiedy i to nie do Ciebie tylko do Barrek |
Cytuj:
O i jeszcze dziś do mnie pisał " Druid Karolka , Budbundy.. Przerąbane mam ; ( |
@ up
Kto jest "nuubem" tego oceniał nie będe, lecz wiem, że już długo tutaj nie pograsz :) |
Ladnie pousowali posty.
Ciekawe czemy nie usuneli zdjecie gotica ;>?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:58. |