![]() |
Tak kurwa neta nie ma a dzisiejsza akcja to co?Odchodz± z dussk bo jest wizja.A wizja to gildia duskow.
|
Cytuj:
|
Chyba sie open kroi ; )
Zobaczymy co to zaraz z tego wyniknie.. ;P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Duski w depo i wymieniaja sie nawzajem stuffem, a tu takie male hot info xD
**** [31]: 100 cc czipsu dal ymemu LOL xD |
Cytuj:
|
nonono xD 100cc na runki :p jezeli bedzie znwou open battle wieczorem to visionki znowu beda musieli blessy kupowac no i szukac nowych ofiar na Paymenty bo na runki nie bedzie xDD imargam - kupiles juz blessy?? hahahaha
|
super sie zapowiada ta wojna tylko brakuje jeszcze deda Katrili xD moze jutro to nastapi tak przez 3 dni 3 wielkich padnie XD dobrze by bylo ;p ale trzeba pogratulowac Duskom i Wizji 1 open wygrany gratz !!
|
Katrila się tak łatwo nie da:D PvP na wysokim poziomie ;]
|
Cytuj:
|
Smierć Xarety bardziej go zmotywuje, teraz juz nie bedzie patrzył czy to byli kumple czy nie, teraz poprostu sobie z nimi poleci ;) To jest moje zdanie. Znamy Xarete z bardzo dobrego pvp. Kiedy był w Vision to napewno poznał wszystkie sztuczki Vision. Więc wie gdzie s± ich słabe punkty.
Gratz fragów dla obu gildi. @ Roger. Mam pro¶be, czy mógłby¶ jakie¶ fotki wrzucić? Wrzuć jak Ima ¶pi ;) |
no tak ale jak przechodzil do Duskow musial wiedziec ze bedzie walczyc z kumplami ... a ciekawi mnie jedna rzecz jak dlugo potrwa ta passa Wizji i Duskow miejmy nadzieje ze bardzo dlugo XD
|
macie jeszcze lagi na furce? bo ja mam
|
Lagi sa bo szeryf nie spi.
Nie no joke :P |
up
jak to mam rozumiec? sa czy nie;] |
Cytuj:
|
Graaaaaaaaaaaaaats Wizja <33333333333333333333333 Cisniecie po nich! ;d
|
no i proszę ledwo znalazł się w wizji i już zaliczył deda a przez pół roku się trzymał ehh żal tego gracza, ale razem z nim wizja otrzymała też wiele informacji o vision
|
Z fragow wynika ze Vision walczylo dalej a vizja do dp. Oczywiscie moge sie myslic, bo nic nie widzialem wiec poprawcie mnie jakby co. Chodzo mi ze z vizji koles padl ostatni a potem juz nikt nei padl
Drizer Mastah May 19 2007, 10:34:35 CEST Killed at Level 121 by Zwidek and by Kerston |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:48. |