![]() |
@Up
Prawdopodobnie Danky Psicotc został hacked... Ostatnio sprzedawał podobne itemy A do tego : Banished: until Jul 30 2007, 01:14:24 CEST because of excessive unjustified player killing |
@ Avelus Adi
Jak masz coś do mnie to mi to napisz osobiście, a nie obgadujesz mnie za moimi plecami ;s. |
Hmm
Nie muwie nie, moglo mi sie zdazyc, napisz w grze to to sobie wyjasnimy... kk juz znam sprawe, ja podjolem kroki, Duriel teraz twoja kolej, umeisz zachowac sie jak czlowiek to, to pokaz nie to bedziemy sie bawic inaczej Koniec i . nie zasmiecam juz forum ~down doshowmessage "Ta sprawa jest zwiazana z tibia, w czesci..." |
@up i 2x up
Brawo 8o8o tak sie powinno załatwiać sprawy związane z tibią nie na forum tylko w grze :cup: |
Cytuj:
@Avelus Lepiej się pośpiesz i msg -.-, bo nie wiem o co tobie dokładnie biega. |
<b>Wyjasnione</b>
|
Cytuj:
Ja teSZ nie mUwie nie. A tak btw, co tam ciekawego słychać na silverce? |
Jestem spowrotem...
omg.. jak czytam te glupoty co wy tu na tym forum piszecie to mi sie grac w tibie odechciewa.. nawet najprawdopodobniej dam se z nia spokoj bo to jest zal.br Klucicie sie o takie glupoty ze to jest masakra i wogole to widze ze na tym swiecie jest poprostu za duzo tzw dzieci tibii ktore siedza calymi dniami przed komputerem a pozniej sie podniecaja ze maja 50 lvl o.O i sie zaczyna kozaczenie... zal.br a ten payement 30k to mnie praktycznie polozyl na ziemie.. gratki sprawca :cup:, nie wiem jak to jest ze vake byl taki spoko ziomek a wraz z new charem zmienil sie jego charakter... to samo bylo z Esh~(nie pamietam jak sie to pisze) pamietam go jako zaje*** ziomka a jak sie dowiedzialem ze to byl Asen to nigdy bym nie powiedzial ze to on... ehh.. o czym ja tu wogole rozmawiam... poprostu popieram wiekszosc slow Kasztana... i nie wiem czy jest jeszcze jakis sens gry na tym poje*** servie z takimi *&^*(*^&(^ ludzmi :S k,thx,cya :cup: |
@up
Elo, jest sens grać bo masz wokół siebie innych kumpli, z którymi możesz na pewno grać;). A jeśli chodzi o tamto to już dawno minęło i teraz jest spokój...na jakiś czas :P |
|
RABNIETA JETS TA SILVERA! ZERTHY TEN NOOB MNIE POSADZA ZE MU BAGA 1000 spear and 1000 d-ham ukradlem!! TO NOOB!! JA NIEMOGE!!!!! HUNCI MNIE DEBIL GLUPI ZA COS CZEGO NIE ZROBILEM!!
EDIT : TEN RABNIETY ZERTHY PRZEd DP KAzZ Z UE WALNAL :O |
18:45 You advanced from Level 59 to Level 60.
:evul::cup: Edit: Żal, przed chwilą byłem na fa quescie, juz chcielismy ropać dle, wpada viollator: FDP SHAKA HUNTED, na szczescie nie mialem pz to dałem loga ale nie zrobiłem jeszcze. A tu nowy wymysł viollatora czemu ja hunted: 14:09 Viollatorzenho [154]: he lure gs to kill my friend14:09 Viollatorzenho [154]: but i see heluring |
A więc, kto się nudzi zapraszamy z michalakiem na naszego nowego otsa!:p
Ots pod Tibie 7.92 Ip: 83.9.230.237 Port: 7171 GM Trukin(Mendolina) GM Aron (Michalakmee) |
Zrob moze accmakera? :P
|
Cytuj:
111111/111111 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Edit: przydałby się jakiś hoster... |
IP:aron.no-ip.org
Port:7171 Teraz juz jest good :P sorry za double posta |
Cytuj:
|