![]() |
@Up
Niestety Aldora to nie Furora. Co by EM nie mowilo "mamy nowy plan" buhhha to oni ten plan sobie moga w dupe wsadzic. Nas jest full i zawsze all gotowi do walki, expimi, bijemy lvle etc etc. A EM ? Kiedys chociarz jak robili mass loga po kogos to zabijali chowali sie i tyle a teraz ? Zabija jedna od nas a od nich to tylko kwestia kto ile pztow zrobi i all maja klate xddd. PS. Fajnie patrzec jak EM ma coraz MNIEJSZE lvle xddd a najbardziej lubie Mavadoniego (chyba pada na kazdej akcji rofl, ja bym sie wstydzil wychodzic buhah) |
Cytuj:
24/7 plx ? :> Nie jestem zwolennikiem wyzywania kogs od no-liferow jak wygrywa, ale panowie to wola o pomste do nieba ;p |
Ja Ci powiem tak, full ludzi u nas wchodzi kiedy ma czas i zawsze jest tak ze jest ekipa. Ktos wejdzie posiedzi 3-4 godziny i pojdzie, to zaraz przyjdzie ktos nastepny ktory nie mogl wczesniej kiedy tamten byl. Razem postaci jest niby 100 +, walczacych ludzi mamy moze 60+ a stala ekipa to 20-30 +. Jak trzeba sie zebrac to oczywiste ze jest wtedy cos pod te 60 :) a w EM ? Na akcje wychodzili w 10-15 osob. Teraz moze sie zbiora ale i tak nic im to nie da :)
|
Cytuj:
pzdr z berylii |
Witam Wszystkich ;)
Mam pytanie odnośnie tego serva. Czy są gildie które są uważane za supporterów CO lub EM ? Dzięki za odp. ^^ |
Wedlug mnie EM powinno sie wycofac na troche. Morale i psychika im na 100% siadły przy takich stratach... nie wiem co tam sie u nich dzieje w ekipie ale w takiej sytuacji przydalby im sie taki wódz z jajami, z bardzo silna psychika ktory nie bedzie sie ogladal w przeszlosc i wrazie kolejnych strat nie speka tylko opracuje cos konkretnego, na ostatnich akcjach popadali bo uciekli na zle pozycje... to chyba tyle, ale niemacie sie co cieszyc bo sytuacja sie jeszcze moze 10x odwrocic...
pzdr0. |
Cytuj:
|
Co do Mavadoniego to obejzyj pare filmow z akcji itp to nie bedziesz mial pytan.
Co do nowego wodza to ponoc EM ma taki nowy plan. Ściagneli jakiegos bencwala ktory teraz nimi bedzie dowodzil buhaha xd niewiem czy to prawda na 100% ale tak slyszalem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Taaa od rana do wieczora gram w tibie !!111111
Po co sie rzucasz, lepiej bys cos poexpił 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hmmm... na aldorze sama nuda nic ciekawego się nie dzieje oprócz ładnego pg [CHAR]Mamusia Marylka[/CHAR] która właśnie przed chwilą wbiła\wbił idk owner 200 lvl gratulujemy pięknego pg
Character Information Name: Mamusia Marylka Sex: female Profession: Elite Knight Level: 200 World: Aldora Residence: Liberty Bay House: Marble Lane 3 (Liberty Bay) is paid until Oct 03 2007 Last login: Sep 28 2007, 16:00:33 CEST Account Status: Premium Account |
Cytuj:
|
@up
Jestem w 3 gim i znam angielski..zdałem certyfikat...wiek nie znaczy o znajomosci ;s |
Cytuj:
|
A wiec wszyscy tutaj przyjmijmy gorącymi brawami nowych kolegow (i starych) w CO xdxd
Mamusia Marylka ;D ? :D Renion xdxdxd Vendeto xdxd Wetan xD Captain Sponge xD Dziok (lepsze CO niz EM xd) Deathmaestro +7 xdxd a u EM moze pozegnamy paru ? buhehe xD HAIL CO |
Aleee fajnie ojejq a kolegom w piaskownicy juz sie pochwaliles ?
|
@up
Mógłbyś stąd wyjść bo fajny nie jesteś. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:54. |