![]() |
Ano zna ktos stronke z torrentem do Ikkitousen Great Guardians ?? z Polskimi subami (dub.oczywiscie japanese)
|
QRAS::.. na jakiej stronce oglądałeś Soul Eater czy może ściągałeś tak samo z bleach?
|
ja bym polecil wam Golden Boy , cos w stylu GTO ;)
|
Cytuj:
|
jeszce jest wbijam.fani [9 odc.]
|
Ja chcę 11 ep Soul Eatera!!
Excalibur mnie rozwalił xD |
Dzięki bardzo bo ja przedtem ściągałem anime ale potem nie chciało mi się tego na płyty upychać dlatego wole oglądać na stronach.
|
O ja pitole ludzie czy wy ogladacie cos poza seriami z anime.wbijam.pl ?? -.-
|
ja DN na veohie obejrzałem a LS ściągałem ;p
|
Cytuj:
Jak narazie, to wszystko obejrzalem na Veohu (oprocz FMA, ktory lecial codziennie na Hyperze). Nareszcie dobra znajomosc angielskiego do czegos mi sie przydaje :) Nawet jezeli mam do wyboru film z pol lub eng subami w takiej samej jakosci, wybiore ten drugi. Zawsze jest lepsze tlumaczenie, kiedy robia to bezposrednio z japonskiego. W przypadku polskiego jest to tlumaczenie z "2 reki" jp->eng->pl. Tam sie juz niezle bledy jezykowe znajduja. ------------------------------------------------------------------------------------------ Wlasnie ogladam Chobits. Nawet fajne, jezeli nie ma sie nic ciekawszego do roboty. Takie luzne, przyjemne anime :p |
Cytuj:
See ya |
Historia o 18 letnik Hidekim, ktory pochodzi ze wsi i zaczyna studiowac w Tokio.
W duzych miastach praktycznie kazdy obywatel ma swojego humanoidalnego robota (persocoma). Marzeniem Hidekiego jest wlasnie taki robocik, no i pewnego dnia mu sie poszczescilo ;) Akcja calego anime jest wlasnie powiazana z Hidekim i jego persocomem, budowaniem silnych wiezi pomiedzy nimi itp. Jak juz wczesniej wspomnialem, mozna obejrzec, bo jest fajne, lekkie, przyjemne ;) @down: warto rowniez dodac, ze to ecchi :P |
Cytuj:
|
Obejrzalem ostatnio sporo na wbijam.pl, m. in. Clannad, Kanon, Myself; Yourself, Melancholy of Haruhi Suzimiya, Elfen Lied i Zero no Tsukaima. Zostaje mi wszystko polecic :) Co do sporu miedzy Clannadem, a Kanonem, mi bardziej podszedl Clannad. Obejrzalem go jako pierwszy, ale poza tym jakos tak inaczej sie ogladalo, a i fajnie bylo zobaczyc siostry z Lucky Stara :)
Moja lista obejrzanych poki co anime: Ukryty tekst:
|
Cytuj:
ps. pierwsze 2 odcinki lekko przynudzaja pozdro ;s |
Cytuj:
Skoncze Chobits i zaczne FSN :P |
Cytuj:
a anime wydaje sie byc fajne chodz nie rozumialem zbytnio co i jak :p |
@Hazu
Ok, dzieki, w takim razie zaraz obejrze :) Co powiecie o Berserku i Wolf's Rain? Aa, i czekamy na trzecia serie Zero no Tsukaima. |
Tylko kiedy bedzie ta 3 seria ;<
Berserk to takie troche "trudniejsze" anime, troche krwawe ;P |
No po Elfen Lied to chyba nic nie bedzie bardziej krwawe?:> Szczegolnie pierwszy odcinek wymiata...
A 3 seria ma byc emitowana w lipcu, takze trzebaby poczekac na angielskie fansuby :P A co do Fate Stay Night to jestem po pierwszym odcinku, i narazie, choc za malo sie rozwinelo, moze byc ciekawe. A i moze wyda sie to glupie, ale Zero no Tsukaima spodobala mi sie szczegolnie, przez skojarzenia z HP, haha. @Offtopic Czekam na iPoda Touch, to zgram sobie mase mangi i anime i w szkole bede miec co robic ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03. |