![]() |
Cytuj:
EDIT Najprawdopodobniej wkrótce dostaniesz ban(AN)a :( Zastanawiam sie Tylko, czy założysz nowe konto czy poczekasz aż Ci Ban zejdzie? |
@Eldynowy avatar - tak zglosilem juz to dwukrotnie.
wanted nas troche dzis przetrzymalo ze spaniem :P obiecali open battle i nie wyszli ech Azuryjczycy nie wyspia sie dzis za dobrze :p |
Hi Xyro.
Sep 28 2007, 06:55:42 CEST Killed at Level 131 by Marchosias and by Kruchy Mag Bye Xyro. Pozdrawiam ... |
Cytuj:
|
@_Tegax_
Ale to Punishers posiadaja xajakiego z najlepszym pvp i w ogole max kozak z niego, wiec czemu sie dziwic? Jakby xajaki byl to by Wanted popadalo dlatego mass log taka wczesna godzina. |
"Wielka Koalicja" ... hahahahahahahhahahahhahahah. xDDDDDDDDDD Dobre. xD
By padł dziś jeszcze Mataca, ale .. dobra, przyznaję się. : ( Zjebałem. : ( Co do ataków w obecności Wanted ... ta, atakują. Jak jest nas 8 albo jak oni mają full skład. : ) Pozdrawiam ... |
Cytuj:
Pozatym wczoraj pobieglo nas 16 po immateriala... i to jest nasz wielki FULL SKLAD?! No sorry ale widac ze gowno wiesz a duzo klapiesz dziobem. @Eldyn Co ty sie taki kurwa drazowaty zrobiles? Z tego co pamietam jeszcze miesiac temu Wanted sciagnelo cie na combo przed depo jakbys nie wiedzial co to utamo vita. |
no prosze ja a myslalem ze tegaxem dalej gra cors, ohoho
xajakiemu chyba znudzilo sie padanie mainem, to zaczal latac sorcem :P |
Cytuj:
|
Marchosias
Sep 28 2007, 12:59:52 CEST Killed at Level 117 by Hawek and by Tegax |
Bo Tegaxem nadal gra Cors? to juz od ponad roku jest moje konto i raczej nie mam zamiaru sie go pozbywac.
Marchosias Sep 28 2007, 12:59:52 CEST Killed at Level 117 by Hawek and by Tegax ja juz nic nie napisze :P smiejcie sie z Xajakiego, dowadzac Punishersami jeszcze nie raz sie wykarze, a pusta gadka nic nie zmieni |
Jest z tego filmik ?;p
|
Patanou Banned.
Banished: until Oct 28 2007, 10:40:22 CET because of account sharing Pozdrowienia środkowym palcem :) |
Cytuj:
Aha, i nie, żebym chciał się wypowiadać za Eldyna, ale jak na mój gust, to ch*j Ci do tego. Pozdrawiam ... |
Ehhh szkoda ze corsik nie bendze taki madry na tibia.com i tam sie nie przyzna do kupna tegaxa.Ale juz i tak cie zglosilem :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. Problem z botami w Tibi będzie rozwiązany już wkrótce w najbliższym updacie gdzie klient Tibi zmieni się na program magistrali niekontabilny z innymi programami . cyo ;* |
po 1 nie ma czegos takiego jak "list of check". a do tej wyimaginowanej listy mozesz dodac minavanda ,patanou,hawka,stanleya & stofieballofie, sir artea, sandra magnus itp.
btw. warlocki sa z nami :) |
Cytuj:
zreszta zeby dostac bana za sharowanie to teraz trzeba sie wykazac jakos osobiscie bo gadka 3 osoby nie jest zadnym dowodem nawet jakbys Ziobre znal z rl to i nic nie da |
powodzenia w banowaniu połowy azury :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42. |