Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna. Punishers vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142495)

zeus1985 28-09-2007 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1670278)
@Zeus1985
Profile Warning 27-09-2007
00:58 Nigdy 0 Nie zamieszaj nie swojego zdjęcia do avataru. Dr. Omader

Juz mi usuneli Avatar, ale zrobilem od nowa bo polowa forum ma Kaczynskiego, kononowicza itd. a ja mam CORSA!!
Mam 22 pkt. ile trzeba zeby pozegnac sie z forum?

Jak widać nie tylko Ty dostałeś Warna :> Wiesz, Pod Avatarem i informacjami o Tobie jest taki fajny znaczek :> Nie Tylko Ty zostałeś ukarany hehe

EDIT
Najprawdopodobniej wkrótce dostaniesz ban(AN)a :( Zastanawiam sie Tylko, czy założysz nowe konto czy poczekasz aż Ci Ban zejdzie?

Cors Ent 28-09-2007 01:58

@Eldynowy avatar - tak zglosilem juz to dwukrotnie.

wanted nas troche dzis przetrzymalo ze spaniem :P

obiecali open battle i nie wyszli
ech Azuryjczycy nie wyspia sie dzis za dobrze :p

Ise~ 28-09-2007 08:30

Hi Xyro.
Sep 28 2007, 06:55:42 CEST Killed at Level 131 by Marchosias
and by Kruchy Mag
Bye Xyro.

Pozdrawiam ...

_Tegax_ 28-09-2007 08:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~ (Post 1670602)
Hi Xyro.
Sep 28 2007, 06:55:42 CEST Killed at Level 131 by Marchosias
and by Kruchy Mag
Bye Xyro.

Pozdrawiam ...

NIe rozumiem co Wanted ma z pojedynczyńczych fragów skoro wielka koalicja jak robi masslogi to wybija po 3-4 Wantedowców .,,, ale jak sie to mówi Wanted liczy na powiedzenie "grosz do grosza a będzie kokoasza"... i koalicja atakuje nawet w obecności wanted a wanted nie czyni tego :(

Eldyn 28-09-2007 08:50

@_Tegax_
Ale to Punishers posiadaja xajakiego z najlepszym pvp i w ogole max kozak z niego, wiec czemu sie dziwic?
Jakby xajaki byl to by Wanted popadalo dlatego mass log taka wczesna godzina.

Ise~ 28-09-2007 08:54

"Wielka Koalicja" ... hahahahahahahhahahahhahahah. xDDDDDDDDDD Dobre. xD

By padł dziś jeszcze Mataca, ale .. dobra, przyznaję się. : ( Zjebałem. : (

Co do ataków w obecności Wanted ... ta, atakują. Jak jest nas 8 albo jak oni mają full skład. : )

Pozdrawiam ...

Ciri the Witcher 28-09-2007 10:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~ (Post 1670620)
"Wielka Koalicja" ... hahahahahahahhahahahhahahah. xDDDDDDDDDD Dobre. xD

By padł dziś jeszcze Mataca, ale .. dobra, przyznaję się. : ( Zjebałem. : (

Co do ataków w obecności Wanted ... ta, atakują. Jak jest nas 8 albo jak oni mają full skład. : )

Pozdrawiam ...

Ty chyba nie widziales naszego full skladu mlotku ;)
Pozatym wczoraj pobieglo nas 16 po immateriala... i to jest nasz wielki FULL SKLAD?! No sorry ale widac ze gowno wiesz a duzo klapiesz dziobem.

@Eldyn
Co ty sie taki kurwa drazowaty zrobiles? Z tego co pamietam jeszcze miesiac temu Wanted sciagnelo cie na combo przed depo jakbys nie wiedzial co to utamo vita.

Siggurdius 28-09-2007 10:49

no prosze ja a myslalem ze tegaxem dalej gra cors, ohoho

xajakiemu chyba znudzilo sie padanie mainem, to zaczal latac sorcem :P

zeus1985 28-09-2007 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1670617)
@_Tegax_
Ale to Punishers posiadaja xajakiego z najlepszym pvp i w ogole max kozak z niego, wiec czemu sie dziwic?
Jakby xajaki byl to by Wanted popadalo dlatego mass log taka wczesna godzina.

Może i nie jest mega pro w PvP, ale w przeciwieństwie do Ciebie Xajaki jest w miarę normalny i nie o*******a kogo się da.

Siggurdius 28-09-2007 14:22

Marchosias
Sep 28 2007, 12:59:52 CEST Killed at Level 117 by Hawek
and by Tegax

Cors Ent 28-09-2007 14:22

Bo Tegaxem nadal gra Cors? to juz od ponad roku jest moje konto i raczej nie mam zamiaru sie go pozbywac.

Marchosias
Sep 28 2007, 12:59:52 CEST Killed at Level 117 by Hawek and by Tegax

ja juz nic nie napisze :P smiejcie sie z Xajakiego, dowadzac Punishersami jeszcze nie raz sie wykarze, a pusta gadka nic nie zmieni

Axx 28-09-2007 14:35

Jest z tego filmik ?;p

Reloop 28-09-2007 14:59

Patanou Banned.
Banished: until Oct 28 2007, 10:40:22 CET because of account sharing

Pozdrowienia środkowym palcem :)

Ise~ 28-09-2007 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1670666)
Ty chyba nie widziales naszego full skladu mlotku ;)
Pozatym wczoraj pobieglo nas 16 po immateriala... i to jest nasz wielki FULL SKLAD?! No sorry ale widac ze gowno wiesz a duzo klapiesz dziobem.

@Eldyn
Co ty sie taki kurwa drazowaty zrobiles? Z tego co pamietam jeszcze miesiac temu Wanted sciagnelo cie na combo przed depo jakbys nie wiedzial co to utamo vita.

A Ty naucz się czytać ze zrozumieniem, matole. -.-' Czy Ty potrafisz może czytać tylko to, co chcesz przeczytać ? Albo po prostu ktoś czyta i Ci streszcza, bo dla Ciebie to za dużo ? Zresztą ... nie ważne, nie obchodzi mnie czy potrafisz czytać. Napisałem, że ALBO jak macie full skład, ALBO JAK WANTED JEST GARSTKA, kretynie. Może i pobiegło was 16, nie zmienia to faktu, że Wanted było kilku ... potem się was pologowawło, było ~30 (chyba 26) a nas jak już wydzwoniliśmy ludzi może 14. : ] No i pamiętać trzeba, że była jeszcze Sandra, chociaż nie wiem kto na niej teraz gra i czy w końcu stała się groźna ... tak czy inaczej lepiej być ostrożnym. : )

Aha, i nie, żebym chciał się wypowiadać za Eldyna, ale jak na mój gust, to ch*j Ci do tego.

Pozdrawiam ...

Pavvulonik 28-09-2007 17:48

Ehhh szkoda ze corsik nie bendze taki madry na tibia.com i tam sie nie przyzna do kupna tegaxa.Ale juz i tak cie zglosilem :)

Mesar 28-09-2007 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1671112)
Ehhh szkoda ze corsik nie bendze taki madry na tibia.com i tam sie nie przyzna do kupna tegaxa.Ale juz i tak cie zglosilem :)

Ty się lepiej zgłoś na forum Xereny bo tutaj nie masz czego szukać.

_Tegax_ 28-09-2007 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1671112)

Za to Ty nie jesteś mądrym na żadnym z forum "bendzie?". Twoje zgłoszenie GM obije sobie koło odbytu (dla modków odbyt nie jest wylgarnym słowem). Mam wielu znajomych wśród ST i sam nim jestem :) więc w kolejce są już następni : Urbexx,Ecrusher,Wican,Sirkiks,Tegax,Cors Ent,Aby Loppez,Sandra Magnus. Gdy tylko zdobęde dowody na acc sharing pozostałej części graczy dopisze ich do kolejki "list of check gmów" :).

PS.
Problem z botami w Tibi będzie rozwiązany już wkrótce w najbliższym updacie gdzie klient Tibi zmieni się na program magistrali niekontabilny z innymi programami . cyo ;*

Siggurdius 28-09-2007 20:03

po 1 nie ma czegos takiego jak "list of check". a do tej wyimaginowanej listy mozesz dodac minavanda ,patanou,hawka,stanleya & stofieballofie, sir artea, sandra magnus itp.

btw. warlocki sa z nami :)

Ninjastic 28-09-2007 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 1671291)
Za to Ty nie jesteś mądrym na żadnym z forum "bendzie?". Twoje zgłoszenie GM obije sobie koło odbytu (dla modków odbyt nie jest wylgarnym słowem). Mam wielu znajomych wśród ST i sam nim jestem :) więc w kolejce są już następni : Urbexx,Ecrusher,Wican,Sirkiks,Tegax,Cors Ent,Aby Loppez,Sandra Magnus. Gdy tylko zdobęde dowody na acc sharing pozostałej części graczy dopisze ich do kolejki "list of check gmów" :).

PS.
Problem z botami w Tibi będzie rozwiązany już wkrótce w najbliższym updacie gdzie klient Tibi zmieni się na program magistrali niekontabilny z innymi programami . cyo ;*

ta powiedz ze tegax to byl twoj char ale go sprzedales bo wyrzuty sumienia sharowania z bratem nie pozwalaly ci normalnie grac
zreszta zeby dostac bana za sharowanie to teraz trzeba sie wykazac jakos osobiscie bo gadka 3 osoby nie jest zadnym dowodem nawet jakbys Ziobre znal z rl to i nic nie da

Cors Ent 28-09-2007 21:27

powodzenia w banowaniu połowy azury :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42.