![]() |
o.O Widziałem niejedną gildię, w której liderem był ~50 lvl a podwładnymi 100+... I takie gildie potrafią istnieć i walczyć i zwyciężać. Solo w tej grze nic nie osiągniesz. A żeby nie być solo, trzeba nawiązywać z ludźmi kontakty i zdobywać ich zaufanie.
gz wykonania anni btw. |
swiete slowa Gelt.. a ci co lubia tylko lvl... Bijcie go ile wlezie zawsze mozecie pogadac z jakims Demcem na huncie albo npc xD
|
Żal mi tych którzy patrzą na lvl postaci a nie na człowieka, który gra taką postacią...
Veb masz jakiś qmpli w tibii? |
Cytuj:
Cytuj:
ZAL kthxbye |
|
Cytuj:
Wzruszające jest to co piszesz. Ale patrz jak jeszcze grałem na Furorze i miałem odkąd poznałem hlvli nie większy niż 25 lvl. To dla nich nie byłem śmieciem... i nadal z nimi utrzymuję kontakty i uważają mnie za dobrego kolegę. I jakoś nie zwracali uwagi na level. Nie wszyscy, na szczęście uważają tak jak ty, i ciesze się, że nawet dla Katrilii poziom w Tibii to nie wszystko, bo sam kiedyś poruszał ten temat na tibia.com. |
oo coraz wiecej ludzi mysli tak jak ja ;p
|
@Tucz
Heh, wydaje mi się, że po prostu więcej ludzi zaczną to mówić otwarcie ;) Jestem ciekaw jak to VeB się tłumaczył ;> |
Byś wiedział co napisałem, ale jak widać mój post został skasowany ;o
@Tucz wtrącam sie do "wontku" Slovika bo to chyba gadaliśmy o nim. Jakiś typ powiedział że jest śmieciem na tym servie a ja mu przytaknąłem. Dalej uważam że bez lvla jesteś nikim, możesz być kimś dla kumpli z rl, a nie dla typa ,który w ogóle cie nie zna. Jeżeli poznajesz człowieka po tym jakim jest w grze, to powodzenia! |
Wiecie co powiem?
Po prostu ignorujcie UŻYTKOWNIKA o nicku "VeB"...Spojrzcie wniósł tylko chaos na forum, wnosząc przy okazji (sorry) przysłowiowe G Ó W N O...Takich ludzi trzeba ignorować, im bardziej bedziemy się od nich udzielać, nie odpowiadać na ich głupie posty, tym trolli bedzie mniej, a co za sobą niesie? Hegge~~ i My jako "Normalni" użytkownicy forum bedziemy mieli spokój i wiecej czasu na pisanie o Tibii a nie o bzdurach wnoszonych przez Panów "Trolls?"... Moje zdanie na temat, "Mam wysoki LVL jestem elO, JaJcO ma do tego charakter" A więc...Chłopak ma ubzdurane, Tibia zamonciła mu w głowie, zrobiła "gnój" z mózgu, to w sumie jego sprawa, po prostu wszyscy go zignorujmy a bedzie duuzo lepiej :) Teraz z topiciem... Jak sie ma sprawa Pasterza?? Hunted jest czy Co ? |
No i kij, modne jest gadanie- gram dla kumpli itp.
Ja nie gram dla kumpli ani, nie patrze kto jest jakim człowiekiem, tylko gram dla siebie, ELO! I niech sobie bedzie wam mnie ŻAL, sram na to, ja nie udaje, tak jak wy. GRAM W TIBIE DLA KOLEGÓW!!!!! |
Cytuj:
|
Nie żebym był zdania pana Veb ale spróbujcie na 8 lv napisać przykładowo do 150 lv co do reszty sie zgadzam ja np. spotkałem spoko ziomków tak chyba koło 20 lv gdzie sam miałem podobny lv :)
@down Jak kupisz sobie słownik to nie będziemy sie kłucić Może Ty nam załuż nowy temat |
btw to jest forum do klucena sie kto ma lepszy charakter czy nie wiem jak wy to nazywacie? Czy w ostatnich postach byla mowa lub przynajmniej slowo o furorze?:/ Bo mnie sie wydaje ze raczje nie;/ wiec jesli macie zamiar dalej bluzgac na siebie, pisac beznadziejne teksty typu "mam kumpli na 20 lvl"... zaluzcie nowy temat. Pa
|
Cytuj:
Seba (16-09-2007 20:47) zarcik ;p -- Co do twoich wpisów skoro cudze komentujesz - Wprowadziłeś tutaj chaos bo zacząłeś gadać z innymi o tym co się dzieje na Pytherze - Grałem na tym serwerze i nie sądze żeby w tamtych czasach był on lepszym serwerem od furory (Tibia 7.6) pozdro. |
Fajnie co?
|
skończcie ten temat !!!
tak btw Teraz można nazwać Taifuna legendą furory ;p |
Cytuj:
59lv - miodzio Xd |
@Proszewas
No raczej :D już nie ma zbytnich szans żeby to się zmieniło B) Ale wszytko jest możliwe pożyjemy zobaczymy:D |
jak się nazywał kiedys taki program w tv... 'Zerwane Więzi' ?
w każdym razie najpierw zobaczymy Taifuna i Katrilę w tych 'Zerwanych Więzach' a potem Taifun będzie występował w 'Dla Ciebie Wszystko' i potem będą wywiady dla Faktu i SuperExpresu i w RadioMaRyja. dopiero wtedy będzie legendą :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07. |