![]() |
moje
ja tam mam 50/46 na 10 lvl i jestem zadowolony narazie.... :p
|
aldora
nie wiem jak wy ale ja tam jakos skila bije.Mam knighta na 14 lvlu i skile 61/61.bije 15 lvl i robie skila 70/70.
|
hmm ja mam skille ponad 80, uwazam ze to sa za slabe jszcze skille i lece do 90 :) wteey bedzie kooozak ;]
|
Cytuj:
|
skile
ale jestes lol ja mam pala i knajta w palu na 16 lvl mam 70/55 a w knajcie 25 lvl skile 66/66 mysle ze narazie w palu wystarcza ale knajta trenie caly czas
i nie piszczie takich pierdól bo wasze problemy sa bardzo smieszne :) ale to wszystko kupa |
takich tematów było już 1000 .......
po prostu jeżeli szybko zabijasz potwory na jakich expisz to znaczy ze masz wystarczajace skille......chyba ze mozesz je potrenowac i jeszcze szybciej je bedziesz zabijal :]
|
omg.....
Czy wy ludzie potraficie czytac??!!
Post nie odnosi sie do waszych skili jakie macie tylko jakie mniejwiecej powinny byc na takim i takim lvl. Z tego co tu widze, wiekszosc z Was podnieca sie swoimi skilami.... ludzie miejcie litosc!!!!!! (glupota ludzka jest jak kosmos.....) X( Ale do rzeczy: Weług mnie(tak slyszalem od wielu graczy) po ukończeniu 20lvl skile powinny wynosić MINIMUM 55/55 Do lvl 30 dabijamy sobie 70/70, 75/75 dla bardziej wytrwałych :cup: Po lvl 31 jedziemy juz jak chcemy bo z takimi skilami mozemy niezle zawojowac p.s --> sorki za błedy (jestem dys*) B) |
Ja mam 18 lvl i skile 47/46 , nie są zbyt dobra ael na 15 lvl miałem 38/35 :p potrenilem troche :D jakie skile powinienem mieć na 20 lvl?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja moim knightem mam skile 59/59 a lvl 20 według mnie są to skile bardzo słabe jak na ten lvl. Obecnie mam paladyna na 15 lvl i skile 69/61 bo non stop ćwicze 8o :cup:
.::.Mythera.::. Best monster solo: Dragon Best monster team: Giant Spider |
a ja jakto napisal gimli okolo 2 lata temu xD
niekumam dlaczego macie np x+5/x ?? ja zawsze jade sobie rowno np naa 8 levelu mam teraz 45/45 i dalej trenie jak gralem wczesniej knightem to tesz mialem rowno , jak mi wczasie mass huntu wskakuje jakis level axe to pozniej cwicze tylko shielding zeby bylo ladnie rowno :D |
Ludzie, dlaczego tak nisko cenicie shielding? Ja spróbuję mieć wyższy shielding od xxx fighting, podzielę się wrażeniami... 8o
|
Cytuj:
|
8o Mam knighta na 30 lvl, 76/76, 5mlvl
Zrobie do 80/80 i lece expic (nareszcie) btw- pzez ta tibie niezle rachunki za prad pzychodza ;( ;( ;( ;( ;( |
Lol
Cytuj:
|
Czy mi sie zdaje czy tu same newbie sa ?
Na 8 lvl sie odrazu robi skille minimumum 50/50 osobiscie robie 55/55 .... To nic ze bedzie to trwac 3 dni ale i tak potem to bedziesz musial zrobic ! A na 20 juz 60/60 skille moga byc Na 25 lvl dorabia sie z 65/65 A 30 to juz freestyle ;) |
Skile
ja mam 19lv i skile 70/70 dzis dobilem :cup:
|
Roty
Ja mam skile na 14 lvl 51/51 trenuje z rotami hand axe i tarcza,jak probowalem expic to w dobrym eq na slodkach szlo mi to calkiem ladnie (zero uh,ih najwyzej pare exur.
|
Prawdziwy idiotyzm polskich Tibijczyków ?
Ludzie, Tibia jest chociaż częściowo RPG czyli gra nie jest liniowa nic nie jest przymusowe skille można mieć jakie się chce. Wy się ciągle pytacie czy skille xx/xx na lvlu xx sa dobre/w miare? Ludzie, SAMI ZDECYDUJCIE !!!. Ja osobiście znam osoby, które mają na 20 lvlu skille 45/45 a takie które mają 70/70 :). A pozatym nawet jeśli napisane są odpowiedzi na wasze pytania to wy i tak na nie nie patrzycie :). Aż płakać się chce jeśli ktoś wreszcie napisał tabelke jakie skille są odpowiednie na jaki lvl a pare postów dalej jakiś N00bek pisze czy skille 15/15 są dobre na 30 lvlu. Ludzie weźcie się do roboty :] Pozdro !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:32. |