Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Sylwester ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=159141)

.Ryuuzaki. 31-12-2008 22:55

Sylwester do dupy.. Impra sie rozpadła więc w domu przed kompem/tv + muza na full ;f i jakis tani trunek z sklepiku pod domem ; d
Pozatym reszcnie szcze¶liwego :)

R3T 01-01-2009 00:20

No i macie swoj zasrany 2009, zadowoleni?

Zalgadis 01-01-2009 00:48

W nowy "rock" wchodzę rockowo :P

Koszyk 01-01-2009 00:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez R3T (Post 2403516)
No i macie swoj zasrany 2009, zadowoleni?

Taaaaak!
JUPI! HAHAHA :D

Raxev 01-01-2009 01:03

Ja odpływam, bo wypijam Karmi Black (4%)

MatiCFC 01-01-2009 02:01

Ja wiem tyle, że jest 2009. za 355 dni, 22 godziny, 13 minut będzie sylwester.
Wiem też to, że wlasnie choruje. Non toper lozku od Wigilii do teraz i cholera jedna wie do kiedy. Szcze¶liwie się nie zaczyna :l.

Argen 01-01-2009 02:29

Sylwester rzadzi !! Na imprezie na ktorej estem 3 osoby prxzetrwaly bez zgona ;p pozdro 600 v ;p elo rap

Uran of Aurea 01-01-2009 02:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2403620)
Sylwester rzadzi !! Na imprezie na ktorej estem 3 osoby prxzetrwaly bez zgona ;p pozdro 600 v ;p elo rap

'

Dokladnie ! Boże daj mi siłę żebym nie ....... czuje sie okropinie fs

Lasooch 01-01-2009 03:17

Impra się nieco rozpadła, 45 min wracania samemu przez szczere pole między drug± a trzeci± w nocy pieszo FTW xP

Ale i tak było dobrze, za rok będzie lepiej. A teraz mam dylemat czy i¶ć spać, czy z obawy przed czwart± z rzędu prawie-nieprzespan± noc± nie i¶ć spać (przez trzy poprzednie nie mogłem zasn±ć przez 3-4 godziny od położenia się... i spałem mniej niż w roku szkolnym) ;x

CytrynowySorbet 01-01-2009 03:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2403640)
Impra się nieco rozpadła, 45 min wracania samemu przez szczere pole między drug± a trzeci± w nocy pieszo FTW xP

Ale i tak było dobrze, za rok będzie lepiej. A teraz mam dylemat czy i¶ć spać, czy z obawy przed czwart± z rzędu prawie-nieprzespan± noc± nie i¶ć spać (przez trzy poprzednie nie mogłem zasn±ć przez 3-4 godziny od położenia się... i spałem mniej niż w roku szkolnym) ;x

Napij się trochę wódki, wam przecież na wszystko pomaga ~~ Nie żebym miał co¶ do alkoholu, ale kumpel wpadł "w zeszłym roku" i... Grypa + alkohol = złe poł±czenie ;\

Najlepsze były fajerwerki. 10 minut i cisza. ^O^

Lasooch 01-01-2009 03:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2403648)
Napij się trochę wódki, wam przecież na wszystko pomaga ~~ Nie żebym miał co¶ do alkoholu, ale kumpel wpadł "w zeszłym roku" i... Grypa + alkohol = złe poł±czenie ;\

Najlepsze były fajerwerki. 10 minut i cisza. ^O^

Nigdy nie mówiłem, że pijam wódkę, wręcz przeciwnie, nienawidzę jej ; p Winko musuj±ce + piwko i wystarczy. Jestem już w sumie trzeĽwy, tylko nieco zmęczony.

CytrynowySorbet 01-01-2009 03:43

To polecam wł±czyć jaki¶ program z bajkami dla dzieci który już się skończył, np. mini mini z t± ¶pi±c± rybk±, i spróbować zasn±ć. Może zadziała ;)

Maggic 01-01-2009 07:46

Godzina 7:02 : ))) a ja nie ¶pię gdyż mi się nie chce, i nie bd spał. :P

Opisze mojego sylwestra :D

Zaczęło się o 20:30, do godz 22:20 wypili¶my 2,8l Bolsa. Cóż, wszystko działo się w piwnicy któr± kumpel posiada nielegalnie, więc lekki przypał... [all darli dupę że masakra] To tak, miałem w planach opijać smutki miłosne, jak się okazało byłem jedn± z nielicznych osób ogarniętych, które panowały nad sytuacj±. Z 8 osób zrobiło się 15, co tam... Kumpel wpadł na pomysł żeby skoczyć do żabki po fajki, no to idę go przypilnować. Idziemy... oczywi¶cie po drodze spotkali¶my 3 nawalone koleżanki, więc biedulek nie można było tak zostawić... kupili¶my szlugi i wrócili¶my do piwni. Co zastali¶my? Wszędzie mnóstwo rzygów :D na drzwiach, na drzwiach s±siadów wszędzie... co tam niech rzygaj± ; > Odprowadziłem kumpele spowrotem, wróciłem na jeszcze bardziej zarzygany teren i stwierdziłem że za 10min północ. Ogarnęli¶my all z grubsza i wyszli¶my na dwór :D Nawet se achtunga i rakietkę wyjebałem buahaha ;D Całe osiedle se składa życzenia, i się kumpela zaczęła do mnie kleić, minęło parę minut i się z ni± obudziłem na ławce i j± 3małem za fajne miejsce... [nie wnikajcie za jakie] to okej ja zamulony leże się do niej przytulam, nagle stwierdziłem że ona mnie całuje okej xD dobra fajnie było więcej nie powiem ;* Jako¶ o 1 zaprosiłem towarzystwo na chatę do siebie, dobrze że dużo misek mam bo ostro zarzygali ; >> spoko loko, siedzieli¶my w miarę spokojnie, ogl±dali¶my chłopaki nie płacz± i hOOy ;D o 6 wyszli¶my na osiedle, się od¶wierzyć trochę, zajebisty kurs do monopola 24/7 : ) spotkali¶my fajnego żula który sprzedał jakiego¶ samsunga za 5zł tylko po to żeby mieć na piwo O_o Kupili¶my chrupki za 1,60 i poszli¶my pod następny sklep... towarzycho się rozeszło i oto tak sobie siedzę teraz :) a jutro? prawdopodobnie będe szpachelk± skrobał ze zaschnięte rzygi w piwnicy ELO :)

Bordo 01-01-2009 08:48

Ogólnie było fajnie xD Fajna dziewczyna, która się ze mn± droczyła cał± imprezę i kumpel się w niej zakochał, kieliszki porozbijane, w dywanie dziury od fajki wodnej xD ale jest git ^^

Szczę¶liwego w 2009 ^^ Dopiero wrócilem, i nie mam kaca bo nie musiałem dużo pić żeby się dobrze bawić :D

Granteon 01-01-2009 09:10

U mnie impreza zajebista. Dużo ludzi, muzyka na maxa, zajebisty klimat.

..::QRAS::.. 01-01-2009 09:32

52 Debiec - Kryszmas Alkohol.mp3 HAAHAHAH Tylko to pamietam xDDDDDDD

Gelt 01-01-2009 10:42

Własnie wróciłem i.. Zadowolony. Niespodziewanie przybyło młodsze towarzystwo więc miałem się z kogo po¶miać. A było z czego.

kozasss 01-01-2009 11:10

.....

wróci łdo domu o 3.30 pilismy w 5 osoby teoretycznie;/ praktycznie 2 ja i kumpel po dwoch i 3 na poczatej zmienilismy lokum tam zygalem a teraz ciezki nokaut

Zalgadis 01-01-2009 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2403692)
I się kumpela zaczęła do mnie kleić, minęło parę minut i się z ni± obudziłem na ławce i j± 3małem za fajne miejsce... [nie wnikajcie za jakie]

Uhahahaha epic ;D

Ja to o 20 wyszedłem na miasto z kolegami postrzelali¶my trochę tymi fajerwerkami po północy do domq 30 min kompa i spać.
Dziwne że bez alko ; <

Wiatr 01-01-2009 11:33

kwa¶no sie czuje...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:02.