Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Victeron
(Post 1863858)
Trudno się mówi ale spmnicie moje słowa że Hiszpanie was wyżócą. Jak to Russel Inferno mi napisał: " To był błąd że daliśmy Ci wbić 200 lvl jesteś za wielkim zagrożeniem dla nas i musimy Ci usunać i żadnemu polakowi już nie damy wbic takiego lvl" Dokladnie tak Russel napisal oczywiscie po angielsku ;) Owszem Victoriano~ ma 200 lvl ale się nie dziwie RL od Fureyki to może no chyba że sie przeprowadzicie tam gdzie Fureyka i bedziecie im dalej dupke lizac :D A może mi powiecie czemu Cria Andan zabili ?? Wiem dlaczego.... Bo nie chca doprowadzic do tego zeby 200 lvl wbil wiec juz go zabili na dzien dobry a on nic nie zrobil przeciez wrocil po dlugiej przerwie do gry. No ale "WIELKI" Russel powiedzial ze doszly go sluchy ze do wojny dojdzie jak lvl wbije :D Owszem znam Crie i dzwonielm do niego czy nam pomoze w wojnie i powiedzial prosto zmostu ze przeprasza nas ale on chce spokojnie sobie juz grac ze zadna wojna go nie kreci, zrozumialem go i pretensji nie mam bo juz w ostatniej wojnie poógł no ale jak widac dolaczyl po tym co "WIELKI MISTRZ" zrobil.
Co jeszcze moge fajnego powiedzieć....
Fajnie Russel fragi liczy :D zabija jakiegos typa i mowia ze on nam pomaga:D a jak mysmy zabili jessie ~ to mowil ze ten frag sie nie liczy bo nie pomaga ale w gildi byl, dzis to samo z sawehem padl i juz nie ma gildi i frag sie nie liczy :D Super taktyka. Mam wyjebane na od nich fragi. Juz sie Russelowi majty czesa bo widzi ze ta wojna nie bedze latwa i ludziom placi za pomoc :baby: Mam troche lojalnych ludzi i się nie poddamy latwo wiec dolanczajcie dalej do Russelka.
Signed.
Victeron
|
1) Myślę, że Hiszpanie nikogo nie "wyżócą", a jak już to wyrzucą.
2) Jak możesz tak naprawdę wiedzieć kto co napisał, jak Ty WCALE angielskiego nie znasz? Ah sorry, Torpedo Ci przetłumaczył?
3) Wyjebaliście Kobyla z gildii i twierdziliście, że frag się nie liczy. Nie widzę różnicy...
4) Wątpię, aby komuś się majty "częsły".
5) Nikt nikomu nie zapłacił za pomoc.
6) Niech "dolanczajom".
|