Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Jaz' 26-01-2008 16:39

^
Dobra, skończ już płakać nad tym Duchsterkiem ;D

motorolka164 26-01-2008 16:44

Mnie tak latwo do lez nie mozna doprowadzic :evul: poprostu jestem ciekawa ile osob poza nim jeszcze bylo ;)

Benisato 26-01-2008 16:55

Who care's ?

Gogar 26-01-2008 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 1864027)
Wogole wiesz kogo o pacc orabalam? Zapewne nie i powodu rowniez nie znasz.
Ktos z Rise, z tego co wiem tez zarobil na fake paccach (srry, Kafar, musialam :$ ;p)

Taa Vic jest wporzadku, kilka razy z nim gadalam :´)
Ja jestem bleee i nie mam kumpli :/ Przykro mi, ze mnie nie lubisz nie zamieniajac slowa ze mna :( Straszne sie przejmuje tym co o mnie myslisz xD

Taaaaak? A wobec mnie miałaś powód? You made my day.
Transakcja wyglądała tak:
Ustaliłem sposób zapłaty, pogadaliśmy, dałem fujarce itemy, powiedziała, że zaraz będę miał PACC... Oczywiście nie doczekałem się. Jak poprosiłem Nashgana, żeby się jej spytał o powód, napisała "Myślałam, że jest złodziejem". I jaki miałaś kurwa powód? Ciekawe na jakiej podstawie miałem być złodziejem, skoro Ci zapłaciłem.
Get a life, bitch.

Soul's 26-01-2008 17:09

Vic~ sorry, ale popracuj trochę nad ortografią, bo level to Ty może i masz, ale "skilla w ortografii brak"

@ Szalona: Duchsterek to botter :)

Valyrr 26-01-2008 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soul's (Post 1864129)
Vic~ sorry, ale popracuj trochę nad ortografią, bo level to Ty może i masz, ale "skilla w ortografii brak"

@ Szalona: Duchsterek to botter :)

Co jest zajebistego w pisaniu biala czcionka ?

Kafffffar 26-01-2008 17:22

@up
Gdybym chcial moglbym wyjebac ludzi na 2-3kk + conajmniej z tymi paccami ;) Hunter of dark army (tak to sie pisze?) chcial kupic 5 , Zaft Druyd 4 , i pelno polakow pisalo .Ojebalem Forlonda bo jest z oath i taki mialem plan i Ducha bo dostalem pozwolenie na to(zreszta to botter to szybko odrobi).Oddalem za to pape arecemu i odmowilem wieeeeelu osoba ;) Fakt faktem gdybym chcial ojebac ludzi i taki by byl moj cel zrobil bym to na duzo wieksza skale ;)

Kafffffar 26-01-2008 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez motorolka164 (Post 1864058)
Mnie tak latwo do lez nie mozna doprowadzic :evul: poprostu jestem ciekawa ile osob poza nim jeszcze bylo ;)

Jedna ,a moglo byc hummm z 15 +

Valyrr 26-01-2008 17:26

Kafar edytuj swoje posty albo zwezaj sie w jednym bo niewygodnie sie czyta jeden twoj post pod drugim xd

Soul's 26-01-2008 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valyrr (Post 1864147)
Co jest zajebistego w pisaniu biala czcionka ?

jej zajebistość musisz mi to przyznać

Macjei 26-01-2008 17:35

Ale wy all pierdolicie tutaj sie wyzywaja od zlodziejii noobow i innych na tibia.com spinaja sie o smieszne fragi hahahaha jestescie przejebaniiiiii
Ludzie to tylko wojna w smiesznej grze ogarniajcie troche :P

Skoczcie na piwo na disco czy cos bo widze ze wam sie juz mega pojebalo w baniach xD

A tak btw. Fureyka czemu wyrzucacie kazdego kto padnie? xD
Jak tak dalej pojdzie moze lidera wam braknie albo cos :P

Zabster 26-01-2008 17:40

Fureyka idz z Forlondem do Andiego poplakac jeszcze troche :p

Lavore 26-01-2008 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Victeron (Post 1863858)
Trudno się mówi ale spmnicie moje słowa że Hiszpanie was wyżócą. Jak to Russel Inferno mi napisał: " To był błąd że daliśmy Ci wbić 200 lvl jesteś za wielkim zagrożeniem dla nas i musimy Ci usunać i żadnemu polakowi już nie damy wbic takiego lvl" Dokladnie tak Russel napisal oczywiscie po angielsku ;) Owszem Victoriano~ ma 200 lvl ale się nie dziwie RL od Fureyki to może no chyba że sie przeprowadzicie tam gdzie Fureyka i bedziecie im dalej dupke lizac :D A może mi powiecie czemu Cria Andan zabili ?? Wiem dlaczego.... Bo nie chca doprowadzic do tego zeby 200 lvl wbil wiec juz go zabili na dzien dobry a on nic nie zrobil przeciez wrocil po dlugiej przerwie do gry. No ale "WIELKI" Russel powiedzial ze doszly go sluchy ze do wojny dojdzie jak lvl wbije :D Owszem znam Crie i dzwonielm do niego czy nam pomoze w wojnie i powiedzial prosto zmostu ze przeprasza nas ale on chce spokojnie sobie juz grac ze zadna wojna go nie kreci, zrozumialem go i pretensji nie mam bo juz w ostatniej wojnie poógł no ale jak widac dolaczyl po tym co "WIELKI MISTRZ" zrobil.

Co jeszcze moge fajnego powiedzieć....

Fajnie Russel fragi liczy :D zabija jakiegos typa i mowia ze on nam pomaga:D a jak mysmy zabili jessie ~ to mowil ze ten frag sie nie liczy bo nie pomaga ale w gildi byl, dzis to samo z sawehem padl i juz nie ma gildi i frag sie nie liczy :D Super taktyka. Mam wyjebane na od nich fragi. Juz sie Russelowi majty czesa bo widzi ze ta wojna nie bedze latwa i ludziom placi za pomoc :baby: Mam troche lojalnych ludzi i się nie poddamy latwo wiec dolanczajcie dalej do Russelka.

Signed.

Victeron

1) Myślę, że Hiszpanie nikogo nie "wyżócą", a jak już to wyrzucą.
2) Jak możesz tak naprawdę wiedzieć kto co napisał, jak Ty WCALE angielskiego nie znasz? Ah sorry, Torpedo Ci przetłumaczył?
3) Wyjebaliście Kobyla z gildii i twierdziliście, że frag się nie liczy. Nie widzę różnicy...
4) Wątpię, aby komuś się majty "częsły".
5) Nikt nikomu nie zapłacił za pomoc.
6) Niech "dolanczajom".

Asz2212 26-01-2008 18:04

Lavore ty sie pewnie nigdy nie mylisz :)
To nie jest temat o poprawnej ortografi frajerze ale o WOJNIE NA MORGANIE

Car-los 26-01-2008 18:05

Dobra wezcie juz przestancie sie klocic kto okradal na pacce ludzi itp bo to nie ma sensu zadnego.
To jest tylko smieszna gra,wiec take it easy ;)
Ja z tego calego eternitas mam tylko szacunek do lookeya.Duzo mu pomoglem expic i duzo tez dzieki temu zarobilem no i 68 mlvl xd ale mimo
tej calej wojny dalej sobie gadamy jakby nigdy nic, mimo to ze walczymy przeciwko sobie ;)

@Madzia Ty tez Duchsterka nie bron bo kazdy go zna chyba tylko od jednej strony.Zreszta Ty tez z nim mialas doczynienia jak cie zgarnal z exori gran pod dp, to nie mialas nic przeciwko temu zeby go zabic i zeby jeszcze za to placil ;)

@Eternitas ta wasza taktyka na liczenie fragow to zaaaaaaaaaal.Wyjebanie z gildi kazdego kto padnie zeby nie zaliczyc fraga na tibia.com hahahaa a on i tak pozniej przyjdzie na OB i bedzie im dalej dupe pucowac hehe ;) HAIL RUSSEL _/

Lavore 26-01-2008 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Car-los (Post 1864246)
@Eternitas ta wasza taktyka na liczenie fragow to zaaaaaaaaaal.Wyjebanie z gildi kazdego kto padnie zeby nie zaliczyc fraga na tibia.com hahahaa a on i tak pozniej przyjdzie na OB i bedzie im dalej dupe pucowac hehe ;) HAIL RUSSEL _/

Ogólnie to nie wiesz o co tak naprawdę z Sawehem chodzi.

motorolka164 26-01-2008 18:13

Oj Carlosik lubiem wybaczac :p poprostu dalam mu szanse i to spoko chlopak. Bladzic jest rzecza ludzka ;) Moze ty w koncu zabladzisz do mnie bo daleko nie ma? 8o

Soul's 26-01-2008 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavore (Post 1864262)
Ogólnie to nie wiesz o co tak naprawdę z Sawehem chodzi.

to nam wyjaśnij, bo ja, chyba jak wszyscy, też jestem ciekawy.

@upuppu: mylić się można, ale nie aż tak

Car-los 26-01-2008 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez motorolka164 (Post 1864266)
Oj Carlosik lubiem wybaczac :p poprostu dalam mu szanse i to spoko chlopak. Bladzic jest rzecza ludzka ;) Moze ty w koncu zabladzisz do mnie bo daleko nie ma? 8o

Moooooże B)

Valyrr 26-01-2008 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soul's (Post 1864187)
jej zajebistość musisz mi to przyznać

Sorry ale ni chuja.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32.