![]() |
|
double post ;/.
|
Cytuj:
No jednak nie klimat a sedzia ;] btw http://forum.gram.pl/upl/forum/2008_...0612230836.jpg |
A jesli chodzi o naszych komentatorów wyrwalo sie im , że Bóg jest z nami. Ciarki mnie przeszły, kiedy Roger - który po strzelonej bramce wyraźnie manifestował swoje dziękczynienie za boskie wsparcie - zszedł z boiska i pomyślałem: wraz z nim boisko opuścił nas Stwórca. I co? I Austria strzeliła gola! Przypadek?
|
|
ZAWSZE I WSZEDZIE TEN SEDZIA JEBANY BEDZIE!
W ANGLII NA TAKIE COS BY NAWET NIE MRUGNA PIES ARKA GDYNIA GO JEBALA http://img359.imageshack.us/img359/5...warweebow3.jpg |
Leo do Sędziego: WHY
Sedzia : FOR MONEY |
...
Czytam czasem to wasze forum i muszę coś powiedzieć:
Na start sorry ze sie wtrącam na nie mój server chociaż grałem na nim trochę. Mam tylko jedno "ale" do notopa. Co Polacy Ci takiego uczynili że aż tak tępisz polski futbol ?? Oglądałeś mecz ?? Widziałeś jak gryźli trawe ?? To mi nie mów że nie walczyli. I nikomu innemu, bo wszyscy wiemy co zrobił łysy ****... Nie mam do Ciebie ani do kogokolwiek [ no może poza słynnym waszym Smookiem ] kompletnie nic. Wiem że jesteś dobrym graczem i w ogóle. Ale może zmień swoje stosunki do piłki nożnej. Wiem że PZPN to jedna wielka banda korupcyjna ale ten Leo sie stara i nasi też !! Pozdrawiam. |
Rozmowa z szefem
Picinhoxs 11:25:45
siemka poklikash? seikeronik 11:26:05 kto ci dal moj nr kurwa Picinhoxs 11:26:13 eee Picinhoxs11:26:17 a wiesz kim jestem? seikeronik11:26:25 nie niewiem seikeronik11:26:25 -.- Tu dostalem bloka :S Btw: Sua lol http://img247.imageshack.us/img247/1...ameameaez3.jpg |
O pici zdjecie z ots :)
|
e ale mam dobry podpis
|
nie.<10 znakow>
|
|
pici~ - nie wcale nie widac tego ng :(
nearek - w fotce brakuje ss'ka z nickiem rymcykpyk i wtedy bylby kozacki dopiero ;> |
@upp
gupi gupek :P leee co to za gildia nowa PKerska ^^ min. char Pale tam jest : P jakies wanna be ormo :P ? dzisiaj jak kolega padl(pale) to pisal na trade "kto mi da adres rymcyka dam mu 30k" :D |
zal wrocilem z wesela a ty mi takim szajsem dpe zatruwasz ;p? mamm nadzieje ze tylko za 9 m-cy nie bd ojcem
|
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Fayter w polsce nie sa zarejestrowane zwiazki homosexualne czytaj analne Uprzedze fraj{t}era tak tak ja moge tylko z reka tak tak |
Cytuj:
Cytuj:
|
Jajajajajajajajajajajaja
|
jakis nuub i jakas nuubiara blokneli mi kesz mejkera i mysleli ze poleca ze mna w huja ;<
ale ja grozny jestem mauhsaushaushaushaushashsuahsua 19:03 Maly-Duzy Czlowiek [30]: wy*******aj 19:04 Maly-Duzy Czlowiek [30]: wy*******aj 19:04 Maly-Duzy Czlowiek [30]: albo padasz odrazu na mainie -.- 19:04 Misiek szablozebny [10]: no speak 19:04 Misiek szablozebny [10]: polish 19:04 Maly-Duzy Czlowiek [30]: leave 19:04 Maly-Duzy Czlowiek [30]: or die -.- 19:05 Misiek szablozebny [10]: i br 19:05 Maly-Duzy Czlowiek [30]: oi 19:05 Maly-Duzy Czlowiek [30]: vc sa opa ? 19:05 Misiek szablozebny [10]: dobra 19:05 Misiek szablozebny [10]: wyjdz 19:05 Misiek szablozebny [10]: idymy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:33. |