Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Eternia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=216)
-   -   Eternia. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=164681)

Zan 12-05-2008 20:08

@Up
W to ze wygraja szczerze watpie, ale wiem ze sa bardzo twardzi i tylko przez to ze do wiekszosci z nich maja pass ludzie z titani i przy kazdym sneak atacku nawet w sobote w nocy gdy ludzie pija, baluja lub juz po prostu spia potrafi ich zalogowac 40+ tak wiec latwo nie bedzie :o

Chyba ze wygaduje glupoty, to mnie tu zaraz Mighty sprostuje zapewne B)

Szczykus 12-05-2008 20:19

Ja myślę że zaraz Decc/Night zaczną ubijać tyle osób że przegrają wojnę ;)

Snagoth 12-05-2008 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zan (Post 2053955)
@Up
[...]ale wiem ze sa bardzo twardzi i tylko przez to ze do wiekszosci z nich maja pass ludzie z titani [...]

czyli ich sila tkwi w tym ze to nie oni graja i to nie ich pvp tylko pvp ludzi z titani? No to wiedz ze sie mylisz ;) wiem jak walcza lius, lola i pare innych osob i wierz mi ze oni nie potrzebuje osob z titani zeby wygrac :) I wcale nie sadze ze przeciwko calej Eterni wygraja, tylko wiem ze oni potrafia grac i nie potrzebuja nikogo w zastepstwie

Zan 13-05-2008 09:12

@Up-Missunderstanding:baby:
Mowiac ze ich sila tkwi w ludziach z titani nie mialem na mysli pvp tylko tego ze zaden sneak atack ( dzieki ktorym mogli bysmy wygrac ) jak narazie nie wychodzi przez to ze maja ciagle mase ludzi gotowych do zalogowania po kazdym miescie.
A to ze maja pvp dobre to ze swojej strony, tez dobrze znam Lole i pare innych osob z Dece i wiem jak walcza :confused:

Lord Wlodek 13-05-2008 12:35

Nie żebym coś mówił ale Lola ma dobre pvp? Grasher podobnie...? Endy~,Teretalu moge się zgodzić ale Lola w tej wojnie nic ciekawego nie pokazał.

Snagoth 13-05-2008 12:45

@zan
tak myslalem ze o to chodzi ale chcialem Ci pokazac ze nie napisales rzeczowo o co Ci chodzi tylko pomieszales 2 rzeczy i trudno bylo sie domyslec ktora z nich byla wazniejsza.

@lord wlodek
Zaufaj mi ze Lola ma dobre pvp i umie walczyc.. moze na wojnie tego nie pokazal bo nie ma jak ale tak jest :)

Mighty 13-05-2008 21:47

W obydwoch guilds jest acc sharing wiec niema co gadac nawet =P

Zreszta, za rok albo dwa nikt nie bedzie pamietal kto dzielil konto tylko jaki byl wynik. To tak jak z meczem w pilke z przed 10 lat. Znasz wynik ale niewiesz kto strzelil poszczegolne gole.

Btw. Lola ma dobre pvp tylko teraz cos sporo razy padl i niemogl sie wykazac.

---

Lubie czytac posty Wilka w ktorych w zalosny sposob proboje wybielic siebie i paru innych z DL mowiac ze nie cheatuja i nie dziela kont. Mam pare ssow jak leadership DL mowi zeby po akcjach nie na swoich acc zmienaic odrazu passy xD Lub tez zachecanie do uzywania NG combo xD I pare innych ss ;)

Magcharadzdza 14-05-2008 17:11

Tu akurat zgodze sie z Iltiadesem. Sporo ludzi dzieli tu i tam. Jednak z tego co wiem to w Decessus jest to norma :)

Mighty 14-05-2008 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magcharadzdza (Post 2056603)
Tu akurat zgodze sie z Iltiadesem. Sporo ludzi dzieli tu i tam. Jednak z tego co wiem to w Decessus jest to norma :)

Na moje to norma jest bardziej w DL ostatnimi czasy bo u nas praktycznie kazdy gra na swoim charze chyba ze ktos niemoze byc a w DL to juz masowa zamiana charow sie zaczela. Nawet Drew ma wreszcie wysokiego sorca xD i dla old LPSA char sie znalazl hrhr. Tylko pamietajcie ! Zawsze po akcji zmieniajcie passy xD

Niemowie ze u nas niema czegos takiego ale nielubie jak ktos mowi ze w DL niema czegos takiego a jest i to wcale nie na miejsza skale.

Hoz 14-05-2008 18:59

Mighty a ty zmieniles juz swoje passy?

Mighty 14-05-2008 19:32

Hrhr xD .

Inwigilator 15-05-2008 18:47

ten serwer jest stracony jak nic sie z nim nie zrobi :(

Somone 15-05-2008 18:57

mmm od kilku dni coś się chyba uspokoiło na eterni wiec nie wiem czemu mówisz ze stracony może Night sobie zdało sprawę ze nie może robić tyle pa

Lazi 15-05-2008 21:00

Dlaczego taki wniosek? Dawno po ciebie nie wpadli? To się samo z siebie nie uspokoi jeszcze długa droga...ale nie spisujmy serwera na straty może jeszcze będzie czas pokoju hehehe :P

Bikekrolik 15-05-2008 21:18

hmm jak siegam pamiecia to na eterni zawsze byly wojny :P raz duze ;p a raz male ale zawsze byly :P czasem moze byl miesiac przerwy :D

Somone 16-05-2008 17:37

ja sie nie musze obawiac mowie tylko ogolnie ze NIKT a nie ja

VooDOO 17-05-2008 09:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Somone (Post 2059905)

Pomyśl najpierw 10 razy zanim coś napiszesz ;s

Rexibol 17-05-2008 10:13

@mighty

a moze oswiecil bys mnie kto kim gra z dli bo mnie to ciekawi.. z góry dzieki

Somone 17-05-2008 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VooDOO (Post 2060848)
Pomyśl najpierw 10 razy zanim coś napiszesz ;s

a ty przestan pisac bo wiem ze myslenia od ciebie wymagac nie moge poprostu strata czasu

Lord Wlodek 18-05-2008 11:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Somone (Post 2059905)

Boże widzisz a nie grzmisz.

Coś osatatio za spokojnie na servie... ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21.