![]() |
@Aplauz
-Mintwallin -EF @radarex -tomb pod mt. sternum |
Pytanie dotyczace pacc jak juz uzupelnie na tibia.com formularz,to musze sie gdzies logowac aby zaplacic kartom czy jak,poprzednim razem pacca kupilem u zacheja wiec nie wiem:)
|
Where?
Gdzie zarabiać kasę 15 (prawie 16) lvl Knightem? Skill: 60/60 Eq: Solider Helmet, Orcish Axe, Noble Armor, Plate Legs, Tortoise Shield... Mogą byc lootbagi ;) Do 20 lvl chce w miare przyzwoity exp z duuuuza kasa ;P FACC ;[ :P Z gory dzieki za odpowiedz ;o
|
@UP.
Powiem Ci, ze mialam indentyczna sytuacje (troche inne eq ale skille takie same :P) Poszlam do kazo i biegalam na soldach,dwarfs i rots i w 6h: 5.4k 20.5lvl. Takze tam bedziesz mial bostwo ;) Pozdrawiam. |
A wiec tak :
31 Knight SKILE 65/62 Eq : Meduska, Crus helmet ,skull staf ,crown armor , p legi. boszki, Moga byc lootbagi zgadzam sie na wszystko ;] :D ...proszę o odpowiedz bo ferie wiec mozna nocki robić ;P |
Cytuj:
Weź kurwa huju nie pisz tutaj bo to aż zjebać się chce (napisałem to jego językiem) @2x up. Może guardy albo soldy? Chociaż nie wiem czy napewno, weź 1bp potów health potionów, 2 bp mana potiony, rzadko jeden zejdzie health, normalnie sie lecz exurą, jak mocno oberwiesz albo jak będziesz miał yellowa (Albo reda ale przy redzie jeszcze jeden hit i cie zwalić może guard) to używaj pota. |
Dla każdej profy lvl 15-20 proponuje soldki w kazo dla palków ewentualnie guardy ale dla palka lvl 20-25 chyba najlepiej cycki kolo poh xd
Sam tak robiłem ^^ |
15 paladyn
BDB EQ jak na ten lvl 50/40 3k/h plx (conajmniej) |
gdzie moge lupac ladna kase
79 knight facc skille 76/71 (skilluje) wczesniej nie skillowalem bo pacc eq Rh Dsm G legi,bohy,vamp shield,avek/mistic blade kasa musi byc ladna ;d |
Ponawiam Pytanie.
|
Cytuj:
Najlepiej kup PACC bo na FACC'u kasy nie zbiesz Smoczekcośtam: Słabe skille masz trochę, 3k/h nie zdobędziesz z takimi skillami, wbij 70/70 i idź na MS i rób lootbagi |
Cytuj:
|
Gdzie zarabiać kasę.
Knight 40lvl Skille: 68/67 FACC Eq: crown helmet, knight armor, plate legs, guardian shield, bright sword, leather boots |
Gdzie moglabym zarobic niezla kase?:
11.5lvl, 53/54 skille, Orcish axe, p set, steel helmet, ancient shield . |
gdzie moge niezła kase zarobic lvl 21 facc pallek skille 65/56 EQ: Blue legs, Crusader helmet, Crown armor, Dragon shield ?
|
66 knight
lvl 66
profesja knight skile 77/77 eq: g arm, demon shield, warior helmet, knight legs, heroic axe mam pytanie gdzie najlepiej zarabiac hajs ?? |
A ja gdzie ale tak żeby dużo expa było i dużo kaski.
A ja gdzie ale tak żeby dużo expa było i dużo kaski?
Lvl 14 Profesja knight skille 40/35 M lvl 2 Facc |
Witam!
Ostatnio na kompie wygrzebałem sobie RK do mojej starej postaci - 60 palek. Niestety była ona pusta. Dzięki pomocy starych kumpli mam takie eq: Dark Helmet, Knight Armor, Knight Legs, Platinum Amulet, Vampire Shield i rsy. SKille to 76/59, czyli nie za dobre. Teraz zależy mi na szybkim zdobyciu kasy. Gdzie mogę ją zdobyć? Chodzi mi o maaałe waste, a dużą kasę, exp może być zerowy ;) Z niecierpliwością czekam na odpowiedź... Piternet |
Cytuj:
|
Cytuj:
jeśli masz obsidian knife to mozna troche zarobić. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:11. |