![]() |
Cytuj:
btw co za przyjemnosc grania 200 ed kiedy brak rl friends ;( pozatym teraz chodze do szkoly nie mam wakacji wiec kiedy mi odbanuaj knighrta nim bede bocil przy kompie ;) pozdro i sie nie spinaj bo to ze masz 120 ek nei znaczy ze jestes jaksi pro bo sam takiego mam ;D podobnego~ |
edd nab xDD masz hanta jutro jak sie bedziemy na wf przebierac:D
edit hmm sugerujesz ze edd nie ma kumpli w rl?:) bys sie zdziwil:D |
Frosty RoX :)
|
Cytuj:
|
1TT zapraszamy:)
|
@Sphils
Dokladnie ,mnie to jebie totalnie. @Pajac Uwazaj co mowisz :) Bo to co napisales jest totalna nieprawda :) |
"Pierdolniety kretyn. On niema Rl friends ? Zobacz sobie na erigu ile bije expa to bedziesz wiedzial ile siedzi prze Tibia bo nie wiecej niz 1-2 h jak mu sie zachce."
Czy ma kolegow czy nie ma kolegow, jego sprawa, wiec Myriel sie nie wypowiadaj na ten temat. Aaaaa, Edd siedzi 1-2 h dziennie? http://i530.photobucket.com/albums/d...7/beztytuu.jpg Buhahauhaha, wlasnie widze ile gra. Nie tylko przez te ostatnie dni jest tyla czasu online, wiec nie mow ze edd gra 1-2h dziennie, bo to jest klamstwo. Edd (uczciwy graczu) tak poza tematem to w ile osob sharujesz konto? |
k**** koniec kłótni !xD
temat sie bumpnął dzis , ale juz wystarczy xdd edit dajcie jakies ss'y bo ja narazie train ;/ |
jojojo 200 lvl wszedl na forum i wielka afera hauehaeu,wazne ze kilak lat w dupe bo tibjaaaaaaaaaa i lewele tSZeba bic :<<<<<<<<<<<<<<
btw wytknij mi tam jaksi pionku u gory bledy jakie popelnilem :( |
widac że w Szczecinie mieszkasz , u nas na astera też są takie cwaniaki ze szczecina wlaśnie...mocne tylko w gębie...
|
Myriel tp temat Tomaszów Maz. i okolice:) a szczecin nie jest kolo TM więc jak byś mogł to komentuj ssy a nie zaczynaj kłótnie :spam: .Co do reszty gz all :]
|
@ Myriel
Koles zazdroscisz mi lvl'a ? To tylko gra , ktora wymaga myslenia i kultury , ktorej ty najwidoczniej nie masz. Przykro mi to stwierdzic ale jestes noobem. PS. Co do straconego czasu jak ty to nazwales stwierdzam tylko fakt , ze jest to moja sprawa. PS2. Nie tracilem czasu grajac w tibie :) PZdr |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Myriel dobra juz wyjdz i nie rób zamieszania h*j cie obchodzi zycie eda,założe sie ze Ed ma więcej kolegów niż ty ^^ pozdro X(
|
Cytuj:
pozdro i sie nie spinaj bo i tak mam wyjebane co piszecie ;] |
@ Myriel
Nie chce stawac w obronie edd ale to co on robi to jest jego sprawa i sie nie wtracaj bo nie jestes u sibie w temacie. Mimo wszystko ta gra wymaga myslenie i nie wystarczy wciskac "guzikow". A jesli sie gra w tibie to nie znaczy ze sie nie ma kolegow, bo nie wydaje by mi sie ze edd jest jakims lamusem ktory nie ma kolegow, bo jesli poruszasz ten temat to znaczy ze masz/miales probelm z kontakem z osobami w rl. To moj ostatni post w tej "klutni" i chcialbym zeby juz nikt nie pisal wiecej jakis niepotrzebnych komentarzy typu "on nie ma kolegow bo ma hlvl" Ten temat zostal stworzony do wklejania screenow wiec wklejajmy screeny a nie piszmy bezsensowne komentarze. Cya |
Po co koleś wchodzi na temat Tomaszów Maz i okolice ... jak ze Szczecina jest ^^ Dawac ssy xDD
|
|
Cytuj:
to po kiego chuja piszesz? up po co ziomek pisze 2 posty jeden pdo drugim jeden bez ssa drugi z ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:14. |