Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1807)

Freze 18-01-2005 18:50

Dzięki wielkie mnie bardzo to pomogło 8 lvl Jar jar palladyn galana carlin[IMG]http://[/IMG]

Filipok 20-01-2005 17:49

Napiszcie na czym expic na roku ;( plz:baby:

iglarf 20-01-2005 18:37

Elo!
Jestem knightem
33lvl
69/66(trenie)
bright sword
tower shield
k set
w helmet
scarf
leather boots
4mlvl

Mam takie pytanie:
Niedlugo kuppie sobie Paccaichcialbym sie przprowdzic do Ankh
by poexpic troche na scarbach itp.
Do tej pory expilem na soldach i troszeczke na guardach.
Jak myslicie czy jakbym kupno domku w ank bedzie oplacalne???
Czy lepiej zostac w kazo??
Wezcie pod uwage iz w kazo jest od hu*a ludzi na expowiskachi na to ze nie chcial bym tracic pacca kiszac sie w kazo!
A moze jest jakies inne miejsce dobre do expiuenia i lootowanie dobre dla mnie??????

Klakson Magy 20-01-2005 19:17

niewiem

jestem kinghtem na 12 lvl solgier hemet scale armor darwen sheald serpend sword brass legs i butsy ze skilami 30\20 ( bo walilem z :2handed: ;/ ) i niewiem gdzie ekspic. tera ekspie na rotach ale mi to sie nudzi i malo ich jest wiedz niezabrardzo.prosze o pomoc

Norbitron 20-01-2005 19:18

Odpowiedz na wiekszosc waszych pytan:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MayGyver
2. Gdzie najszybciej sie expi?
Na mainie

Dedemaniek 20-01-2005 20:48

Dobra ja na przyklad ma 10 lvl i skille 31/26 trenuje axe knight no to gdzie mam expic

MANHIR 20-01-2005 21:42

Knight 15lvl

skile 57/56

eq: p armor, brass legsy, steel helmet, spike swoord, swarven shield

Z tak gownianem eq moglbym isc na cyce?? :)

patrikoz 20-01-2005 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filipok
Napiszcie na czym expic na roku ;( plz:baby:

Na gorze od wyjscia z miasta jest jaskinia, najpierw w wiekszosci trolle, potem spotykasz orki i minosy. O ile trolle i orki mozesz bic to minosom lepiej uciekac, bo sa mocne, a jak bijesz z kims to exp jest nieoplacalny jak na takiego potwora! W tej jaskinii mozna zdobyc 8 lvl nawet :) Jedyny minus to zuzycie pochodnii i niestety ale malo jedzenia sie tam zdobywa, tak wiec lepiej zebys mial zapas jedzenia :) Jak Ci sie znudzi mozesz isc na lewo od tej jaskinii, a tam masz duzo potworkow :) Ciekawa jest dolina misiow tam je mozesz bic, latwy i przyjemny exp :) Waspy to stracone HP bo czesto truja, Orci Spearmany zbyt silne, ale Orcow mozesz bic, masz tam tez dziure z szkieletami - fajne rzeczy, ale potrzebna lopata :) Wieza Orcow - fajny exp, ale ze Spearmanem mozesz miec problem. Pozniej masz taka jaskinie - pelno tam poison spiderow - jesli nie boisz sie zbyt ich trucizny mozesz spokojnie isc, a na koncu jest rotworm - jak masz zaufanych kolegow to idzcie tam i go pobijcie np. w 4. Cztery razy go pobijcie i za kazdym razem rzeczy ida do kogo innego :)

Kempol 21-01-2005 19:33

Nie wiem gdzie epxić prosze pomuszczie

Ludzie mam knighta na Isarze. Mam 30 lvl i skile 61\59 (wiem że słabe) Mam eq crown amror knight legs medusa shield bright sword i warior helmet. Niewiem gdzie mam expić. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

:( :( POMUSZCZCIE MI PROSZE :( :(

Walu 2 21-01-2005 19:50

Gdzie expić?????

Mam knighta 13 lv skille 42/36 eq soldier helmet,scale armor,brass legsy,dark shield,spike sword GDZIE EXPIĆ najlepiej blisko thais :P

Master Gutek 26-01-2005 22:14

??

CZe.
CZy skille 35/33 u knighta na 9lvl sa dobre??!! :D

Oby tak :P

Odpowiedzcie plx

CYA IN TIBIA

Tibiańczyk 26-01-2005 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Gutek
CZe.
CZy skille 35/33 u knighta na 9lvl sa dobre??!! :D

Oby tak :P

Odpowiedzcie plx

CYA IN TIBIA

Ja uważam że tak :)

wielki90 27-01-2005 09:21

Powiedzcie mi gdzie expić Knightem 80/78 w swordzie.
Bright sword,knight armor, knight legsy, crusader helmet(arm:8), tower shield.
Skile dobre, alee byl chack i zeby poszly sie ***...
Aha lvl: 56

Tibiańczyk 27-01-2005 09:40

@up
Polecam Cyclopolis i Dwarf Guardy

Drizzt_titania 27-01-2005 18:12

Co sadzicie gdzie expic?

Knight 30lev skills 58/54 CrownArmor, BrightSword, CrownShield, KnightLegs, CrusarderHelemt

Gdzie najlepszy loot
Gdzie najszybszy exp

morwi 27-01-2005 18:20

gdzie moge szybko poexpic:
vocation: palladyn
skills:60/43
mlvl:9
level:22
eq: steel helmet,noble armor,plate legs,leather boots,bow(lub guardian shield i speary)

Kapa 27-01-2005 19:53

Gdzie exp?

Cze. Nie wiem gdzie expic na 11 levelu i 11 mlevelu???? moje eq to: serpen sword, dvarven shield, p armor, brass legsy, leather bootsy i soldier helmet.
Profesja: Drut :mag:

patrikoz 27-01-2005 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapa
Cze. Nie wiem gdzie expic na 11 levelu i 11 mlevelu???? moje eq to: serpen sword, dvarven shield, p armor, brass legsy, leather bootsy i soldier helmet.
Profesja: Drut :mag:

Ziomek, jak masz HMMy to polecam Ghostland, ale musisz miec zaklecie Antidotum jakbys sie wpieprzyl do Scorpionow. Poexpisz tam szybko, ale musisz uwazac - Ghoula z HMMow, Skela mozesz bic w zwarciu, Demon Skela - radze uciekac :P, Scorpion tez radze uciekac bo zatruwa mocno :) A jak zobaczysz Fire Devila to uciekaj bo jak Ci walnie z GFB to mozna nawet dednac :/ Raty, Cave Raty i Poison Spidery spokojnie mozesz bic, a Slime tez (chociaz uwazaj na klony) - Slime na Twoim lvlu to lepiej z HMM napieprzac :) Na ghostland dodatkowo masz super loot, wiec sie duzo dorobisz i niezly exp.

iglarf 28-01-2005 15:18

GDZIE najlepiej bedzie mi sie oplacalo expic??
Interesuje mnie bardziej l00t niz exp.

Pacc
33 lvl knight 4mlvl
w helmet
k set
bs
tower shield
scarf
booty

Najlepiej jak by to bylo miejsce dla Pacc.

wielki90 28-01-2005 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez iglarf
GDZIE najlepiej bedzie mi sie oplacalo expic??
Interesuje mnie bardziej l00t niz exp.

Pacc
33 lvl knight 4mlvl
w helmet
k set
bs
tower shield
scarf
booty

Najlepiej jak by to bylo miejsce dla Pacc.

Hi,
ankharum
yes

Expisz na larwach i scaranach do 40 lvl spokojnie tam dobry resp po 15 larw (Zalezy jaki server).
Niepodales skili wiec mysle ze masz slabe skile.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14.