![]() |
Dzięki wielkie mnie bardzo to pomogło 8 lvl Jar jar palladyn galana carlin[IMG]http://[/IMG]
|
Napiszcie na czym expic na roku ;( plz:baby:
|
Elo!
Jestem knightem 33lvl 69/66(trenie) bright sword tower shield k set w helmet scarf leather boots 4mlvl Mam takie pytanie: Niedlugo kuppie sobie Paccaichcialbym sie przprowdzic do Ankh by poexpic troche na scarbach itp. Do tej pory expilem na soldach i troszeczke na guardach. Jak myslicie czy jakbym kupno domku w ank bedzie oplacalne??? Czy lepiej zostac w kazo?? Wezcie pod uwage iz w kazo jest od hu*a ludzi na expowiskachi na to ze nie chcial bym tracic pacca kiszac sie w kazo! A moze jest jakies inne miejsce dobre do expiuenia i lootowanie dobre dla mnie?????? |
niewiem
jestem kinghtem na 12 lvl solgier hemet scale armor darwen sheald serpend sword brass legs i butsy ze skilami 30\20 ( bo walilem z :2handed: ;/ ) i niewiem gdzie ekspic. tera ekspie na rotach ale mi to sie nudzi i malo ich jest wiedz niezabrardzo.prosze o pomoc
|
Odpowiedz na wiekszosc waszych pytan:
Cytuj:
|
Dobra ja na przyklad ma 10 lvl i skille 31/26 trenuje axe knight no to gdzie mam expic
|
Knight 15lvl
skile 57/56 eq: p armor, brass legsy, steel helmet, spike swoord, swarven shield Z tak gownianem eq moglbym isc na cyce?? :) |
Cytuj:
|
Nie wiem gdzie epxić prosze pomuszczie
Ludzie mam knighta na Isarze. Mam 30 lvl i skile 61\59 (wiem że słabe) Mam eq crown amror knight legs medusa shield bright sword i warior helmet. Niewiem gdzie mam expić. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
:( :( POMUSZCZCIE MI PROSZE :( :( |
Gdzie expić?????
Mam knighta 13 lv skille 42/36 eq soldier helmet,scale armor,brass legsy,dark shield,spike sword GDZIE EXPIĆ najlepiej blisko thais :P
|
??
CZe.
CZy skille 35/33 u knighta na 9lvl sa dobre??!! :D Oby tak :P Odpowiedzcie plx CYA IN TIBIA |
Cytuj:
|
Powiedzcie mi gdzie expić Knightem 80/78 w swordzie.
Bright sword,knight armor, knight legsy, crusader helmet(arm:8), tower shield. Skile dobre, alee byl chack i zeby poszly sie ***... Aha lvl: 56 |
@up
Polecam Cyclopolis i Dwarf Guardy |
Co sadzicie gdzie expic?
Knight 30lev skills 58/54 CrownArmor, BrightSword, CrownShield, KnightLegs, CrusarderHelemt
Gdzie najlepszy loot Gdzie najszybszy exp |
gdzie moge szybko poexpic:
vocation: palladyn skills:60/43 mlvl:9 level:22 eq: steel helmet,noble armor,plate legs,leather boots,bow(lub guardian shield i speary) |
Gdzie exp?
Cze. Nie wiem gdzie expic na 11 levelu i 11 mlevelu???? moje eq to: serpen sword, dvarven shield, p armor, brass legsy, leather bootsy i soldier helmet.
Profesja: Drut :mag: |
Cytuj:
|
GDZIE najlepiej bedzie mi sie oplacalo expic??
Interesuje mnie bardziej l00t niz exp. Pacc 33 lvl knight 4mlvl w helmet k set bs tower shield scarf booty Najlepiej jak by to bylo miejsce dla Pacc. |
Cytuj:
ankharum yes Expisz na larwach i scaranach do 40 lvl spokojnie tam dobry resp po 15 larw (Zalezy jaki server). Niepodales skili wiec mysle ze masz slabe skile. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14. |