![]() |
Taa, odpaliłem boomkina xD
|
Cytuj:
|
A ja dalej bede twardo expil do 70 a potem 80 =P
|
Main gotowy, Gatherer gotowy, Inskrypcja/Alchemik prawie gotowy :P
|
Ja zacznę na nowo grać dopiero po świętach :P
|
Mam nadzieje że wbicie 80 lvla bedzie tak samo proste jak 70 w outland (masa prostych i szybkich questow).:)
|
Nie wiem czy będą prostsze, ale na pewno będą ciekawe (jeżdżenie czołgami po Pladze roxi :D)
|
Cytuj:
|
Wiecie z czego leję? Że każdy (włącznie ze mną) mówi, że expowiska będą pełne i że będą tylko insty farmić, a pewnie się okaże, że w rezultacie nikogo nie będzie w questowych strefach bo wszyscy w instach xDDD Chociaż wiem, że tak nie będzie :<
|
ja wiem jedno. DK bede robic dopiero miesiac po premierze bo te wszystkie q poczatkowe dla dk beda oblezone. No i zrealizowalem moj plan w 3 dni wbilem z 39 na 50 =P dzisiaj wbijam 53 pewnie lub cos kolo tego i grinduje AV
|
Omg 80 levelowe skille dla pala na 70... porażka. Kiedy atakuje cię wygearowany palek na 70 (retri), nawet nie zauważysz kiedy padniesz... :F
Na WotLK czekam, nie mogę się doczekać tych disconnectów, kolejek i dodatkowych dni od blizza:> |
Dla tego właśnie chcę zacząć grać dopiero po świętach, od początku cieszyć się WoW'em i później spokojnie cieszyć się WotLK :)
|
Cytuj:
Ja tam od początku będę cieszył się WoWem. Najpierw próbując wyegzekwować z kumplami plan (lvl 80 w 36-48h), a potem moim gathererem robiąc normalnie q (i zbierając roślinki i ory) :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
lvl 70 siadł po 25 czy tam 27h (francuz to wbił :P). A jak siedziałem na becie to ilość expa na lvl *2, ale tak samo z ilością expa za moby czy za q, więc... To nie jest jakieś skrajnie niewykonalne |
Erion dejm chcal sie z man zalozyc. On wbija od piatku do poniedzialku(piatek godzina 00:01 do pon godz 00:01) jak wbije to ja mu dokladam cale ore zeby on mogl zrobic eneg a jak nie to mam ui niego 50 darmowych(matsy etc) enchow =p ale znajac dejma wbije wczesniej zwlaszcza ze bedzie to robil z toba =P
|
Cytuj:
btw - wszystkie ory? 1-450? O_o |
zastanawiam sie nad gra na globalu. kupic battlechesta + woltk czy bch+prepaid? tzn czy bez woltk bedzie sie oplacalo levelowanie
|
Cytuj:
|
Pytania są 2:
1. Kiedy kupisz sobie dodatkowego prepa/WotLK 2. Jak szybko będziesz lvlować? No i nie wiem czy wiesz, ale ten miesiąc dodatkowy sam się nie naliczy :P. Najpierw będziesz musiał coś wbić - jakąś kredytówkę czy prepa. I do tego doliczy 1 miech Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:59. |