![]() |
Cytuj:
b) po poscie lucka mozna zobaczyc ze ZARTOWAL c) opinia 17sto latka z non pvp mnie srednio interesuje d) Ch*j z ciebie jest. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tak z dobrego serca ci powiem... weź poprostu wyjdź stąd chłopcze, aby nie pogarszać swojej sytuacji. |
ale za to zobacz jaki comment kozacki xddddddddd to moj 1wszy char byl xd nicki ktore mozesz znac a) il katto b) keny arakes a mam 12x
Cytuj:
idz juz na te tanie wino |
Cytuj:
Cytuj:
|
tak . . .
|
Dobra, to jak wrócę, bo teraz mi się nie chce Kasperskiego instalować...
|
Ok czekam afaewfwafwfw
|
fakt faktem moze sie pomylilem, co nie zmienia faktu iz nie musisz od razu srac pod siebie skoro dobrze wiedziales do kogo kieruje ten post. Ja wiem jak to jest jak sie ma te 14 czy 15 lat inaczej postrzega sie zycie wydaje sie ze wszystko Ci wolno ;) fakt faktem na forum mozesz mowic co chcesz, ale mysle ze jakbys powiedzial taki tekst prosto w oczy dla jakiegos typa z ktorym masz sprzeczke na realu mysle ze poprostu by Ci przypierdolil w leb i na tym by sie skonczylo. Ja wiem ze tera zripostujesz mi ze nie boisz sie konfronatacji, mozesz sie na*******ac, no ale powiedzmy ze w pewnym stopniu wiem jak jest bo Bialystok to nie jest bezpieczne miasto, i trzeba liczyc sie ze slowami, z reguly tak jest jak ktos duzo pierdoli to malo robi, mowie jeszcze raz Z REGULY. Wybacz Panie thu~ jezeli urazilem twoja wielka dume i pomylilem sie kierujac tamten post do ciebie mam nadzieje ze mi wybaczysz :(
|
btw. jak thu~ i picin~ zripostuja sie inteligentym postem bez ciaglego tego samoego przekliniania typu ty dz..ko pier...lona z caps lockiem, pokazecie ze mimo swojego mlodego wieku potraficie jako tako poslugiwac sie jezykiem polskim byloby calkiem milo. Bo jak narazie to ani jeden ani drugi nie popisuje sie zbytnio inteligencja bo wiecie jak to jest nawet 7 letnie dziecko mozna nauczyc przeklinac :)
|
[quote=Xr3;2293041
Daj mi swoje zdjęcie, to je wydrukuję, spuszcze się na nie, sfotografuję je i opublikuję na tym forum. [/QUOTE] uwazaj xeremon bo teraz ciebie beda przezywac od jednorekiego ( mnie juz tak nazywaja, bo maja kompleksy) co do klotni zalatwcie to na gg, wlaczcie se grozmowe grupowa =/ |
poprostu wkuriwasz juz najpierw 10x piszac ze nie wiesz kim jestem a pozniej 10x plujac sie do mnie o to co pici pisal...
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/search.php?do=finduser&u=101039 prosze bardzo, przed ta klotnia zadko kiedy 'przeklinam' pici to fakt ;P :):):):):):):):):):)):):):):):):):)):):):):):):):) ):):):):):):):)):):):):):):):)):):):):):):):)):):) :):):):):)):):):):):):):)):):):):):):):)):):):):): ):):)):):):):):):):) a co do pokazywania inteligencji to najpierw pokazales swoja piszac ze nie wiesz skad sie wzialem w ormo a pozniej sapales do mnie tylko dlatego ze pici to debil i ustawil taki avatar jak ja |
Thuygioshok wyjdź na powietrze, dobrze Ci to zrobi... Masz te 14 czy 15 lat a zachowujesz się jakbyś miał 10. :S
|
no niestety niedlugo mi 18nascie strzeli :) btw. bo naprawde nie wiedzialem kim jestes. Pozatym nie pluje sie do ciebie tylko prowadze konwersacje o podniesionym tonie.
|
KRAAAAAAAAKKKKKKKKKKK ORRRRRRRRRKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Ale jazda na forum com ? |
Cytuj:
|
Lol debile 6 h mnie nie bylo i pare stron zal gardze wamy i filushem "filu filu pedofilu"
|
Cytuj:
btw pro by clapek btw 2 bylem dzis na grzybach btw 3 wykompalem psa btw 4 bylem u dziewczyny <łau> btw 5 pisze posta btw miedzy 1 ,2 nie zrobilem dzis poi na ots czekalem pare dni bede zaraz plackac btw 6 ide kupic present felixowi btw 7 czytam wladce pierscieni btw 8 niechce mi sie pisac btw 9 niebede mowil matce o zblizajacych sie sprawdzianach _/ we are the ormo u can't stop us yeyeyeeyyyeeyey |
Kto pierwszy coś napisze pod tym postem ten głupia kurwa.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:31. |