Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Arcania - Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191384)

Thuygioshok 11-10-2008 11:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush_ (Post 2293399)
Hhahahah jak mu pocisneli wszyscy :D

a) oziris powinien to napisac do piciego, a ze jest debilem i nie widizial ze on ma tylko tak isam avatar to napisal do mnie
b) po poscie lucka mozna zobaczyc ze ZARTOWAL
c) opinia 17sto latka z non pvp mnie srednio interesuje
d) Ch*j z ciebie jest.

Xr3 11-10-2008 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 2293394)
TY POJE*ANY IDIOTO KU*WA! NIE POTRAFISZ NICKU CZYTAC I NIE WIDZISZ IDIOTO PIER*OLONY ZE TO PISAL PICINHOXS KTORY ZROBIL SOBIE TAKI AVATAR JAK JA? POJE*ALO CIE CALKIEM JUZ DO KONCA KUR*A????????????????????????

watpie abys w wielku 2 lat mial dziewcyzne, mam 15 skoncze za 10 dni ;> a i nie mow ze ten debil to moj kolega

Ogarnij się błaźnie, gdyż należysz to tej grupy na tym forum, która przynosi wstyd naszemu zakłamanemu do cna narodowi. Czym tak się pysznisz ty zidiociały małolacie?

Cytuj:

c) opinia 17sto latka z non pvp mnie srednio interesuje
A mnie 14 latka z 9lvlem na pvp.

Thuygioshok 11-10-2008 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2293415)
Ogarnij się błaźnie, gdyż należysz to tej grupy na tym forum, która przynosi wstyd naszemu zakłamanemu do cna narodowi. Czym tak się pysznisz ty zidiociały małolacie?

A mnie 14 latka z 9lvlem na pvp.

inaczej do ozirisa by to nei dotarlo, KEKEKEK 'zidiocialy malolat' no fakt 2 lata, duza roznica wieku, ogromny argument >,> a tak sie sklada ze mam wiekszy niz 9, smutne, ze w wieku 17 lat nie masz nic lepszego do roboty niz wyklucanie sie na forach o grze internetowej :<

Xr3 11-10-2008 11:41

Cytuj:

ze w wieku 17 lat nie masz nic lepszego do roboty niz wyklucanie sie na forach o grze internetowej :<
Mam. Na przykład za pół godziny idę na Wino. No więc jeśli chcesz mi coś jeszcze wypomnieć joł dzieciaku, to lepiej się pospiesz...

Cytuj:

a tak sie sklada ze mam wiekszy niz 9
Cytuj:

Name: Thuygioshok
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 12
World: Lucera
Residence: Carlin
A no, sorry zwracam honor.

Tak z dobrego serca ci powiem... weź poprostu wyjdź stąd chłopcze, aby nie pogarszać swojej sytuacji.

Thuygioshok 11-10-2008 11:45

ale za to zobacz jaki comment kozacki xddddddddd to moj 1wszy char byl xd nicki ktore mozesz znac a) il katto b) keny arakes a mam 12x
Cytuj:

Tak z dobrego serca ci powiem... weź poprostu wyjdź stąd chłopcze, aby nie pogarszać swojej sytuacji.
to forum arcani, mam tu prawo sie wypowiadac, a ze sie przyczepiles nie moja wina, to ty tu jestes niechcianym graczem candi

idz juz na te tanie wino

Xr3 11-10-2008 11:53

Cytuj:

to forum arcani, mam tu prawo sie wypowiadac, a ze sie przyczepiles nie moja wina, to ty tu jestes niechcianym graczem candi
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 2292353)
Wogole pajacu po co na tym forum siedzisz candia sie niedorobila?

Mam zrobić Xeremon on Arcania, żeby mieć prawo się tu wypowiadać?

Thuygioshok 11-10-2008 11:55

tak . . .

Xr3 11-10-2008 11:58

Dobra, to jak wrócę, bo teraz mi się nie chce Kasperskiego instalować...

Thuygioshok 11-10-2008 12:00

Ok czekam afaewfwafwfw

Gallanonim513 11-10-2008 12:43

fakt faktem moze sie pomylilem, co nie zmienia faktu iz nie musisz od razu srac pod siebie skoro dobrze wiedziales do kogo kieruje ten post. Ja wiem jak to jest jak sie ma te 14 czy 15 lat inaczej postrzega sie zycie wydaje sie ze wszystko Ci wolno ;) fakt faktem na forum mozesz mowic co chcesz, ale mysle ze jakbys powiedzial taki tekst prosto w oczy dla jakiegos typa z ktorym masz sprzeczke na realu mysle ze poprostu by Ci przypierdolil w leb i na tym by sie skonczylo. Ja wiem ze tera zripostujesz mi ze nie boisz sie konfronatacji, mozesz sie na*******ac, no ale powiedzmy ze w pewnym stopniu wiem jak jest bo Bialystok to nie jest bezpieczne miasto, i trzeba liczyc sie ze slowami, z reguly tak jest jak ktos duzo pierdoli to malo robi, mowie jeszcze raz Z REGULY. Wybacz Panie thu~ jezeli urazilem twoja wielka dume i pomylilem sie kierujac tamten post do ciebie mam nadzieje ze mi wybaczysz :(

Gallanonim513 11-10-2008 12:47

btw. jak thu~ i picin~ zripostuja sie inteligentym postem bez ciaglego tego samoego przekliniania typu ty dz..ko pier...lona z caps lockiem, pokazecie ze mimo swojego mlodego wieku potraficie jako tako poslugiwac sie jezykiem polskim byloby calkiem milo. Bo jak narazie to ani jeden ani drugi nie popisuje sie zbytnio inteligencja bo wiecie jak to jest nawet 7 letnie dziecko mozna nauczyc przeklinac :)

bemo 11-10-2008 12:51

[quote=Xr3;2293041

Daj mi swoje zdjęcie, to je wydrukuję, spuszcze się na nie, sfotografuję je i opublikuję na tym forum.

[/QUOTE]
uwazaj xeremon bo teraz ciebie beda przezywac od jednorekiego ( mnie juz tak nazywaja, bo maja kompleksy)

co do klotni zalatwcie to na gg, wlaczcie se grozmowe grupowa =/

Thuygioshok 11-10-2008 12:54

poprostu wkuriwasz juz najpierw 10x piszac ze nie wiesz kim jestem a pozniej 10x plujac sie do mnie o to co pici pisal...
Cytuj:

ma te 14 czy 15 lat
naprawde cie pojebalo, a ile ty masz lat lol o,o jak ty masz 16 czy 17
Cytuj:

Wybacz Panie thu~ jezeli urazilem twoja wielka dume
wybaczam
Cytuj:

btw. jak thu~ i picin~ zripostuja sie inteligentym postem bez ciaglego tego samoego przekliniania typu ty dz..ko pier...lona z caps lockiem, pokazecie ze mimo swojego mlodego wieku potraficie jako tako poslugiwac sie jezykiem polskim byloby calkiem milo. Bo jak narazie to ani jeden ani drugi nie popisuje sie zbytnio inteligencja bo wiecie jak to jest nawet 7 letnie dziecko mozna nauczyc przeklinac
przeciez ja ciagle psize bez przeklenstw i znow cos ci sie pomylilo :| a jak musze 10x wyjasniac ze to pisal pici albo klocic sie z tym xr3 to w koncu sie w*****e
http://forum.tibia.pl/search.php?do=finduser&u=101039 prosze bardzo, przed ta klotnia zadko kiedy 'przeklinam' pici to fakt ;P :):):):):):):):):):)):):):):):):):)):):):):):):):) ):):):):):):):)):):):):):):):)):):):):):):):)):):) :):):):):)):):):):):):):)):):):):):):):)):):):):): ):):)):):):):):):):)
a co do pokazywania inteligencji to najpierw pokazales swoja piszac ze nie wiesz skad sie wzialem w ormo a pozniej sapales do mnie tylko dlatego ze pici to debil i ustawil taki avatar jak ja

Focus91 11-10-2008 13:58

Thuygioshok wyjdź na powietrze, dobrze Ci to zrobi... Masz te 14 czy 15 lat a zachowujesz się jakbyś miał 10. :S

Gallanonim513 11-10-2008 14:19

no niestety niedlugo mi 18nascie strzeli :) btw. bo naprawde nie wiedzialem kim jestes. Pozatym nie pluje sie do ciebie tylko prowadze konwersacje o podniesionym tonie.

Zwiedzam_Anal 11-10-2008 14:48

KRAAAAAAAAKKKKKKKKKKK ORRRRRRRRRKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Ale jazda na forum com ?

Faytah 11-10-2008 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallanonim513 (Post 2293516)
btw. jak thu~ i picin~ zripostuja sie inteligentym postem bez ciaglego tego samoego przekliniania typu ty dz..ko pier...lona z caps lockiem, pokazecie ze mimo swojego mlodego wieku potraficie jako tako poslugiwac sie jezykiem polskim byloby calkiem milo. Bo jak narazie to ani jeden ani drugi nie popisuje sie zbytnio inteligencja bo wiecie jak to jest nawet 7 letnie dziecko mozna nauczyc przeklinac :)

aahahaha :D Ozirisek az Cie nie poznaje :D wciaz Cie bardziej kojarze z pisaniem White Power'owaniem na gc etc. =) co do spiny najlepiej byscie zrobili olewajac sie w tym momencie bo wchodzenie w gowno jeszcze bardziej i deptanie go caly czas nie sprawi ze przestanie j**ac k? ;<

Picinhoxs 11-10-2008 18:17

Lol debile 6 h mnie nie bylo i pare stron zal gardze wamy i filushem "filu filu pedofilu"

Picinhoxs 11-10-2008 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2293451)
Mam zrobić Xeremon on Arcania, żeby mieć prawo się tu wypowiadać?

Tak masz zrobic moze bym do ciebie nic nie mial ale przewn sobie temat i kto kogo 1 najechal .To zdjecie to odrazu mi sie z fotka. dydymelki skojarzylo i nie cisnijcie tak kuwa felixa bo porownanie do mnie to lekki pojazd

btw pro by clapek

btw 2 bylem dzis na grzybach

btw 3 wykompalem psa

btw 4 bylem u dziewczyny <łau>

btw 5 pisze posta

btw miedzy 1 ,2 nie zrobilem dzis poi na ots czekalem pare dni bede zaraz plackac

btw 6 ide kupic present felixowi

btw 7 czytam wladce pierscieni

btw 8 niechce mi sie pisac

btw 9 niebede mowil matce o zblizajacych sie sprawdzianach _/

we are the ormo u can't stop us yeyeyeeyyyeeyey

Filush 11-10-2008 19:21

Kto pierwszy coś napisze pod tym postem ten głupia kurwa.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:31.