Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Pogawędki o fake'ach (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=192045)

KalasantyX 02-01-2009 19:35

A dlaczego nie na Zabawy w Paintcie albo Sklejka Spritów?

Chyba nie ma sensu zmieniać nazwy działu pośmiertnie, jeszcze bym się kiedyś zgubił i wszedł w dział zdjęcia i śmiał się z tamtejszych fabuł///

@up and upup
Wasze posty są niezwykle inspirujące, niemal tak samo jak mój, który został zainspirowany waszymi.

irwin546x2 02-01-2009 19:48

W sumie lepiej nazwać to:...

tak..

nie powiem ci!

Ta, jestem zuy.

Losowo walnięte pixelowate pixele z tekstem!

Pacz_knight 02-01-2009 21:06

Jeny, wszystko wam przeszkadza, nawet nazwa dzialu... -.-"

Triploneq 03-01-2009 02:47

^.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glannath (Post 2261634)
Tak jak w temacie. Nie dręczy was dziwne uczucie, że dział tego forum, stanowiący swego rodzaju subkulturę, zaczyna pobumierac?

:<?

Nie?
Troszq mnie tu nie bylo...

@Down
Sorry nie bedzie ;0

bleachz 03-01-2009 04:35

Tripolonq wrócił :cup: a będzie fake ten Bobek czy jak on tam miał? Yeti D:.

Rase 13-01-2009 21:17

Teraz zmienie temat i powiem moje zdanie na temat OTS me.
Dlaczego jest on nielegalny? Przecież nie hościmy, stawiamy nowego ots tylko robimy otoczenie. Co w tym złego? Tylko dlatego że jest łatwiej? Przecież większość z Was używa sprite edytora który też jest nielegalny ponieważ ingeruje w klienta tibii. Tak samo FFC który też jest niejako taki nielegalny gdyż cipy nie pozwolili używać czcionki.

irwin546x2 13-01-2009 21:34

imo, wklejanie drzewek etc. (czegokolwiek poza podłożem i ścianami) w OTS:ME, to lamerstwo.

Szlaja 13-01-2009 21:46

@Rase
Poniewaz to pojscie na łatwizne, a jak ktos sobie skleja w paincie, to ma te satysfakcje, ze skonczyl itp.
Owszem, Ots me nawet ja uzywam (ALE NIE DO SKLEJANIA SCIAN, TYLKO DO ROBIENIA PODŁOŻY!), lecz nie sklejam calego fake!
Ots me sux x>

Mikes1 13-01-2009 21:56

@Rase
Bo to troche tak jakbyś jechał na bocie w Tibii ^^

ME do podłoży rozumiem ale do niczego więcej bo ściany też brzydko skleja ;>

Sezowaty 13-01-2009 22:00

A więc moje zdanie jest takie, że tibia.pl nie chce mieć tutaj nic wspólnego z OTSME, dlatego zabraniają go używać nawet do tworzenia Fake. Chociaż jakby ktoś robił w nim to wszystko za proste by wychodziło i biednie.

X-Zero 13-01-2009 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rase (Post 2420893)
Tak samo FFC który też jest niejako taki nielegalny gdyż cipy nie pozwolili używać czcionki.

Która jest w niejednym programie graficznym.
Cytuj:

Przecież większość z Was używa sprite edytora który też jest nielegalny ponieważ ingeruje w klienta tibii.
Z tego co wiem klienta nie wolno edytować i wykorzystywać jako oddzielną "grę", a SE do wyszukiwania grafik marnie ingeruje w tipię...
@edit:
Zresztą są takie rzeczy, których nie da się udowodnić... No i to jest jedna z takich rzeczy - jak udowodnić czy ktoś wziął to z SE, czy wyciął z Tibii pixel po pixelu?...

Cytuj:

A więc moje zdanie jest takie, że tibia.pl nie chce mieć tutaj nic wspólnego z OTSME, dlatego zabraniają go używać nawet do tworzenia Fake. Chociaż jakby ktoś robił w nim to wszystko za proste by wychodziło i biednie.
A ja powiem inaczej:
Oni mają to w dupie, ten regulamin nie zmienia się pod względem sensu od dłuższego czasu.

Rase 15-01-2009 16:07

Z waszych postów rozumiem że granica tolerancji ots me sięga do układania kafffelków (czyt. podłogi)

Avios 15-01-2009 17:54

A ja jak głupi ślęczałem w paincie żeby posklejac wszystko równiutko, kafelki, drzeffka, a tu wszyscy OTS:ME używają... A ja i tak nie będe używał :x

KalasantyX 15-01-2009 18:54

Hihihi...
Nie ma czegoś takiego jak granica tolerancji, kiedy nikt się nie zorientuje co jest grane... To the limit!

Ja tylko podkreślę, że większość lokacji 100% zrobionych w OtsME jest brzydka z natury... Dlatego jest nielegalny >= ]!

Zresztą, czy ten problem cię dotyczy? Czy sprzedawcę butów interesuję wysokie cło, którem musi płacić handlarz pomidorami?

irwin546x2 15-01-2009 19:48

@2up
Heh, ja też ;(. Czuję się jak frajer :(.

@up.
Święta prawda. Niestety, wklejanie od linijki boli ;/

X-Zero 15-01-2009 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KalasantyX (Post 2423063)
Czy sprzedawcę butów interesuję wysokie cło, którem musi płacić handlarz pomidorami?

Tak, bo później handlarza pomidorów nie stać na buty! :(

@Moje proste zdanie na temat OTS:ME :
Podłoża* - tak.
Ściany* - tak.
Reszta - nie.
kthxbye czy jak to było ;/

* - ofc. bez dodatków!

Mikes1 15-01-2009 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avios (Post 2422978)
A ja jak głupi ślęczałem w paincie żeby posklejac wszystko równiutko, kafelki, drzeffka, a tu wszyscy OTS:ME używają... A ja i tak nie będe używał :x

To, że ktoś toleruje podłoża robione w ME nie znaczy, że sam je robi :P
Ja na przykład nigdy nie miałem ME na kompie bo nawet nie wiem skąd wziąć O.o a nie mam nic do tych co robią podłoża w ME.

Sir Speed 18-01-2009 20:59

No, jakiś czas tutaj nie zaglądałem. Ale fake już ruszył i mam nadzieje, że part pojawi się nie długo.

A co do ME to ci, którzy nie chcą sami robić lokacji niech robią w ME tyle, że takie lokacje będą zbyt poukładane i hmm tandetne?

Nadrill 18-01-2009 21:27

Fake'i w OTS ME - za. Choć sam nigdy ich w nim nie robiłem, bo nie miałem za bardzo co.

Arashel 08-04-2009 16:55

Nasz temat od pogawędek pada...
Dlatego chcę go nieco reanimować i dlatego mam do was pytanie:

Czy w obecnej chwili tworzycie jakiś Fake, robicie projekt czy może wena was opuściła?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:34.