![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Życze rozpadu waszej wspanialej gildii, tematu i wszystkiego co się z tym wiąże. Pozdro lamusy :D |
Pożadni ludzie bronia pozadnych ludzi, leszcze - leszczy i taka jest prawda. Mega zazdroszcze mu po prostu chara skili wszystkiego bo nigdy bym takiego nie zrobil!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W DODATKU PRZEZ POL ROKU!!!!!! A i do kogos kto napisal, czemu ma isc na niemieckie forum - napisalem cos, jezeli nie potrafisz zrozumiec, to nie pytaj o to po raz kolejny, tylko przeczytaj ze zrozumieniem. cze
|
~~~~~~~~
ps. jebac fezza i uf aha i jeszcze cos.. sprzedam 47 kine bez wyrobionego rec-keya i bez zrobionych questow PM |
Cytuj:
|
Cytuj:
[royal fezz style]nom graty tego 12 levela ale fajowo rzes go wbil hehehe:cup: naprade grats!!!111 kurwa ale jestes ziomal[/royal fezz style] |
Cytuj:
|
oj 2 dni mnie nie bylo i temat sie ladnie rozwija przes waze noob-kommenty :D
Jak by co nie chce mi sie teraz pisac polskimi "znaczkami" bo nie chce mi sie teraz :) (Ale bede sie staral tak i tak dalej) @ Haters aka. Nooby : Nie wiem po jakiego ch**a to robicie :confused: Moze nudno wam jest idk :/ To moze nie umie dobrze pisac i co zrobicie? :) Bedziecie mi tu pisali caly czas i co to wam da? :confused: bede dalej dawal, dalej napewno zle pisal cos , dalej gral i dalej bede "low" :baby: Tak ze sa 2 zeczy ktore mozescie zrobic : 1. Pisac dalej jak nooby i bedziemy gadali o tym ze jestem low i nie umie pisac przes kurwa iles tam. albo 2. Dac se spokuj, sie nie klucic i troche wiencej czasu dla siebie :) I love you all :flaga_pl: |
Jestes Lowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
|
Cytuj:
|
Jedynym noobem z ludzi 'flejmujacych' jestes Ty, no poza tam kilkoma nieliczacymi sie polaczkami. Wiec takie wyzwiska sobie daruj, bo widocznie nie wiesz co oznacza slowo noob, raczej nie powinno sie go uzywac na forach. Ale wybacz Ty wiesz lepiej, nadal uwazam, ze nie powinienes tu pisac, bo strasznie karcisz polski jezyk. Napisz cos madrego to odpisze.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Taka prawda,nooby i plebsy dalej beda bronic ciebie a normalni trzymaja sie razem nie? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
(ostatni post tu bo nie chce bana ) siegl hail |
Cytuj:
signed <znaczki> |
Cytuj:
Sekundy xD wstawiłem tego posta jak jeszcze up był mith maxo |
Ejj maxiu i reszta porzadnych...
NIE ZESRAJCIE SIE! xDD Jestesmy na forum, gdzie KAZDY ma dostep, a nie na wykladzie z jezyka polskiego, no ludzie... ogarnijcie mozgi. |
Cytuj:
ZAMIAST PISAC POSLKIMI ZNACZKAMI PISZ PO POLSKU OKZ????????? JESTES LOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWw |
Cytuj:
jou |
Cytuj:
Dobra nie wiem co wy chcecie.. pisze gdzies ze "niemcy" co kurwa sa naprawde polacy ale kurwa juz nie umia dobrze pisac po polsku nie moge wejsc w to forum? "Raz chcial se fezzik w tibie pograc, i trafili sie kurwa nooby, ktore mu to zepsuli" :) W pipie was mam i teraz ignore nic nie mowie piszcie ile chcecie mam to gdzies POTEM DODAM FOTKI :cup: |
Cytuj:
@edit Trunki Świat: Guardia Poziom: 155 Deyh Świat: Guardia Poziom: 146 Ejc Świat: Calmera Poziom: 109 almerianix Świat: Guardia Poziom: 185 Powiedzcie mi, pro h-lvle non-pvp, czy jedynym na co was stać to jakieś żałosne smuty typu "low" albo "szwab no skill". Jesteście bandą wybotowanych frajerów z non-pvp, którzy na siłę próbują udowodnić jacy to oni nie są zajebiści. Naprawde, najpierw piszecie takie bzdury jak tutaj, a potem dziwicie się, że "NON-PVP DIDN`T HAPPEND". Serdecznie współczuję waszym rodzicom. Już widzę całą gildie "daszers" jak obmyśla plany wrzutów na Fezza HAHAHAHAHA. Pozdro&POĆWICZCIE |
Cytuj:
Ja do fezza nic ogolnie nie mam,jakbym ogarnal troche pisanie i swoich kolegow z carlin to ssy byly by nawet fajne. Niestety ty argen i twoja gildia z carlin jestescie glupsi niz onXD;( pozdro 20 lvl kozaku z pivipi? Ps wybotowany? tak i co z tego? twoj mistrz fezz uzywal tibi gg ;/ XD duch nie banuj plx @topic ssy fajne ale ogarnij troche kumpli z carlin i pisanie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:08. |