![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Royce z Eminemem był fajny.
|
Cytuj:
poza tym Statik Selektah - Stick 2 the script. tak jak napisał Thug, Global takover jest bdb. Blackout 2 to samo. Jeżeli chciałbyś bardziej chilloutowy rap no to Devin the dude. łączy śpiew z rapem i robi to mistrzowsko. warto przesluchac. |
Cytuj:
@Dobo Cytuj:
|
Cytuj:
K.Jay |
Ja polecam Mobb Deepa (Shook Ones pt. II jest fajne) i Xzibita. Ex to the z jest bardzo przyjemny w słuchaniu.
|
'Fajne' bo było w soundtracku do 8 mili, nie? X to samo.
@K.Jay Wciąż aktywny =/= nowy, bo Wu, Jigga, Em a już na pewno Ice-T, nie należą do 'nowych' raperów. @Down To z tego, że gdyby nie powiązania x wykonawcy ze Slimem, byś nawet nie wiedział, że x wykonawca istnieje. No ale żyj dalej w swoim zamiłowaniu do Eminema, bo szczerze mówiąc, nie obchodzi mnie to. |
Nie, fajne, bo mi w ucho wpadło. A że poznałem to przez 8 Milę, to co z tego ? Xzibit ma po prostu świetny głos i bardzo go lubię. Ciąg się, lamo.
|
no może trochę przesadziłem ;p płyt mam około 130~ , wszystkie z neta , a oryginałów mam około 50~ , ani razu chyba nie włożyłem żadnej płyty do kompa ale ok xd
|
http://snopeczek.wrzuta.pl/audio/3Rs...chlodne_miasto
Mój kolejny wałek. Zapraszam do przesłuchania i proszę o szczery komentarz :) |
Cytuj:
K.Jay |
Eminem bodajże w 1996 wydał Infinite, więc młodzikiem też nie jest.
|
Yo.
Polecam stronkę czystyflow.pl dla tych co lubią, kochają, żyją polskim rapem ... download, fotorelacje, wywiady, recenzje płyt i nowości na bieżąco ... |
Cytuj:
K.Jay |
1998*
To była już taka działalność pełną gębą. Ale zaistniał właśnie przez Infinite (które imo strasznie ssie). |
Cytuj:
K.Jay |
Pomyliło mi się z EP, które było w '98 :p
|
Cytuj:
A tak poza tym nowy kawalek promujacy nowa plyte Onara. Dla mnie niezly kawalek, plytke przeslucham pewnie. |
Nowy kawałek Zeusa - kozak. Czekam na singiel i koszulki.
|
Zeusa?
A tak w ogole to nowa plyta Fabuly to jest 20 bardzo dobrych bitow, szkoda, ze troche zamulaja ci raperzy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |