![]() |
Cytuj:
a co do bota to chyba bez watpienia i to nawet echowcy potwierdza ze u was(echo) jest go wiecej niz w dptf ofc niemowie ze tu go niema bo bym musial sie nazywac shavenis ,ale mniejszy procencik .) |
No chlopaki zyjcie ta mysle ze sie podzielimy :D Tylko w ten sposob mozecie wygrac ta wojne teraz, niestety... To nie nadejdzie :) Moze jest troche syfu ale sa ludzie ktorzy ptrzytrzymaja ten Alliance dlugo
|
patryk co jak co ale spamowac na forum to ty nie potrafisz. dzis jestem zmeczony od jutra mozemy zaczac lekcje spamowania. przedewszyskim w avatar daj ss chara razem z rsem(szpan+3pkt) do tego jakis smieszny podpis i co dreugie slowo nie dodawaj B)B);):):):(:oX( albo :evul::cup:;(X(:baby:
|
Cytuj:
sencelis tak mowilo,kh tak mowilo ,ppp tak mowilo,ng tak mowilo,ormo nawet :d tez,dptf tez,ez tez,sk tez inter tez.... ne no kurde w to akurat to nawet benek 509 by niewuerzyl.kwestia czasu........ wierz mi 8 lat w ten syf gram na 9 swiatach i jeszcze sie neispotkalem z zadna !!!! gildia ktora by byla do dzis w stanie..jak byla w czasie wojny... max chyba 2 lata na isarze dt ja tam daje max 6mc dlaczego z 2 powodow jakbyscie wygrali wojne to bedzie albo echo albo unb byc ta mocniejsza sila a po 2 po pol roku pokoju sie zanudzicie rozbicie wojne z powodu(bo on mi ukradl lopate) panow sorka z szacunkiem dla ciebie i bez wizwisk ale jezeli w to co ty napisales wierzysz to ejstes kompletnym debilem ktos podwarzy to co powiedzialem..zapraszam .) |
Cytuj:
|
Generalnie gratuluje idiocie który dzwonił do mnie.
Nie wiesz ocb, to nie dzwoń i nie wyzywaj mnie, >.> Widzę pojęcie sakrazmu nie jest tu nikomu znane. |
Duski z furory z visionami się trzymają długo
|
ma ktoś film z inq bo ponoc niby robili ?
|
Cytuj:
a wojna trwa i najlepsze jest ze my ja wygramy i to wiemy,a co jeszcze lepsze wy tez to wiecie kwestia czasu kiedy sobie to tylko do glow powbijacie(zle powiedziane , moze..uswiadomicie.) .:D |
Cytuj:
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=167651 |
Cytuj:
a co do Arcani to odłam nastąpi na 90% w mniej niż 5 miesięcy |
Juz teraz jestesmy rozdzieleni , dwie gildie , dwa venta. Nie potrzeba byc w jednej gildii by bylo dobrze. Jezeli Great Shield uczciwie powedrowal po loterii do membera Unbeatens z rak membera Echo to mysle ze sie dogadamy : ) , a jak by bylo w dpft ? Tjujek by sie poplakal ;>
|
|
Cytuj:
pod pojęciem robili miałem namyśli ze wykonywali tak jak załączona fota up Cytuj:
Jun 17 2009, 19:16:17 CEST Died at Level 133 by a hellfire fighter |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie oceniaj wszystkich swoja miarą .... |
Cytuj:
@mlodzieniaszek fragi to niewszystko,na poczatku wojny lr tez bylo pieknie... bardziej liczy sie taktyka. @peha sklonowali ci muzg od panova..sam chyba neiwierzysz w to co piszesz . wlasnie dlatego ze ejstescie na 2 ventach 2 gildie niemacie prawa istniec.dlaczego..proste,poczekaj miesiac lub 2 i echo bedzie chcialo pokazac ze unb zalezy od niech a unb ze echo zyje dzieki unb.. to ejst jak zycie z pasozytem,z czasem oboje umieraja. myslenie wasze to ze macie symbioze jest mylne.przypomne ci to...bardzo szybko zobaczysz:D dla debili http://pl.wikipedia.org/wiki/Symbioza http://pl.wikipedia.org/wiki/Paso%C5...ctwo_(biologia) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:47. |