Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie Echo vs. Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=213959)

Notopeczek 17-06-2009 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez okozaoko (Post 2571056)
miałem sie przywitac po powrocie wczoraj ale zrobie to dzisiaj

to gz pozwolenia ludzia z ip zrobic inq , to byl chyba najwiekszy blad echo , nie to ze ich invitneli tylko ze pozwolili im to zrobic , zobaczycie niedlugo kto sie wylamie z ip i odejdzie , nie mowie ze wszyscy ale liczcie sie z tym ze niedlugo wbija wam noz w plecy ;>

kurwa cicho daj sie im ogarnac bo najbardziej boli noz neispodzianka a nie noz w prezencie :D

a co do bota to chyba bez watpienia i to nawet echowcy potwierdza ze u was(echo) jest go wiecej niz w dptf ofc niemowie ze tu go niema bo bym musial sie nazywac shavenis ,ale mniejszy procencik .)

Panuf 18-06-2009 00:25

No chlopaki zyjcie ta mysle ze sie podzielimy :D Tylko w ten sposob mozecie wygrac ta wojne teraz, niestety... To nie nadejdzie :) Moze jest troche syfu ale sa ludzie ktorzy ptrzytrzymaja ten Alliance dlugo

MMApanowieMMA 18-06-2009 00:33

patryk co jak co ale spamowac na forum to ty nie potrafisz. dzis jestem zmeczony od jutra mozemy zaczac lekcje spamowania. przedewszyskim w avatar daj ss chara razem z rsem(szpan+3pkt) do tego jakis smieszny podpis i co dreugie slowo nie dodawaj B)B);):):):(:oX( albo :evul::cup:;(X(:baby:

Notopeczek 18-06-2009 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Panuf (Post 2571081)
No chlopaki zyjcie ta mysle ze sie podzielimy :D Tylko w ten sposob mozecie wygrac ta wojne teraz, niestety... To nie nadejdzie :) Moze jest troche syfu ale sa ludzie ktorzy ptrzytrzymaja ten Alliance dlugo

hmm niech sobie przypomne

sencelis tak mowilo,kh tak mowilo ,ppp tak mowilo,ng tak mowilo,ormo nawet :d tez,dptf tez,ez tez,sk tez inter tez....

ne no kurde w to akurat to nawet benek 509 by niewuerzyl.kwestia czasu........

wierz mi 8 lat w ten syf gram na 9 swiatach i jeszcze sie neispotkalem z zadna !!!! gildia ktora by byla do dzis w stanie..jak byla w czasie wojny...
max chyba 2 lata na isarze dt

ja tam daje max 6mc dlaczego
z 2 powodow
jakbyscie wygrali wojne to bedzie albo echo albo unb byc ta mocniejsza sila a po 2 po pol roku pokoju sie zanudzicie rozbicie wojne z powodu(bo on mi ukradl lopate)
panow sorka z szacunkiem dla ciebie i bez wizwisk ale jezeli w to co ty napisales wierzysz to ejstes kompletnym debilem

ktos podwarzy to co powiedzialem..zapraszam .)

Mlodzieniaszek 18-06-2009 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2571086)
hmm niech sobie przypomne

sencelis tak mowilo,kh tak mowilo ,ppp tak mowilo,ng tak mowilo,ormo nawet :d tez,dptf tez,ez tez,sk tez inter tez....

ne no kurde w to akurat to nawet benek 509 by niewuerzyl.kwestia czasu........

wierz mi 8 lat w ten syf gram na 9 swiatach i jeszcze sie neispotkalem z zadna !!!! gildia ktora by byla do dzis w stanie..jak byla w czasie wojny...
max chyba 2 lata na isarze dt

ja tam daje max 6mc dlaczego
z 2 powodow
jakbyscie wygrali wojne to bedzie albo echo albo unb byc ta mocniejsza sila a po 2 po pol roku pokoju sie zanudzicie rozbicie wojne z powodu(bo on mi ukradl lopate)
panow sorka z szacunkiem dla ciebie i bez wizwisk ale jezeli w to co ty napisales wierzysz to ejstes kompletnym debilem

ktos podwarzy to co powiedzialem..zapraszam .)

No napewno sie kiedys gildie podziela, zawsze to tylko kwestia casu, nic nie trwa wiecznie, ale jezeli ktos juz zyje mysla o nastepnej wojnie miedzy ludzmi z ktorymi sie aktualnie przegrywa to naprawde musi byc w glebokiej desperacji i bez zadnych nadzei na wygranie teraz.

Koszyk 18-06-2009 00:50

Generalnie gratuluje idiocie który dzwonił do mnie.

Nie wiesz ocb, to nie dzwoń i nie wyzywaj mnie, >.>

Widzę pojęcie sakrazmu nie jest tu nikomu znane.

marcin_1991 18-06-2009 00:52

Duski z furory z visionami się trzymają długo

skarabeusz323 18-06-2009 01:22

ma ktoś film z inq bo ponoc niby robili ?

Notopeczek 18-06-2009 02:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlodzieniaszek (Post 2571088)
No napewno sie kiedys gildie podziela, zawsze to tylko kwestia casu, nic nie trwa wiecznie, ale jezeli ktos juz zyje mysla o nastepnej wojnie miedzy ludzmi z ktorymi sie aktualnie przegrywa to naprawde musi byc w glebokiej desperacji i bez zadnych nadzei na wygranie teraz.

a czy ja powiedzialem ze mysle o nastepnej wojnie...nieee absolutnie jedynie podkreslilem wyraznie jak bardzo panov sie myli .)

a wojna trwa i najlepsze jest ze my ja wygramy i to wiemy,a co jeszcze lepsze wy tez to wiecie kwestia czasu kiedy sobie to tylko do glow powbijacie(zle powiedziane , moze..uswiadomicie.)

.:D

Nieogalniety 18-06-2009 07:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skarabeusz323 (Post 2571105)
ma ktoś film z inq bo ponoc niby robili ?

Heh.. zalezy co masz na mysli pod znaczeniem slowa "robili"
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=167651

Tomkooo 18-06-2009 09:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez marcin_1991 (Post 2571093)
Duski z furory z visionami się trzymają długo

Trzymać się trzymają ale nie zawsze tym składem ;] ostatnim większym odłamem było odejście Xespoza etc. i powstanie DR

a co do Arcani to odłam nastąpi na 90% w mniej niż 5 miesięcy

Peszek 18-06-2009 09:25

Juz teraz jestesmy rozdzieleni , dwie gildie , dwa venta. Nie potrzeba byc w jednej gildii by bylo dobrze. Jezeli Great Shield uczciwie powedrowal po loterii do membera Unbeatens z rak membera Echo to mysle ze sie dogadamy : ) , a jak by bylo w dpft ? Tjujek by sie poplakal ;>

MMApanowieMMA 18-06-2009 09:47

http://img195.imageshack.us/img195/8485/inqinq.jpg
final room w chuj pojebany ;d

skarabeusz323 18-06-2009 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nieogalniety (Post 2571152)
Heh.. zalezy co masz na mysli pod znaczeniem slowa "robili"
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=167651

ale mi dałeś omg

pod pojęciem robili miałem namyśli ze wykonywali tak jak załączona fota up

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Panuf (Post 2571034)
Wkncu koniec tego gowna ; dddd ale warto bylo :>> wkoncu blesy zaczne kupowac ; d

INQ DONE ;DDD

heheh ale deskę zaliczyłeś tez

Jun 17 2009, 19:16:17 CEST Died at Level 133 by a hellfire fighter

Mlodzieniaszek 18-06-2009 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2571118)
a czy ja powiedzialem ze mysle o nastepnej wojnie...nieee absolutnie jedynie podkreslilem wyraznie jak bardzo panov sie myli .)

a wojna trwa i najlepsze jest ze my ja wygramy i to wiemy,a co jeszcze lepsze wy tez to wiecie kwestia czasu kiedy sobie to tylko do glow powbijacie(zle powiedziane , moze..uswiadomicie.)

.:D

To jak sie teraz wygrywa wojny na Tibii,? mniejsza iloscia fragow? dawaniu przeciwnikowi expic i zarabiac siano? pozwalac im na robienie czego tylko chaca? nie wychodzeniu na akcje kiedy ma sie full team? Jezeli tak to zrozumialem ze Unbreatens i Echo przegrywaja wojne.Damn it chyba sie zestarzalem.

gruby_benek 18-06-2009 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlodzieniaszek (Post 2571291)
To jak sie teraz wygrywa wojny na Tibii,? mniejsza iloscia fragow? dawaniu przeciwnikowi expic i zarabiac siano? pozwalac im na robienie czego tylko chaca? nie wychodzeniu na akcje kiedy ma sie full team? Jezeli tak to zrozumialem ze Unbreatens i Echo przegrywaja wojne.Damn it chyba sie zestarzalem.

Wiesz te masterplany lukiego :) Taką mają taktykę, ciekawe kiedy uświadomią sobie że już przegrali tą wojnę i muszą czekać na następną

Medivh Shady 18-06-2009 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gruby_benek (Post 2571303)
Wiesz te masterplany lukiego :) Taką mają taktykę, ciekawe kiedy uświadomią sobie że już przegrali tą wojnę i muszą czekać na następną

A ty kiedy sobie uswiadomisz ze wojna nadal trwa i pewnie jeszcze troche potrwa ;/ . A co do taktyki to kazdy ma prawo miec taka taktyke jaka mu sie podoba a jak komus cos nie pasuje to chyba nie jest moj problem ?

gruby_benek 18-06-2009 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2571396)
A ty kiedy sobie uswiadomisz ze wojna nadal trwa i pewnie jeszcze troche potrwa ;/ . A co do taktyki to kazdy ma prawo miec taka taktyke jaka mu sie podoba a jak komus cos nie pasuje to chyba nie jest moj problem ?

No Twój nie, ogólnie wasz. Jak dla mnie i większości tak myślę, przegracie te wojnę.

Eti 18-06-2009 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez okozaoko (Post 2571056)
miałem sie przywitac po powrocie wczoraj ale zrobie to dzisiaj

to gz pozwolenia ludzia z ip zrobic inq , to byl chyba najwiekszy blad echo , nie to ze ich invitneli tylko ze pozwolili im to zrobic , zobaczycie niedlugo kto sie wylamie z ip i odejdzie , nie mowie ze wszyscy ale liczcie sie z tym ze niedlugo wbija wam noz w plecy ;>

Nie oceniaj wszystkich swoja miarą ....

Notopeczek 18-06-2009 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gruby_benek (Post 2571403)
No Twój nie, ogólnie wasz. Jak dla mnie i większości tak myślę, przegracie te wojnę.

poczekamy zobaczymy,
@mlodzieniaszek

fragi to niewszystko,na poczatku wojny lr tez bylo pieknie...
bardziej liczy sie taktyka.

@peha
sklonowali ci muzg od panova..sam chyba neiwierzysz w to co piszesz .
wlasnie dlatego ze ejstescie na 2 ventach 2 gildie niemacie prawa istniec.dlaczego..proste,poczekaj miesiac lub 2 i echo bedzie chcialo pokazac ze unb zalezy od niech a unb ze echo zyje dzieki unb..
to ejst jak zycie z pasozytem,z czasem oboje umieraja.
myslenie wasze to ze macie symbioze jest mylne.przypomne ci to...bardzo szybko zobaczysz:D

dla debili

http://pl.wikipedia.org/wiki/Symbioza

http://pl.wikipedia.org/wiki/Paso%C5...ctwo_(biologia)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:47.