![]() |
powiem tyle :
IMage Not found |
Cytuj:
Yours, Smoq |
Smoq zniknie ci rs urb wróci i znowu twoja ekipa przegra i wszystko będzie po staremu ;]
|
Smoq, zdziwil bys sie ile osob sie z nich smieje.. [;
EJ BTW ZMIEN SE NAME NA FORUM BO TROCHE NIEAKTUALNE CHYBA?!??! HEHEHEHEHE /Wójcik. |
Sherion, ale żartowniś z Ciebie.
|
Cytuj:
To Ty tez zmien ! [; <SMIEJEMY SIE> /Wójcik. |
Hahahaahahahahaha
|
to rozkrec wlasna wojne a nie narzekasz ;]
|
jestescie wszyscy gorsi niz banda turkow z carlin -.-
retardy |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jedno pytanie kto dal tym graczom
Nuriel Alethea Gaddarr Limehit liderów w nephlimus ??? sami sie mianowali ??? Mariola to rozumiem ale oni ???hahaah smiech na sali a gdzie sherion ? haos~ sensej ?? no pytam!!! gdzie ??? rudego kojota to nie liczę bo on zawsze robił za chłopca na posyłki ale tych 3 ma na pewno większe zasługi niż te popierdulki Nuriel Alethea Gaddarr Limehit Kto wo gule kto wymyślił zęby przyjąć szwedów do gildi ??? co za koleś ??? komu brak jaj zęby walczyć??? kto wolał zrobić taki syf i śmietnik zeby tylko mieć władze ??? ludzie co wy robicie ??? gdzie macie honor ??? sherion wcale się togo nie wstydź ze pracujesz w komisie z telefonami, niech się śmieją, pewnie mnie nie pamiętasz ale miałem u ciebie kiedyś pro na zawsze jak gralem na Azurze i kiedyś dałem ci blue legi jak byleś po hacku na 70lvlu Pozdrawiam i walcz o swoje i lepsza azure ziom, wiesz ze mam jeszcze te rare słuchawki w dp co mi dałeś ?? hah zostawiłem na pamiątkę |
@ Up
A co Ciebie to obchodzi? Wanted momentalnie tez przyjeło do gildii Turasów. Zeby tylko nie robili PA, i wogole ;] Proponowałbym poslchac co oni o Twoim zdaniu sądzą http://w879.wrzuta.pl/audio/74oRPQwZ...-_mam_wyjebane Pozdro kafarki ;] Nuriel , mam nadzieje ze 100 juz bierzesz ? :D |
Cytuj:
Nuriel to pionek narazie potem jogo ranga spadnie |
Cytuj:
|
:(
Jejku jej.. BTW: The leader wants to pass the leadership to Marjola. Bardzo mi zależy, żeby nie być 'pionkiem' :( Ale nigdy nie będę miał takiego wpływu na Azurę jak Wy, cholera :// PS. Jak to dobrze, że nadal istnieją 'wszystkowiedzący' gracze, co zawsze wiedzą lepiej :D |
heh , nie gram juz na azurze , i nie lize dupy ;]
Pozdro cipki ;] Minek & zjadłem~ Mam wyjebane na waszą opinie ;) Pozdro cipki ;] |
Wszyscy jestesmy pionkami.. :|
/Wójcik. |
A kath naszym bogiem.
|
chlopaki pozdrowienia z reala, mowie wam tu jest spoko ! :D
Bydlak. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:52. |