Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Gry - temat ogólny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=218504)

Rzyttofrajer 11-11-2009 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BialyOleander (Post 2685551)
TO SIĘ NIE PRZERABIA KONSOLI I GRA NA ORYGINAŁACH. KU*WA.

ok ale bedziesz mi kupowac kazda gre w ktora bede chcial zagrac?

Cytuj:

Żal mi tych co przerabiają konsole ><
;/
Przerobilem konsole i nie zaluje gdybym mial zaplacic za wszystkie gry w ktore gralem wyszlo by to cos kolo 10k takze nie wiem dlaczego jest wam mnie zal

Rybzor 11-11-2009 20:35

Cytuj:

IMO ma rację. Nie stać Cię na gry to nie kupuj.
Też jestem tego zdania. Nie oszukujmy się. Konsola wymaga większego wkładu pieniędzy niż PC. To jeden z powodów, dlaczego ma je mniejszy % graczy (zaraz obok tego, że ssają). Moim zdaniem albo masz kasę i kupujesz konsole + oryginalne gierki, albo PCta. Inne wyjścia są bez sensu, więcej wtedy problemów niż przyjemności z gry.

Cytuj:

Nie masz kasy na gry = nie kupujesz konsoli?

Rzyttofrajer 11-11-2009 20:40

Cytuj:

Nie masz kasy na gry = nie kupujesz konsoli?
Po pierwsze nikt nie bedzie mi dyktowal co mam robic a co nie od tego zacznijmy po drugie nie wiem czemu tak placzecie ze sciaganie jest be przeciez wiekszosc z was i tak ma pirackiego windowsa badz sciaga gry/programy z neta

Gelt 11-11-2009 20:40

Zresztą jest możliwość wymiany gier. Z graczami lub przez różne serwisy np gram.pl. Nie wiem jak w innych miastach, ale w Wawie to już w ogóle sprawa wygląda prosto. 5 sklepów Games World, ulokowane w dobrych punktach. Idziesz, płacisz 30zł i wymieniasz grę. Co 5 wymiana gratis.

A ja chce BMW 3 po liftingu: s

Huehuehue fail, wszystkie gry które mi się podobają zostały zakupione. Czy to na początku czy gdy weszły do klasyki. To samo tyczy się filmów. A Windows jest oryginalny, Coś jeszcze?

Nie chce się zarobić na gry to się dostaje bana.. HUEHUEHUE

Rzyttofrajer 11-11-2009 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2685647)
Huehuehue fail, wszystkie gry które mi się podobają zostały zakupione. Czy to na początku czy gdy weszły do klasyki. To samo tyczy się filmów. A Windows jest oryginalny, Coś jeszcze?

Nie chce się zarobić na gry to się dostaje bana.. HUEHUEHUE

spokojnie bo dojdziesz
Cytuj:

wiekszosc z was
czytaj czasem ze zrozumieniem

BialyOleander 11-11-2009 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2685634)
l

Konsolę pewnie ukradłeś bo to taka kosmiczna cena.

BialyOleander 11-11-2009 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2685661)
Akurat sobie zarobilem a nawet jakby to ch*j ci do tego

zarobiłeś okradając kioski?

Gelt 11-11-2009 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2685655)
spokojnie bo dojdziesz

Jestem chory, to jedyny okres kiedy nie myślę o dochodzeniu. A już na pewno nie o dochodzeniu z Twojego powodu:<

A Tekken 6 fajny, chociaż dla mnie nigdy nie było dużej różnicy między poszczególnymi odsłonami. W każdym razie, zawsze łączyła je.. ORYGINALNOŚĆ.

Rybzor 11-11-2009 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2685645)
Po pierwsze nikt nie bedzie mi dyktowal co mam robic a co nie od tego zacznijmy po drugie nie wiem czemu tak placzecie ze sciaganie jest be przeciez wiekszosc z was i tak ma pirackiego windowsa badz sciaga gry/programy z neta

Lol, nie wiem czy zauważyłeś, ale to ty tu płaczesz, że boisz się pograć w MW2 bo masz przerobionego xboxa.

Nikt tutaj nikomu nie wypomina ściągania gier, programów, czy windowsa.

btw.
http://www.youtube.com/watch?v=5MdSw...layer_embedded
co za fejl. Mam nadzieję, że będą skutecznie z tym walczyć : P

Swoją drogą niezłym musiałbym być idiotą, żeby jechać na haxach w grze za takie pieniądze. Zwłaszcza, że psuje to całą przyjemność z rozgrywki. W dobie killcamów itp wszystko widać jak na dłoni ;;

BialyOleander 11-11-2009 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2685689)
btw.
http://www.youtube.com/watch?v=5MdSw...layer_embedded
co za fejl. Mam nadzieję, że będą skutecznie z tym walczyć : P

i takie granie na piecu 1 dzień od premiery a tu już haxy za tydzien bedzie juz ich tysiace i gdzie nie dolaczysz haxior. konsola>PC.

Rybzor 11-11-2009 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BialyOleander (Post 2685711)
i takie granie na piecu 1 dzień od premiery a tu już haxy za tydzien bedzie juz ich tysiace i gdzie nie dolaczysz haxior. konsola>PC.

Tysiące w porównaniu do milionów graczów to wciąż mało : p.

Nie zapominajmy - MW2 to nie produkcja pokroju CSa, czy Warrocka. Wpakowano w tą grę tak ogromną ilość kasy, że IW na 100% tak tego nie zostawi i będzie robiło co tylko może, aby wyeliminować haxy. Setka milionów zwastowana na wydanie gry zobowiązuje. Nikt nie pozwoli zepsuć tytułu przez byle oszustów ;)

Yoh Asakura 11-11-2009 21:40

To życzę powodzenia w grze na padzie w FPSa.

BialyOleander 11-11-2009 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2685726)
Tysiące w porównaniu do milionów graczów to wciąż mało : p.

Nie zapominajmy - MW2 to nie produkcja pokroju CSa, czy Warrocka. Wpakowano w tą grę tak ogromną ilość kasy, że IW na 100% tak tego nie zostawi i będzie robiło co tylko może, aby wyeliminować haxy. Setka milionów zwastowana na wydanie gry zobowiązuje. Nikt nie pozwoli zepsuć tytułu przez byle oszustów ;)

Ale nigdy nie wyeliminują ich co do ostatniego. ostatnio u kumpla widziałem coda 4 i na prawie każdym servie trafił się jakiś z auto namierzaniem.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2685727)
To życzę powodzenia w grze na padzie w FPSa.

wiesz co myślę, że jak bym z tobą strzelił rundkę ty na klawie ja na padzie to byś wymiękł. pograłbyś trochę na padzie i poczułbyś tą moc w rekach :D
@down co wolisz. jeden warunek. ja gram na padzie od psx ps2 lub ps3. zadnego pecetowskiego gówna, a nie wiem czy jest jakas przejsciowka zeby to podlaczyc. lub ty wbijasz do mnie podlaczam klawe i myszke do mojego ps3 i napieprzamy w cos :P lubartów zapraszam.

Vasudanin 11-11-2009 21:52

Cytuj:

wiesz co myślę, że jak bym z tobą strzelił rundkę ty na klawie ja na padzie to byś wymiękł. pograłbyś trochę na padzie i poczułbyś tą moc w rekach
Chętnie. Tylko w co?

Cytuj:

@down co wolisz. jeden warunek. ja gram na padzie od psx ps2 lub ps3. zadnego pecetowskiego gówna, a nie wiem czy jest jakas przejsciowka zeby to podlaczyc. lub ty wbijasz do mnie podlaczam klawe i myszke do mojego ps3 i napieprzamy w cos lubartów zapraszam.
Będę naciskał X'y, kółka i trójkąty na klawiaturze. _/

Rybzor 11-11-2009 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2685740)
Chętnie. Tylko w co?

W nic. Nie da się grać w tą samą grę na różnej platformie ze sobą online. Właśnie dlatego przedstawił sobie taką linie obrony, której w żaden sposób nie może udowodnić.

Yoh Asakura 11-11-2009 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2685744)
W nic. Nie da się grać w tą samą grę na różnej platformie ze sobą online. Właśnie dlatego przedstawił sobie taką linie obrony, której w żaden sposób nie może udowodnić.

Afair była jakaś gra, w którą mogli grać konsolowcy i pctowcy online.

Cytuj:

wiesz co myślę, że jak bym z tobą strzelił rundkę ty na klawie ja na padzie to byś wymiękł. pograłbyś trochę na padzie i poczułbyś tą moc w rekach
Zesrałbyś się.

Rybzor 11-11-2009 22:32

Była? Hm nie słyszałem nigdy o tym :P, a tytuł?

Vasudanin 11-11-2009 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2685770)
Afair była jakaś gra, w którą mogli grać konsolowcy i pctowcy online.

Mowa o fps'ach, right?

Gelt 11-11-2009 22:45

Ja zawsze bedę zdania, iż w FPS'y myszki są nie do pokonania. Aczkolwiek można się przyzwyczaić do pada. Aczkolwiek nie jest to tak efektywne.

Lord Dreathan 11-11-2009 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2685774)
Była? Hm nie słyszałem nigdy o tym :P, a tytuł?

Z tego co pamietam to UT na PS3 MIAL oferowac taka mozliwosc, ale czy oferuje, to tego nie wiem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11.