![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie. Dodaje damage ze skilli Shunpo lub Bouncing Blade, nie z normalnych ataków. Chyba, że zmienili ostatnimi czasy, dawno nią nie grałem - mówię, co pamiętam :P
|
Nic nie dodaje do dmgu. Killer Instincts sprawia, że BB zadaje full dmg każdemu celowi i nakłada pseudo ignite redukujący efekt leczenia, Shunpo sprawia, że przez ileś tam sekund cel zadaje nam o ileś tam % zmniejszone obrażenia.
|
I pasywnie zwiększa dmg z Shunpo i Blade'a.
|
Cytuj:
oraz mele deamage proszę czytać dokładnie (edycjia) Nawet sprawdziłem waliłem 50 w golema wziąłem "W" i atakowałem 57... |
A no to przepraszam, wydaje mi się że kiedyś nie dawało + do melee :P
|
|
Metalowe zespoły czczą Anivię :D
http://www.youtube.com/watch?v=Sw4TsL8YgD4 |
Lol gdzie tam jest coś o Anivii?
|
Pierdole mape 5v5, w ok 80% gier jako jedyny robie cokolwiek, albo conajmniej staram sie wygrac, o wiele latwiej jest mi na 3v3, niz na 5v5. Czesciej wygrywa sie sytuacje 1v3 niz 1v5. Ewentualnie dostaje rammusa w przeciwnym teamie ktory stackuje samego armora (ja gram carry), zero magic resa jakby zapomnial ze pozostala 4 graczy to sam magic dmg, a wlasciwie no dmg, bo nikt nie kupuje hp zeby przetrwac te kilka sekund i cos zrobic, niz dostac stuna i pasc. Po co wybierac champa pod team, po co stawiac wardy, po co gankowac, po co harrassowac, po co wolac mia, czemu nie isc afk skoro nie dostalem mida? :( - tak mysla ludzie z ktorymi gram.
Dzisiaj chujowo szlo mi na linii przeciwko xinowi, gralem tristana :(. Mam nadzieje ze go nie znerfia bo to moj main na tt, postac ktora na 6 lvlu bierze dwoch gosci na klate :). A w ogole to po co grac w lola skoro mozna sie zajmowac tym: http://www.youtube.com/watch?v=cUdlM3YUlNE. |
To graj z samymi znajomymi? Co do tego filmiku - no to nie graj w lola i rób to coś, proste.
|
Też mam dość idiotów na normalach, dlatego daję ci prostą radę - graj ranki.
@Edit: Poziom na rankach (przynajmniej w moich ostatnich meczach) a poziom na normalach, to niebo a ziemia. Tutaj każdy gra na poważnie, gra po to, żeby wygrać. Nie ma idiotów, którzy rujnują grę. I nawet z ludźmi można się dogadać. |
Cytuj:
|
Omg weź mnie nie obrażaj bo ci zmienię nick :[
Btw, właśnie miałem fajną grę. Jakiś typ wlazł soraką, i przez całą grę (do 25 min) szedł na mida i padal, specjalnie żeby wyfeedować przeciwnika. Koło 10 min już sobie czekałem w bazie i tylko czas marnowałem. Taki imbecylom powinni ręce wyrywać. Co gorsza, pozostali idioci z mojego teamu tylko opóźniali grę próbując zabić przeciwnika lol. Tak, to by w 15-20 min uwinęli się z nexusem. Wiem, bo wczoraj miałem ciekawszą grę, kiedy po 2 min gry dwaj kolesię wyszli. Ten system to jedno wielkie gówno. Ile nerwów z takimi idiotami jest to masakra ;;. Dobrze, że niedługo 30 lvl i będę mógł na ranked grać :P |
No tak, bo przecież MM powinien przewidzieć, czy ktoś będzie specjalnie feedował, czy może też leavnie czy też masa innych rzeczy.
A jak chcesz grać ranki od razu po wbiciu 30 (albo krótko po), to powodzenia. Właśnie tacy ludzie psują innym gry. No i to też świetny sposób na zniszczenie sobie ratingu. |
No to kiedy ty zacząłeś, skoro masz zniszczony ranking? : /
I kiedy ma zacząć taki normalny gracz, nie taki pro jak ty? : DD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zacznij, nie wiem, od 300-400 winów, jak już będziesz potrafił grać tankiem, supportem, jakimś carry ranged i melee. Btw, tak się gra Vladem nubie: http://i54.tinypic.com/fz8cgm.jpg (to thank you dlatego, że Ashe już nikt inny oprócz mnie nie atakował i mogłem spokojnie mieć tę kładrę :P) |
Lol, też miałem quadry Vladem, tylko się tu nimi nie podniecam. Co jak co, ale Vladzia opanowałem do perfekcji. Mam nim najwięcej gier, więc kozak dla mnie w tej kategorii nie będziesz : p.
Btw - hahahahha, nawet randomom z solo game piszesz, że jesteś pro? hahahahha : DD Btw2 Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:43. |