Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki Archiwalne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=209)
-   -   Jaka profesja najlepsza... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=26531)

Miki^^ 12-01-2009 15:10

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gadzixor 12-01-2009 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miki^^ (Post 2419074)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Co ty dałeś?? Na biało... :topic:

Orlik45 24-01-2009 22:58

A ja mam pytanko. Czy dalej robi się sorcem tak jak teraz, czyli do 13 lvlu Wand of Vortex, potem Dragonebreath aż do 33 i WOI dopiero od 33, czy kupuje się Wand of Decay i WOCE? Jeśli to pierwsze to lepiej grać sorcem czy knightem bo tak się jakoś nie mogę namyślić gram na FACC i no cóż raczej daleko to ja nie dojdę :( Chodź może wydarzy się cud i wbiję gdzieś z 50-60 lvl xD

Bisu 07-02-2009 18:52

http://69.56.199.198/tibia/dist/x-bow.gif Paladyn

Wady:[list]Paladynem skilluje się o wiele gorzej niż knightem, ponieważ jedyną bronią do skillowania są speary, które trzeba ciągle podnosić i na wyższym

chyba nie ponieważ można używać small stones !!

3rvoix96 07-02-2009 22:30

Super poradnik. :) :cup:
pzdr.

Berials 08-02-2009 01:36

Bisu - po pierwsze, poradnik jest sprzed kilku lat.
Po drugie, mimo wszystko, broń knighta nie niszczy się :]

Andrzej81 08-02-2009 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orlik45 (Post 2435364)
A ja mam pytanko. Czy dalej robi się sorcem tak jak teraz, czyli do 13 lvlu Wand of Vortex, potem Dragonebreath aż do 33 i WOI dopiero od 33, czy kupuje się Wand of Decay i WOCE? Jeśli to pierwsze to lepiej grać sorcem czy knightem bo tak się jakoś nie mogę namyślić gram na FACC i no cóż raczej daleko to ja nie dojdę :( Chodź może wydarzy się cud i wbiję gdzieś z 50-60 lvl xD

Stary bez pacca spokojnie mozesz wbić wyższy lvl - ja gram od zawsze bez pacca. Obecnie mam 68 lvl i jakoś nie narzekam. Inna sprawa, że na Beryli Polacy łapią baty od Szwedów, z którymi ostatecznie przegrają (niestety) ale naprawdę bez pacca można wbić wyższe lvle niz 50.

olo-olo55 28-04-2009 15:43

zrobcie update
knitgh ma exana mort (dobry czar leczacy)
druid jest lepszy od sorcka, bo na EW a sork ma HC, z czym moze expic najwyzej na hydrach

*Cudi* 25-06-2009 12:25

Moim zdaniem każda profesja dla kogo innego jest lepsza. Dla mnie najlepszy jes Paladyn bo już na 16 lvl i 60 skillu dista rozwalałem z palcew w zupie 25 knighta.:D:D:D

*Cudi* 25-06-2009 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez olo-olo55 (Post 2532615)
zrobcie update
knitgh ma exana mort (dobry czar leczacy)

Exana mort ? No może być ale moim zdaniem leczy za mało. I nie każdy w Tibi ma pacca....

mentuss 01-07-2009 13:49

moim zdaniem spoko poradnik :p:p:p:p

wlasnie chcialem taki napisac ale zauwarzylem ze juz taki jest;(

dziewan 02-07-2009 10:43

Zaktualizujcie ten poradnik,
Pallem sie najgorzej skiluje bo jedyną bronią do atakowania są speary które trzeba ciągle podnosić" -_-, Teraz sie skiluje small stonesami i po dawnym update nie trzeba podnosić.

W ogóle jest to też kwestja czy gramy pacc czy facc, jak pacc to lepiej druid ( ma exure sio, icicle i dużo czarów dla pacc) a jak gramy facc to lepiej knajt bo z ważnych czarów mając pacc to exori i exori gran a bez tego sie obejdzie .
Pozdro

Panie_Szymonie 04-07-2009 10:05

-.-

Boże człowieku możne nie wiesz ale sa do skilowania palkiem small stonsy i skill Idzie dożo szybciej a nie skilowanie sperami -.-

Nerynroth 04-07-2009 14:59

@Up:
Nie wiem czy widzisz ale ten poradnik był napisany w 2005 roku -.-'

@Topic:
Fajny poradnik ale przydałoby się go uaktualnić...

djmarcin87 13-07-2009 01:20

powiem tyle...
śmieszy mnie to, że ludzie wybierają daną postać bo ktos powiedział ze jest najlepsza i wiekszosc wybierze właśnie tą postać bo nie chcą być gorsi, to sie juz robi standardem we wszystkich grach ludzie opisuja jak zrobic najlepszą postać ;/ inni robią to samo i mamy przykładowo samych bohaterów.
Ale zapominacie o tym, że gry tego typu są po to aby umilić nam czas i trochę się rozerwać. Gramy tym co nam się podoba co nam odpowiada nie patrzymy na opinie innych przez to gra traci urok i na stronach o grach sa potem komentarze ta gra jest do du.. nudzi sie itd. ;/
tak jest z tibia, conquer online i metinem2 ;/ i zapewne w kazdej grze mmorpg

arces 29-08-2009 22:34

odpowiedz

druid nie jest najgorszy i nie ma tak że lepszy od snoca trzva tylko dobrze wykorzystać

Sasanin 26-11-2009 10:50

Ale wy kurwa cioty jestescie sorc ma ue a drut niby nie? Na anhi drut jest na 100% lepszy bo ma lodowe a nie energi czy ogniowe wiec sie nie wypowiadajcie "doswiadczeni gracze"

Lachu1993 26-11-2009 21:20

up
widziałeś kiedyś żeby druid bił lodowe ue na anni ?? 8o8o8o8o8o8o

ruszek 26-11-2009 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sasanin (Post 2694209)
Ale wy kurwa cioty jestescie sorc ma ue a drut niby nie? Na anhi drut jest na 100% lepszy bo ma lodowe a nie energi czy ogniowe wiec sie nie wypowiadajcie "doswiadczeni gracze"

hahahah jebłem!

1. Wiesz co to jest UE ? UE to jest stary czar który miał kiedyś tylko sorc.
2. <stara się mówić przez śmiech>Życze powodzenia w biciu Eternal Winterem na anni. Chyba na otsie hahahaha. Musiałbyś mieć z 400+ lvl żeby wyrobić z eternalem i nie paść.</stara się mówić przez śmiech>
3. i ostatni punkt : "Ciota" to se możesz do rodziców powiedzieć.

Dordhs 28-03-2010 05:25

Jaka profesja najlepsza

Pogo pogo Może i nie każdy lubi, ale jaka to radość, gdy następnego dnia nie można głową ruszyć Coś niewyobrażalnei fantastycznego. Ponadto, muzyka rockowa czy też metalowa jak najbardziej nadaje sie na wszelakiego typu zabawy chyba że mówimy o durnych popijawach mających na celu obmacywanie się nawzajem każdy z każdym - wtedy rocka bym nei poleciła

Poza tym nikt nie wspomniał o czymś takim, jak.... muzyka do tańców towarzyskich Co prawda takie imprezy na których tańczołoby się jak za starych dobrych czasów już chyba nie są nigdzie organizowane, ale ja bym z przeogromną chęcią na takową imprezkę się wybrała....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06.