![]() |
mi wypadl gs, tower shiedl i waroir helmet za jednym razem X(
|
BuuuuuBuuuuu
Ja inteligentny pomyślałem se że jak zrobie więcej Bp of Uh za jednym razem to szybciej bede miał kase :D ale się myliłem :confused: ;( Robie se 20 bp of uh (ostatni poszłem do kibla a tu patrze 8 lvl mnie bije po (nie miałem eq na sobie ;( )no to ja pomyślałem mam Uhy i czekałem aż zjedzie mi do zjechał uhnołem sie nawyzywałem go przyszedł jego kolega (ja myśląc że już nikt mnie nie ruszy poszłem zrobić se kanapke)patrze a tu piękny napis YoU ArE DeAd ;( ;( Czyli straciłem w sumie 50 K.Patrze na stronie a tu pisze coś tam coś tam Fire elemental of demon ghost czy coś takiego ;( i juz nie gram tamtom postaciom :P
|
200 k (zabijalismy z qmplami low lvl red skull pk)
|
hehe
ja mialem red skull death :P i poszlo cale eq typu k legi nooble arm cru helm a najgorsze ze stracilem 8 bp uh ;/ a to dlatego ze mam zaledwie 250 hp a mnie nawalalo 4 sorcow lvl 70+ sd hity po 250+ i jak mialem sie wyUHAC ? ;/
|
Dragon shield :(
|
nie mi ale mojemu koledze wypadl tower shield jak padl na fire devilach
|
ja stracilem tylko bp hmm w dodatku nie pelny
|
Cytuj:
kolo na jakim ty serwie kupiles serpend sworda za 4k? bo ja na lunarze kupilem go za 0.5k co prawda to tanio ale za 4k to unas mozna fs kupic |
loot z deada
ja zwykle padam przez pk ale zawsze mam szczęście że wypada mi tylko bp
<bez uchów bo staram sie aby za wszelkom cene nie dostały się w ręce pk |
ja stracilem za jednym razem fs, k arm, guardian shield, p legi i c helmet...
i to wszystko przez pk (rozebralem sie do treningu) |
Lot papa
Ja stracilem bp oczywiscie ale i nic prawie w nim nie ma :p a tak to za jednym raze wypadl mi k-armor p-legi i scarf :( ale to nic ;)
|
Hehehe ja nie pamiętam co najlepszego zgubiłem ale najlepsze co znalazłem w dead human (killed by a fire devil) to dziś - guardian shield (nie dalem rady wziac:() p-legs i dark helmet... był jescze jakiś bp ale fd blisko musiałem uciekać:D <mam 15 lvl więc dla mnie to nie tak mało :D>
|
Zginąłem od Dwarf soldków (kick) straciłem plecak, pelny loota, w tym 2 Bp UH oraz Guardian Shield, na tamte czasy dla mnie to bylo wiele :p
|
smutny temat..chlip...chlip..;p
Moja strata to crown arm bp sd bp uh i BoH(wtedy to ''zucilem''tibie:P:P)
|
Mi pewnego razu na cyklopach bedąc ze spearami zaatakował mnie pk 58 lvl B) i my wypadły knight legsy i crown armor ;( ;( ale dosć szybko odrobiłem straty :)
|
Mi wypadł tylko i bardzo dobrze dwarf shield :] i tak jak wszystkim backpack :(
|
Buuuuuuu, Łeeeeee
a mi przez pieprzonego i denerwujacego lord draga wypadly Crown Legs ;(
+ bp a w nim okolo 6k ;( myslalem ze sie zatrzasne aha wyrombalo mi BOH'y ;( |
no to ja przed chwila przez ***anego laggggaaaaaaaaa stracilem fs'a 2 bp uh i 2 bp hmmno i lvl poszedl w dol teraz 22 a nie wiem jakie skille
fsy mnie przesladuja to juz drugi mi wypadl |
:baby: :baby: :baby: Mi wypadły(do dzisiaj nie moge tego przeboleć moje ukochane golden botsy) ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( X( naprwde kupilem je za wszytskie peniaadz ktore zdobylem w tibii juz nawet nie chce sobie przypominac za ile je kupilem. oraz tam jakies duperele jak bp uhów i Hmm sd'ki takie tam duperelki.!
|
Cytuj:
Me: Amulet of Loss (2 razy) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:39. |