![]() |
nope ;]
czytaj moje posty uwazniej, a co do szwedów to byl tylko przyklad bo to ty twierdzisz ze MY (poza toba) nie nawidzimy szwedów. |
Hmm....wydaje mi sie ze ten temat jest do tego by osoby chetne do grania na nowym serwie zglaszaly sie do gildi a NIE *******ENIA GLUPOT. SERWEROW jeszcze nie ma a polacy juz sie kluca... -.-
|
Dobra dajcie mu spokoj :D chlopak musi odreagowac za szkole i tyle :p A jak taki twarty to niech sie zmierzy z elysianem na new servie i koniec gatki
|
USPOKOJCIE SIE!
Elysian spoko gosc ; ] Dzis wyslalem kase na pacc'a ; ] |
Cytuj:
|
DAMY RADE NA NEW SERVIE I TYLE!
Poland power powtarzajcie to ; ) I nie kozaczyc ; ( bo bedziecie mieli wy***ane u mnie ; P |
Cytuj:
Yea, rzczywiscie strasznie sie rzucam... Elysian nie wytrzymal poziomu i dostal bana. Whose next? |
Cytuj:
Ps. Skoncz juz ta gadke bo sie przykro robi jak sie ciebie slucha |
@kalashnikov
strrrraszne dostal bana na forum... i nie bedzie musial odpisywac na te twoje *******y no nie wiem jak on to przezyje. z reszta to ty powinienes bana dostac bo destabilizujesz cale forum :P i ogolnie w****iasz ludzi tym jaki to z ciebie nie kozak jest ciagle innym wytykajac cosik np. ten twój ostatni post. Forumowy Kozak sie znalazł ;] |
Cytuj:
|
iii znowu przykozaczyl bo przeciez on dosrosly jest ;]
|
@Foxium
A czy ja kiedykolwiek cos takiego powiedzialem? hmm wydaje mi sie poprostu ze rozmowa toczy sie na poziomie ktory prezentuje sie na podworkach przed blokiem czyli ,,Ty ch*** cemu sie ze mna nie zgadzasz to ja mam racje.." Jezeli uwazasz ze to Ty masz racje to to udowodnij... |
Nie doroslem ?? K***A chlopie ja mam 18 lat - nie ucz ojca dzieci robic wtf? masz 11 lat i myslisz ze pozjadales wszystkie rozumy. Mocny w gebie to kazdy jest, jak ci elysian powiedzial ze moze z nim 1/1 podziesz na new zebys mu nicka podal to nagle zmieniles temat. K***A gadasz ze oni nic na tym new servie nie zrobia tak? To zobaczysz ze pierwsza osobe ktora zrokuja bedziesz ty
Zmieniam zdanie, niektórzy maj± rację, ta rozmowa nie ma sensu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:54. |