![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po co wogóle wprowadzać q do polskiego ? mało wam rox'ów, evul'i, shit'ów i reszty ? |
Miss Kopytko szkoda ze cie na rl nigdy nie poznam ;)
|
Smieszy mnie, ze jak tylko jakas dziewczyna da swoje zdjecie to jest masa postow "Och, jaka ty piekna, chcialbym cie poznac, pokaz wiecej fotek, itd."
Czy wy macie malo wrazen w RL?? ;) Znajdzcie sobie fajna, ladna dziewczne, poderwijcie ja i mozecie ja ogladac 24/7. |
Cytuj:
|
Cytuj:
ja już mam ze dwie osoby na oku. @Shijinx amen. zgadzam się. chociaż z wszystkich napalonych forumowiczów jest niezła polewka 8o |
Cytuj:
'Chciałbmy Cię poznać' - ja tak nie napisałem :P W zasadzie ten temat jest po to żeby zdjęcia komentować... a że niektórzy samcy mają mało dziewczyn w RL to się na forum przenoszą <j/k>:D A ja powiem tak - te dziewczyny z forum serio ładnie wyglądają.. ale jakoś zaspecjalnie niemam potrzeby zapoznawania się z nimi. Choć w okolicy dziewczyn brak... no chyba że w nowej szkółce się coś znajdzie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale chciałbym też poinformować, że biuro matrymonialne jest dwie przecznice dalej. Bo powoli w biuro matrymonialne nr. 2 się ten temat przemienia. |
Cytuj:
|
No właśnie, też tak myślę. Dałam zdjęcia dla zaspokojenia własnej ciekawości - chciałam wiedzieć, co inni sądzą o moim wyglądzie. Nie miałam na celu znalezienia "interenetowego chłopaka" czy czegoś podobnego. Uważam to za głupotę. Zbyt wielu fajnych chłopaków mieszka w moim mieście ;)
|
@Khan : heh, inaczej sobie ciebie wyobrazalem :) Raczej cos w stylu "metal z krotkimi wlosami" ;) Ale druga mozliwosc (podobna do tej na zdjeciu) tez uwazalem za prawdopodobna ;)
|
@Khan:
Fajne włosy. Mnie jakby nikt nie zauważył :P. |
Shinjix w zyciu bym Cie nie podejzewal o garnitur ^^
Zawsze byles dla mnie kolesiem w carnej skorze, dlugimi wlosami i kolczykami w brwiach -.-` A tu takie zaskoczenie xD No ladnie, ladnie ;] |
@Narzil:
thx, ale chyba wolalbym proste i czarne.. A ludzi 'metal z krotkimi wlosami' to ja bije.. tzn.. nie lubie ich. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up:
mam to w dupie. To wolny kraj i mowie tylko ze wolalbym miec czarne proste wlosy, niz te co mam obecnie. A krotkie wlosy kojarzą mi sie za bardzo z neometalem. A tego scierwa nienawidze gorzej niz techniawki, czy ska. edit. no dobra. ska jest gorsze. NM jeszcze moze byc. |
@Khan
Mi się Twoje włosy podopają i gitarka :) Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:58. |