![]() |
Cytuj:
|
zycze wszystkim wesolych swiat
|
Jaka ściema xP Mam w profilu ustawioną datę urodzin i co się okauje? Nie wyświetla się, że mam dzisiaj urodziny xP Anyway, wszystkiego najlepszego Koruś.
|
\/\/52y5tk|390 |/|4j|_3p52390 K0r3kt0r
|
Cytuj:
|
@up,
Tylko Tobie pauo :< O 7:30 tylko Ty byłeś na gg z tych wszystkich forumowiczów ;p |
wszystkiego najlepszego ;p
|
Z okazji nadchodzących świąt Bożego Narodzenia, chciałabym wszystkim użytkownikom forum.tibia.pl złożyć najlepsze życzenia zdrowia, szczęścia, wytrwałości w dążeniu do postawionych sobie celów, mnóstwa prezentów, szampańskiego sylwestra i spełnienia wszystkich noworocznych postanowień.
WESOŁYCH ŚWIĄT! Pozdrawiam, ~Marla :) |
Z okazji Bozego Narodzenia chcialbym zlozyc uzytkownikom forum oraz graczom w Tibia najserdeczniejsze zyczenia, szczescia, zdrowia oraz spelnienia wszystkich marzen. ;]
Pozdro :D |
A ja życzę yohowi hucznych świąt i bilet do londynu pod choinkę
|
Cytuj:
@Topic: A ode mnie - wszystkiego najlepszego i żeby Arsenal zdobył poczwórną koronę ;P |
A ja chciałbym Wam życzyć ( wiem, wiem nie znacie tego słowa. ) RODZINNYCH Świąt Bożego Narodzenia i sylwestra po kolanach. ;-)
|
Szczęścia, zdrowia...
Wesołych i rodzinnych Świąt ^^" Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Conajmniej polowo tego forum.. nie czekajcie jeszcze paru godzin na choinke i tak dostaniecie cos czego nie potrzebujecie, albo nie potraficie uzywac.. biegnijcie do sklepu, moze jeszcze maja mozgi.
|
No to tak życzę:
Yohowi, żeby jego Arsenal poszedł się ekhem w 2008 roku. Rybzorowi, żeby go zjedli dziś na wigilijnym stole. Svenowi, żeby wyjebali Dide z Milanu. Kenixii, żeby mniej się denerwowała. No i wam drodzy forumowicze, wszystkiego najlepszego z okazji świąt i nowego roku. Aha, no i sobie, że jestem. (joke) |
Radosnych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia oraz wiele szczęścia w Nowym Roku, życzę oczywiście ja. : )
|
|
Cytuj:
|
Wszystkiego najlepszego dla mnie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |