![]() |
moze byc4\10 nie najlpeszy ale co z tego:]
|
Mam pytanie dzie ja mogę expic żeby mi dobrze lvl wbił i żebym nie miał waste???
|
@up podaj staty postaci... jeśli to te z podpisu to idź na jakieś scarabs z monkami albo tomb?... wbij 33lvl i guardy z new wandem...
|
............................................
|
aff
9. Giant Spider: Można zacząć się z nimi bawić nawet wcześniej ale ja polecam po przekroczeniu lvl i mag 25, zmniejsza to nieco ilość potrzebnych do zabicia runów i daje pewien margines przewagi prędkości przy uciakaniu
jak możliwym jest zabicie gs'a na lvlu 25 i lvlu magicznym 25 stary mój rl bro miał deda zaraz po ujrzeniu oblicza gs'a (pamiętam ten sławny hit za 154)?? stary nie mam nic przeciw zabijaniu gs'a na takim lvlu tylko plx pokaż mi gdzie są takie fajne spawny gdzie mogę zabić sobie tego stworka na moim lvlu (30) i m lvlu 34) mam facc'a:baby: |
el0 mam pytanko gdzie mógłbym expić dobre na 17 lvl druid ?
|
Cytuj:
@Up Roty/Soldy |
Pierwszy post ;)
Mam pytanko: Czy oplaca sie isc na pojedynczego cycka z 10 mlvl i 17 lvl + worek FireBall'i ?
|
Cytuj:
|
ja mam pytanko gdzie moge expic z lvl 28 i mlv 28 z eq: warrior helmet, c armor, plate legs. v shield i cosmick
|
Cytuj:
|
Gdzie mógłbym spokojnie expić z Sorcererem 19lvl i 19 magic? Bez waste, bez run(to są spore wydatki i złota, i czasu).
|
Raty...
A tak na serio to roty z druga rozdzka ( z trzecia juz by byl problem z mana ) |
Bardzo fajny poradnik ;) Przyda się każdemu MAgowi/Druidowi ;)
|
No poradnik fajny postarałes się kolego :) a sorcem na amazonki i valkyrie mozna chodzic juz z 10 lvl ale nie szalejcie tam za bardzo bo jak jest duza grupka to szybko wrocicie do swiątyni :))
|
no gosciu nie bede cytował,ale cuż osy do 9 lvl według mnie to zdecydowanie roty na fibuli a i kto widzial żeby w 10 lvl robic hmm ;(
|
@up
Radze spojrzeć na datę napisania tego poradnika ; dd |
Poradnik wedlug mnie super :)
Napewno duzo z niego skorzystam :) |
nice poradnik wielu osobom sie napewno przyda ;)
|
nikomu sie teraz nie przyda, to poradnik z 04, nie bylo wtedy rodow i wandow, teraz to zupelnie cos innego jest..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09. |