![]() |
Wersja tibii cam jest taka sama do kazdego klienta tibii.
|
Brayano jak widać jesteś 500 osobą która skomentowala ten temat :cup:
A teraz wracam do tematu : Naprawde GZ za pomysł tematu :) jak widziałem niema pokazanych trolów kolo thais ( Coś jeszcze było naprawde ciekawe miejsce ale zapomniałem ) |
a mam pytanie jestem nowy i nie wiem jak otworzyc te filmiki:)
moze ktos powiedziec?? |
A teraz wujcio da wszystkim noobkokom linka do poradnika <dobrotliwie sie usmiecha>
http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=131578 |
Jakbyś mógł to nakręć droge na cmentarz n pohu (tam gdzie są nieumarlaki wszelkiego rodzaju) najlepiej bezpieczną dla lowlvl'a (bez potworów które biją z dystansu, magii, albo są szybkie).
Z góry dzięki. |
:)
Cichy mac Jesteś WIELKI !!!
Fajowskie Filmiki :)) Mogl Bys Jeszcze Nagrac Jeden Taki Co odkrywa cala tiquanda tzn wiesz bez malp itp tak z wierzchu :) |
Cytuj:
Sam cmentarz jest już nakręcony. A bezpieczna droga... najelpiej od wejścia do katedry isc na wschód, tak aby na ten teren wejść od strony południowej. |
Cytuj:
- 20~ gs - dragi - orki wszelkiej maści - jak dobrze pójdzie oldwidow-a |
Raczej kierowałem na cmentarz przy domku Nekromanty... tam jest największy cmentarz na PoH.
Gdy chodziło o teren przy temple, to faktycznie nie jest to najbezpieczniejsza droga :P |
Cichy nawet dobrze blokujesz hydry...
|
a co z wyspami lodowymi? ja nie widzialem tego :P no chyba ze slepy jestem i na spisie nie zauwazylem :P i ja chcialbym zobaczyc Pits of Inferno ktore badam juz ponad 3 miesiace :)
|
Ziomki, jaka wersje klienta tibii i Tibicam musze miec zeby dzialaly mi filmiki z tibi. Specjalnie sciagnalem sobie tibie 7.5 i dalej mi nie dzialaja a robie wszystko tak jak w instrukcji. TibiCam sciagnalem ze strony tibia.pl.prv.pl i pisze tam ze to do klienta 7.55.. Ludzie pomozcie mi bo chce sobie obejrzec przygody innych graczy..PLX PLX
|
Serpent spawn spawn
Prosilbym o film z serpent spawnami razem z dojsciem. Z gory thx. Pozdro :evul:
|
Cichy Mac Jesteś WIELKI !!!
Zrób Jakiś Film Co odkyrwa Całe Port Hope tak zwierzchu :)) zeby nie bylo widoczne czarne pole :) 8o
|
filmy juz dzialaja ale niech mi ktos powie dlaczego jak wlaczam tibie i tibiCam i robie wszystko tak jak w instrukcji bo che nagrac jakis filmik to jak sie loguje to bardzo bardzo bardzo dlugo czekam na wejscie na swiat i dopiero potem wyskakuje jakis blad..DLACZEGO???????
|
Cytuj:
|
cichy ty sie taki urodzielss
masz takie szczescie ze.. :P^^ te bohy z hydry to mnie polozyly GZ |
@ogorek: On chce nagrywac a nie odtwarzac.
|
Cytuj:
|
no wlasnie, ja chce nagrac a nie odtwarzac!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48. |