Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna DPFT vs Era Zero (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47927)

kurcz 08-10-2005 14:38

Brawa dla Turtli za wytrwałość ich mass logi większości wychodzą.

Valais 08-10-2005 15:32

kurcz

haha za***iscie wychodza ostatnio 4 vs 15 bylo i s*******ali lol
3 padlo ;p buhehe na mass logach tez turtle gina :(

Medivh Shady 08-10-2005 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valais
haha za***iscie wychodza ostatnio 4 vs 15 bylo i s*******ali lol
3 padlo ;p buhehe na mass logach tez turtle gina :(

omg ale ty jestś dziecinny widać to po twoich tekstach na forum -.- , ile masslogow już było , i nawet nie mogliście nas zabić ,jeden nie wyszedl i macie podniete -.-, możecie sobie expic ale i tak wam to nic nie da bo i tak kogoś dopadniemy na mass logu i znowu bedzie musial sobie odrabiać expa i kase która straci na blesy i na aola.

@Vorith
Lol został raz zabity i odrazu retired , -.- szkoda mi cie -.-

Haan 08-10-2005 17:52

@UP

Skąd wiesz, ze Vorith Retired? Zlookałem, ze się loguje i nigdzie nie napsiał, ze już nie gra. (tylko pytam)

@wojna

Ja was chłopaki trochę nie rozumiem. Jak ktoś sie z pzreciwników loga to bum i go nie ma. Wy zamiast wziąć się za tą wojnę, tj. wyeliminowac najgrożniejszych graczy to expicie sobie i co chwila ktoś pada. Nie chcę się wtrącać, ale nie zbyt rozsądnie według nie.

R3spect, Haan

Eny the Noob 08-10-2005 18:26

A co maja robic? Nie expic? To juz wogle odleca.

tigitall 08-10-2005 21:41

Kiedys byłem za turtlesami ale pomyliłem sie, turtles zamiast byc przeciw pa sami to tworzą, nigdy nie zapomne tej akcji jak NG ubilo fosfika :D TURTLES TO SA NOOBy. Era Zero RULEZ chwała im za to ze bija żółwi :S

kurcz 09-10-2005 07:49

Valais

Zgadzam się z Medivhem ,że Valais dziecinny jest (Małe przejęzyczenie :) )

Haan 09-10-2005 08:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kurcz
Zgadzam się z Medivhem ty Valais dziecinny.

Ja być z on , ty zły.

Valais jest dziecinny?

Valais 09-10-2005 10:46

kurcz i medivh

hehe jeden mass log nie wyszedl ?
na of 2 padlo
alunir na mass logu
ostatnio 3
heheh i co z tego ze nieraz kogos zabijecie my se odrobimy i kase mamy a wy ? nie odrobicie deadow :P
izobacz ile ludzi u nas w gildi lvle zrobilo malo ludzi ma w tyl a u was niestety duzo :)) moze nieraz ktos padnie ale to odrabia ;p a wy nie odrabiacie i mamy ta przewage ;p

Medivh Shady 09-10-2005 11:36

Cytuj:

hehe jeden mass log nie wyszedl ?
na of 2 padlo
alunir na mass logu
ostatnio 3
heheh i co z tego ze nieraz kogos zabijecie my se odrobimy i kase mamy a wy ? nie odrobicie deadow :P
izobacz ile ludzi u nas w gildi lvle zrobilo malo ludzi ma w tyl a u was niestety duzo :)) moze nieraz ktos padnie ale to odrabia ;p a wy nie odrabiacie i mamy ta przewage ;p

A dzisiaj co było :D teraz wam coś nie wyszło :D

Ca'fuze
Oct 09 2005, 08:53:02 CET Killed at Level 106 by Tompa Ruffs
Sua Mea
Oct 09 2005, 09:07:27 CET Killed at Level 109 by Alunir and by Fosfik
Valais
Oct 09 2005, 09:08:03 CET Killed at Level 103 by Fosfik
Morximal
Oct 09 2005, 09:11:27 CET Killed at Level 102 by Alunir and by Tompa Ruffs
Artinar Crawler
Oct 09 2005, 09:11:58 CET Killed at Level 73 by Fosfik and by Alunir
Roger Vania
Oct 09 2005, 09:14:08 CET Killed at Level 76 by Fosfik
Zekius Handra
Oct 09 2005, 09:22:39 CET Killed at Level 65 by Tompa Ruffs

no i od nas Fosfik
Fosfik
Oct 09 2005, 09:04:09 CET Killed at Level 130 by Morximal and by a demon skeleton

ALe loot to my mamy za***isty :D
z Cafuza 34 BP DS :) z sua mei z 7 BP SD itp wiec teraz my sobie troszke kasy zarobiliśmy :D

Malyszek 09-10-2005 13:17

War statistic

Zapraszam na moją stronke :)

http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=978498

Valais 09-10-2005 21:07

mediv

gratz ze sie wam udalo ;p ale my se odrobimy to ;p zluzem :) a u was ci co padli
nie poodrabiaja :D

Medivh Shady 10-10-2005 08:17

Cytuj:

gratz ze sie wam udalo ;p ale my se odrobimy to ;p zluzem :) a u was ci co padli

Lol -.- ty znowu to samo, porzyjemy zobaczymy -.-
cos od poczatku wojny jak miales 103 lvl to dalej go masz -,-

Morximal 10-10-2005 08:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady
Lol -.- ty znowu to samo, porzyjemy zobaczymy -.-
cos od poczatku wojny jak miales 103 lvl to dalej go masz -,-

fajnie masz mediv, te sdki byly pata wiec ja bym raczej sie tak nie chwalil nimi , zreszta mi sie z fosfika zwrucilo za deda;p chlopak mi dal bohy c legi, blue robe i pare sd;p

kurcz 10-10-2005 08:48

Cytuj:

Ludzie ty znowu to samo.Gratz Turtlą bo udało im się zabić was niewiem jak to wyglądało ale i tak bravo.

Gagagigo 10-10-2005 09:24

zabicie Voritha było najlepsze B)
Zółwie wygraja :)

friik 10-10-2005 11:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morximal
fajnie masz mediv, te sdki byly pata wiec ja bym raczej sie tak nie chwalil nimi , zreszta mi sie z fosfika zwrucilo za deda;p chlopak mi dal bohy c legi, blue robe i pare sd;p

Który to już raz gdzie się chwalisz pajacu ,że fosfika ubiłeś ? na innych forach , po ludziach i teraz tutaj. Problem wielki pyknąć 2-3 SDki na maga w ciasnym pomieszczeniu ,jeszcze za pomocą ds'a który walnął ostatniego hita ; o. Poza tym , co pierd olisz , że dostałeś z niego jakieś rzeczy , kiedy po 5 minutach po śmierci fosfika ubili ciebie i je straciłeś..

Cytuj:

w *** osob u nas lvle robi ;/ i kase ;] turtlesi nie ;]

Cytuj:

my sie nudzimy expimy se kase robimy a oni nieraz zrobia mass loga i kozacy

Cytuj:

nie bede wspominal ile ludzi u nas lvli na***alo na tej wojnie ;p

Cytuj:

50 % turtli zaplacilo nasi se expia robia lvle wszyscy a co z tego ze turtle sie lognna w 1 sec zabiebia kogos i se uciekna i loga dadza to bzdura jak *** ;p co im z tego u nas se lvle robia a oni nie ;]

Cytuj:

heh bo co z tego ze oni zabija raz na jakis czas jednego jak u nas reszta wszyscy lvle robia ;p

Cytuj:

***a tego nie wgygraja w *** osob u nas lvle robi ;/ i kase ;] turtlesi nie ;]

Cytuj:

heheh i co z tego ze nieraz kogos zabijecie my se odrobimy i kase mamy a wy ? nie odrobicie deadow

Cytuj:

moze nieraz ktos padnie ale to odrabia ;p

Cytuj:

gratz ze sie wam udalo ;p ale my se odrobimy to ;p zluzem a u was ci co padli
nie poodrabiaja

To wszystko napisałeś w przeciągu paru dni...

W każdym swoim (durnym) poscie musisz podkreślać ,że wy to odrobicie i na was to nie robi wielkiego znaczenia jak ktoś pada.. tak , zwlaszcza , że na 15 zabitych u was osób u nas ginie 1, a ty jesteś ostatnią osobom , która powinna tak mówić uwzględniając, że zabili cię już z 4-5 razy. I takie gadanie , że wy to odrobicie , albo to nic nie szkodzi ,że padacie bo wy możecie expić - możecie sobie wmawiać na poprwienie samopoczucia po śmierci. Zobacz na takiego Voritha, chłopak który żyje tibią - padł i miał pretensje ,że go Polacy zabili i powiedział ,że kończy. Więc rzeczywiscie , tracenie lvli/kasy to nic takiego + jakieś 5-7 godzin na odrobienie lvlu, nie mówiąc już o chęciach.

....

Medivh Shady 10-10-2005 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez friik
Zobacz na takiego Voritha, chłopak który żyje tibią - padł i miał pretensje ,że go Polacy zabili i powiedział ,że kończy.
....

Lol ma pretensje że go polacy zabili !! A jak zabil Luki Thariona to co :/ wtedy sie nie przejmował że polaka zabil. Valais też niby tak sie nie przejmuje dedem a jak padł w Venore to odrazu z EZ wyszedl -.- ,

A co do kasy ze sobie odrobicie to ciekawe ile CAfuze bedzie musial sobie odrobic -,- padl na scarabie 50k w plecy , na demonach stracil 34BP SD to jakies 170k ( jesli kupowal po 5k ) + Aol i blesy to 100k , pewnie kupil znowu blesy to kolejne 50k no i aola to znowu 50k razme w 2 dni stracil okolo 420k + jakies 670k expa -.-

My mamy frajde ze was zabijamy a wy tracicie czas na odrabianie tego co straciliscie wiec nie gadaj ze wcale sie tym nie przejmujecie.

@Valais
Ciekawe czy wreszcie przekroczysz ten 103 lvl -,- ,

Valais 10-10-2005 18:56

mediv

ty jestes najlepszy kozak :D wogule na zadnej akcji cie nie widzialem jestes smierdzielem siedzacym w dp i tylko chardym w mordzie nic wiecej :D hahah
noob w *** n/c a ty kurcz podbij lvl bo noob w *** ejstes :D

Medivh Shady 10-10-2005 19:53

Cytuj:

ty jestes najlepszy kozak :D wogule na zadnej akcji cie nie widzialem jestes smierdzielem siedzacym w dp i tylko chardym w mordzie nic wiecej :D hahah
noob w *** n/c a ty kurcz podbij lvl bo noob w *** ejstes :D

Wow wreszcie napsales cos innego niz tylko ze sobie lvl odrobicie i kase zarabiacie , hm.. jak mnie nie widzisz na akcji to slepy jestes , w niedziele mnie nie widziales bo za szybko padles -,- ,

czemu sie czepiasz kurcza lvlu , moze i ma mniejszy od ciebie ale to nie znaczy ze jest noobem , jak narazie to ty jestes nOObem walac takie teksty ( 103 master a zachowuje sie jak by kupil postac i teraz szpani lvl , skoda mi ciebie )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:51.