![]() |
Brawa dla Turtli za wytrwałość ich mass logi większości wychodzą.
|
kurcz
haha za***iscie wychodza ostatnio 4 vs 15 bylo i s*******ali lol
3 padlo ;p buhehe na mass logach tez turtle gina :( |
Cytuj:
@Vorith Lol został raz zabity i odrazu retired , -.- szkoda mi cie -.- |
@UP
Skąd wiesz, ze Vorith Retired? Zlookałem, ze się loguje i nigdzie nie napsiał, ze już nie gra. (tylko pytam) @wojna Ja was chłopaki trochę nie rozumiem. Jak ktoś sie z pzreciwników loga to bum i go nie ma. Wy zamiast wziąć się za tą wojnę, tj. wyeliminowac najgrożniejszych graczy to expicie sobie i co chwila ktoś pada. Nie chcę się wtrącać, ale nie zbyt rozsądnie według nie. R3spect, Haan |
A co maja robic? Nie expic? To juz wogle odleca.
|
Kiedys byłem za turtlesami ale pomyliłem sie, turtles zamiast byc przeciw pa sami to tworzą, nigdy nie zapomne tej akcji jak NG ubilo fosfika :D TURTLES TO SA NOOBy. Era Zero RULEZ chwała im za to ze bija żółwi :S
|
Valais
Zgadzam się z Medivhem ,że Valais dziecinny jest (Małe przejęzyczenie :) )
|
Cytuj:
Valais jest dziecinny? |
kurcz i medivh
hehe jeden mass log nie wyszedl ?
na of 2 padlo alunir na mass logu ostatnio 3 heheh i co z tego ze nieraz kogos zabijecie my se odrobimy i kase mamy a wy ? nie odrobicie deadow :P izobacz ile ludzi u nas w gildi lvle zrobilo malo ludzi ma w tyl a u was niestety duzo :)) moze nieraz ktos padnie ale to odrabia ;p a wy nie odrabiacie i mamy ta przewage ;p |
Cytuj:
Ca'fuze Oct 09 2005, 08:53:02 CET Killed at Level 106 by Tompa Ruffs Sua Mea Oct 09 2005, 09:07:27 CET Killed at Level 109 by Alunir and by Fosfik Valais Oct 09 2005, 09:08:03 CET Killed at Level 103 by Fosfik Morximal Oct 09 2005, 09:11:27 CET Killed at Level 102 by Alunir and by Tompa Ruffs Artinar Crawler Oct 09 2005, 09:11:58 CET Killed at Level 73 by Fosfik and by Alunir Roger Vania Oct 09 2005, 09:14:08 CET Killed at Level 76 by Fosfik Zekius Handra Oct 09 2005, 09:22:39 CET Killed at Level 65 by Tompa Ruffs no i od nas Fosfik Fosfik Oct 09 2005, 09:04:09 CET Killed at Level 130 by Morximal and by a demon skeleton ALe loot to my mamy za***isty :D z Cafuza 34 BP DS :) z sua mei z 7 BP SD itp wiec teraz my sobie troszke kasy zarobiliśmy :D |
War statistic
|
mediv
gratz ze sie wam udalo ;p ale my se odrobimy to ;p zluzem :) a u was ci co padli
nie poodrabiaja :D |
Cytuj:
Lol -.- ty znowu to samo, porzyjemy zobaczymy -.- cos od poczatku wojny jak miales 103 lvl to dalej go masz -,- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zabicie Voritha było najlepsze B)
Zółwie wygraja :) |
Cytuj:
Który to już raz gdzie się chwalisz pajacu ,że fosfika ubiłeś ? na innych forach , po ludziach i teraz tutaj. Problem wielki pyknąć 2-3 SDki na maga w ciasnym pomieszczeniu ,jeszcze za pomocą ds'a który walnął ostatniego hita ; o. Poza tym , co pierd olisz , że dostałeś z niego jakieś rzeczy , kiedy po 5 minutach po śmierci fosfika ubili ciebie i je straciłeś.. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
To wszystko napisałeś w przeciągu paru dni... W każdym swoim (durnym) poscie musisz podkreślać ,że wy to odrobicie i na was to nie robi wielkiego znaczenia jak ktoś pada.. tak , zwlaszcza , że na 15 zabitych u was osób u nas ginie 1, a ty jesteś ostatnią osobom , która powinna tak mówić uwzględniając, że zabili cię już z 4-5 razy. I takie gadanie , że wy to odrobicie , albo to nic nie szkodzi ,że padacie bo wy możecie expić - możecie sobie wmawiać na poprwienie samopoczucia po śmierci. Zobacz na takiego Voritha, chłopak który żyje tibią - padł i miał pretensje ,że go Polacy zabili i powiedział ,że kończy. Więc rzeczywiscie , tracenie lvli/kasy to nic takiego + jakieś 5-7 godzin na odrobienie lvlu, nie mówiąc już o chęciach. .... |
Cytuj:
A co do kasy ze sobie odrobicie to ciekawe ile CAfuze bedzie musial sobie odrobic -,- padl na scarabie 50k w plecy , na demonach stracil 34BP SD to jakies 170k ( jesli kupowal po 5k ) + Aol i blesy to 100k , pewnie kupil znowu blesy to kolejne 50k no i aola to znowu 50k razme w 2 dni stracil okolo 420k + jakies 670k expa -.- My mamy frajde ze was zabijamy a wy tracicie czas na odrabianie tego co straciliscie wiec nie gadaj ze wcale sie tym nie przejmujecie. @Valais Ciekawe czy wreszcie przekroczysz ten 103 lvl -,- , |
mediv
ty jestes najlepszy kozak :D wogule na zadnej akcji cie nie widzialem jestes smierdzielem siedzacym w dp i tylko chardym w mordzie nic wiecej :D hahah
noob w *** n/c a ty kurcz podbij lvl bo noob w *** ejstes :D |
Cytuj:
czemu sie czepiasz kurcza lvlu , moze i ma mniejszy od ciebie ale to nie znaczy ze jest noobem , jak narazie to ty jestes nOObem walac takie teksty ( 103 master a zachowuje sie jak by kupil postac i teraz szpani lvl , skoda mi ciebie ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:51. |