![]() |
Nie tylko zagraniczni - Lagurus tez ma hunted 4ever.
@Zaver Podaj mi nicki osob ktore wq Ciebie powerabusuja w MI (mowimy o ostatnich miesiacach a nie o pierwszych tygodniach serva). Preezes wybral niefortunny moment na napisanie do Liama :D |
Ciekaw jestem ile z tych postow dotyczylo wojny -.- Bo u mnie prawie wszystkie - u Stinga wiekszosc sie opiera na zrob komus loda albo twoja stara ;d
500 posts? ;d |
Cytuj:
@Sting i reszta: nie przepadam za wami, ale musze przyznac ze poziom waszych przeciwnikow jest zenujacy :p |
Cytuj:
Z Bogiem chłopcze ;P |
oO
Cos nowego, 'MI' przyjelo taktyke grozenia w rl... Juz mam byc bity w szkole, chodz w Aft~ nie jestem. |
Ehhh wy to macie fajnie :P u mnie nic sie nie dzieje bo jedna grupa żądzi :P
PS: Plx nowe światyyy :) |
Cytuj:
Heh , jak jestes jego qmplem z rl to nie dziwne ze cie nie bedzie hucił ^.- , lol I sam sobie idz z bogiem dzieciaku =D |
Cytuj:
To moze zapytaj sie czemu Ninnix bil swojego brata z rla i jego najlepszego kolesia? (Sanderssona i Henike~) Zastanow sie czy ty moglbys hacknac swojego rl brata..... Ninnix to zrobil >.< |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wierz mi jestem mily dla ludzi z carlin ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam nadzieje ze nikogo nie obrazilem moim postem _/ IZMOKS |
Cytuj:
|
Promocja rodzinna
:o i jaktam Sting wiesz promocja rodzinna sie kończy niedługo więc lepiej sie zdecydować :D
|
Cytuj:
Jak sie nie znaliscie to jakim cudem masz w nicku "ninja" zbieg okolicznosci ? NIe sądze , Wiec musieliscie sie znac , skoro wybrales taki nick ^.- |
Cytuj:
Lol?! Kto powerabusuje w MI? Prosze :) : 1. Czadzik 2. Cavesi 3. Deesan 4. Fast'molt 5. Howard Frost (Padl bo nie zaplacil, wiec biore go za MI) (kolejnosc przypadkowa; te wypisane osoby to PA ktorzy ode mnie wymuszali ;P albo wyganiali, bili bez powodu) Ahh: Nie opowiadam sie po zadnej stronie, po prostu MI bardziej mnie w****ialo ;P |
Cytuj:
Fast'keff Fast'Molt Sry ze dla twojej rodziny nie ma promocji :/ Napisz list do mikolaja to moze Liam ci pozwoli zaplacic kilka mil zebys mogl tu grac :p |
Cytuj:
Zobaczymy wtedy jak bendziecie scigani pzez stado noobkow i low lvli 8o coz to bendzie za ubaw :D |
Cytuj:
@up Musza przegrac :D :evul: |
Ta wojna nigdy sie nie skonczy, bo i tak obie strony expia jak przeciwnicy sa off. Jedyne co moze sie wydarzyc to pokoj, nikt nikomu nie placi itd. Tak jak bylo z (o ile sie nie myle, w tamtym czasie nie gralem na aurerze) Pirates vs Rom, wojna trwala tak dlugo ze w koncu zadeklarowali pokoj ;>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:25. |