![]() |
Powiem jedno... Czytam wasze posty i myślę jeżeli powtarzam jeżeli byście weszli do mino maga zabili go (jeżeli) i wskoczyli w tp do roomu z nagrodą to skąd pewność ze tam jest tp z powrotem Po drugie otwarcie drzwi może być powiązane z każda rzeczą np musisz mieć klucz, stanąć przed otwarciem np. koło drzewa bananowego, zabić 3 wolfy, przed otwarciem drzwi do mino maga miec najslabsze eq na sobie :P itp. itd. Myślenie nie błądzi ale rozwiązanie jeżeli jest jakieś zajmie dużo dużo dużo czasu :P (sami to wiecie) ...
|
Cytuj:
|
@up
Ale niestety niedowiarki osądziłyby Cię, że zabił cię na mainie i Cie zrookowano :o Niestety |
Cytuj:
|
Hmmm myśle ,że klucz jest na fibuli , kolega mi mówił , że był w jakimś dziwnym tunelu na 1 lvlu jak chodzil na szczury , podobno padł na minosie
X( (nie nie wyszedl poza miasto). |
Myśle, że ten obrazek to fake. Nawet jesli uda się komuś wejść na tą wyspe to niby jak wejdzie na kamienie, i weżmie miecz?
Jestem ciekawy kto odkrył to, żę po wejściu na te pola przy poison spiderach i rotwormach Spike Sword znika? Przecież nawet jeśli ktoś by to uczynił skąd wiedziałby, że to on to zrobił? Najbardziej dobija mnie gdy ktoś myśli, że zniknięcie Spike'a to taka zabawa i nic więcej się nic nie robi. Jednego jestem na 99.99(99) pewny - cały quest musi wykonac jedna osoba. I teraz myśle co taka osoba mogła by zrobić? Jedyne co mi przychodzi na myśl to wstęp do komnaty mino maga. Gdy obejrzałem ten filmik zauważyłem, że u Mino Mage'a są jakieś skrzynki. Myśle, że w nich może być Spike i inne fajne rzeczy :P... Wiadomo, że nikt ich tam nie wrzucił bo przecież nikt tam nie był. Jescze jedna rzecz mi nie daje spokoju - gdy idziemy na zachodnią część wyspy widac że na górze jest dziura do rozkopania. I teraz nie wiem czy za pomocą boxów da się tam wejść i czy tą dziure w ogóle da się rozkopać. No to chyba na tyle... P.S. Skąd się bierze brass / scale armor (także z komnaty maga?)? P.S.2 Gdzie prowadzi teleport w katana room, bo coś mi się ubzdurało, że do Mino Mage'a. Jak coś bedziecie wiedzieć lub zauważycie coś nietypowego to napiszczie mi na [email protected] ok?a |
ARCHEOLOGOM MOWIMY STOP!
@up masz pan kalendarz albo zegarek? |
Przecież nikt jeszcze nie wie jak zdobyć Spike Sword więc o co ci chodzi?
|
-.-
N/c Chodzi oto ze WYPOWIADASZ SIĘ W TEMACIE KTÓREGO NIKT NIE RUSZAL OD KILKU MIESIĘCy Thx |
no to może zacznie. Mam taką nadzieje...
|
Cytuj:
@down Masz racje, zaufalam Carbonowi, nie sprawdzilam daty... A ktory jest dzis wogole? |
Masz racje, ten archeolog odkopał temat sprzed 8 kwietnia 2008 r. Mocno zagrzebany.
|
Więc waszym zdaniem mam napisac to samo 50 razy na innych postach?
|
Cytuj:
|
Tobie to sie nie dziwię Slythia, że sie znudził ;x
|
Re
|
Znam to lecz ten filmik miał zachęcić rookstayerów do grania na rooku... Jak coś to przenosze sie na forum rookgaard.pl
|
Ta Lonya czy jak jej tam gra na moim świecie miała domek koło mnie w liberty bay. Nigdy jej osobiście nie widziałem ale w domku miała bardzo wartościowe itemy. Po jakimś czasie sprzedała/sprzedał domek. Było to z 6-7 miesięcy temu.
@edit Znów ma ten domek: House: The Tavern 1b (Liberty Bay) is paid until May 10 2008 |
Btw
co do archeologi ostatni post w tmy temacie był z tego co wiem z lutym :S |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:14. |